What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DIABLO IV: BETA – Οι πρώτες εντυπώσεις μας

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Τελικά δεν άντεξα και μπήκα για ένα ακόμα session Κυριακή βράδυ. Έκανα rogue για αλλαγή και τον έφτασα lvl 12 αλλά πήγα αποκλειστικά melee (dual wield), δεν δοκίμασα καθόλου τόξα. Απαιτεί ένα κλικ περισσότερη εγρήγορση από τη μάγισσα, το positioning όπως λέει κι ο North είναι σημαντικό και στα boss fights ή σε μπούγιο με κάποιους heavy hitters μια-δυο στιγμές αφηρημάδας αρκούν για να σε ξαποστείλουν.
Ωστόσο μου άρεσε το playstyle, μπορείς να κάνεις μερικά ωραία combos συνδυάζοντας skills κι αν αποκτήσεις εξοπλισμό που βγάζει αβέρτα crits θα είναι σίγουρα απόλαυση ενάντια σε γκρουπάκια μετριοαδύναμων εχθρών. Τα bosses είναι ένα θέμα, βέβαια. Ίσως με dodge build να γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα.

Μια έξτρα υποσημείωση: μου άρεσε πολύ ο character editor. Δεν σε πνίγει με εκατοντάδες παραμέτρους (σαγόνι, μύτη, βλεφαρίδες, οδοντοστοιχία και δεν συμμαζεύεται) αλλά έχει αρκετές επιλογές σε φάτσες/κουρέματα/τατού ώστε να φτιάξεις κουλ τυπάκια όπως τα θέλεις.
 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Το positioning είναι σημαντικό για όλες τις classssses λίγο-πολύ, και ο Necromancer πχ έχει κάτι κυματοειδή attack skills που, με τα κατάλληλα αντικείμενα, χτυπάνε εγγυημένα κρίτικαλ αν στο πέρασμά τους χτυπήσουν 3 εχθρούς και πάνω, οπότε σε ανάγκαζαν να μετακινείσαι και να στρέφεις τις επιθέσεις προς συγκεκριμένα σημεία για μέγιστο εφέ.

Γενικά νομίζω θα δούμε ωραία builds στο end-game, υπάρχει και αυτή η "paragon σκακιέρα" που εμφανίζεται στο μαξ λέβελ και επιτρέπει το ανέβασμα συγκεκριμένων nodes που δίνουν bonus προς το build που θέλουμε. Πχ όσο έπαιζα στην beta του Οκτώβρη-Νοέμβρη summoner Necromancer είχα όπλα και paragon points που έδιναν bonus αποκλειστικά στον αριθμό και την ισχύ των minions. Αλλά ήθελε βελτιστοποίηση το σύστημα προφανώς.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Παιδιά μία ερώτηση, έχω το series S και θέλω να πάρω το diablo 4 σε retail έκδοση μιας και έχω και τα προηγούμενα ως συλλέκτης.Θα υπάρχει κάποιος κωδικός στο κουτί ώστε να μπορώ να το κατεβάσω από το store και να παίξω;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Η συλλεκτική τους νομίζω ότι δεν έχει κωδικό.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Η ποια? Υπάρχουν και τέτοιες ειδικά με την Blizzard? :O

Για κονσόλα πιθανώς ναι, λογικά θα έχει έναν κωδικό ενεργοποίησης.
 
Top Bottom