By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Challenge: κανένα λογοπαίγνιο γύρω από Diablo, κόλαση κτλ στο review. Θα είναι μία δύσκολη απόπειρα.
Μόλις διάβασα (χωρίς spoilers) ότι η κεντρική ιστορία στο Act 4 παίρνει τον κατήφορο (που φαινόταν ήδη από το δεύτερο μισό του Act 3). Τρέμω στην ιδέα τι θα συναντήσω.
Πλησιάζω στο τέλος της ιστορίας. Το Act VI είναι από τα καλύτερα της σειράς από πλευράς κλιμάκωσης δράσης και ανάπτυξης χαρακτήρων. Λίγο endgame και μετά θα έχουμε το conjoined twin review.
Έχει αδυναμίες και ανισότητες.Έχω περιέργεια να δω τι γίνεται και "γύρισε"
Ούτε πολιτικός να ήσουν. Περιμένω review με αγωνίαΈχει αδυναμίες και ανισότητες.
Network Disconnect στο credits roll. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με την κατάντια.![]()
Γενικα ειμαι οκ με το Mana αμα βαλεις πολυ lucky chance και απο items και απο paragon ειναι σχετικα κομπλε επισης εχω αρκετα ψηλο damage οποτε δεν χρειαζετε να σπαμαρω για πολυ ωρα ice shards . Επισης χρειαζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το legendary aspect Avalanche + 1 passive level !Πώς σου φαίνεται ο Ice Shard? Δεν έχεις προβλήματα διαχείρισης mana? Ψιλοδιαφωνω με το endgame, έχουν πολύ καλά συστήματα, αλλά είναι πολύ επαναληψιμο. Θα χρειαστεί δουλίτσα.