Diablo IV

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συνειδητοποίησα βλέποντας τα πρώτα δύο λεπτά του βίντεο ότι είναι από τα διακριτικά στοιχεία των Diablo 1+2 που προσέδιδαν αυτό το occult feeling στο παιχνίδι ήταν το Exocet font που ήταν διάχυτο και αποκλειστικό καθόλη τη διάρκειά τους.
 
O Duriel πάντως σχεδιάστηκε όπως όφειλε. Βαδίζουν σε καλά μονοπάτια.
 

Μεταξύ άλλων θα αφαιρέσουν τα Ancient Items, θα προσθέσουν consumables που επιτρέπουν να δώσουμε Legendary ιδιότητες σε ένα μη-Legendary αντικείμενο, και θα αλλάξουν ποια κομμάτια του gear δίνουν attack και defense bonuses.
 
Η πηγή που τα αναφέρει αυτά. Ακόμη τίποτα δεν είναι κλειδωμένο, αλλά στα θετικά προσμετράται το γεγονός ότι ο David Kim εξακολουθεί να είναι λαλίστατος και άκρως επικοινωνιακός με την κοινότητα. Μόνο καλό θα κάνει αυτό για το παιχνίδι, τουλάχιστον θα κατευνάσει τα επίπεδα γκρίνιας και τοξικότητας που κυριαρχούσε στο D3.
 
Νεότερο μέλος της Blizzard (και... γενικότερος overseer (?) του Diablo franchise), ο έως τώρα Creative Director των Gears of War.


 

Εξακολουθώ να ψιλοδυσανασχετώ όταν βλέπω αναφορές στο Multiplayer/PVP, αλλά ένηγουεη.

Δεδομένου ότι νοείται ακόμα ως "pre-alpha" μάλλον πάμε για 2022 μίνιμουμ. Ίσως έχει προλάβει να βγει το Cyberpunk ως τότε.
 
Κάποιες θετικές εξελίξεις στην πρόοδο και στα skills. Αναφέρεται και σε ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα φευγαλέα (π.χ. το εύρος των κατώτερων μαγικών αντικειμένων ίσως θα ήταν καλύτερο να είναι μεγαλύτερο με λιγότερα suffixes). Promising.
 
Well, that goes well.
 
Reforged θα γίνει, κάτσε να δεις...
 

Shely is a long-time Blizzard employee with game designer credits on the likes of Diablo 3: Reaper of Souls, and World of Warcraft expansions The Burning Crusade and Wrath of the Lich King, and has been a design lead on Diablo 4 since "the beginning".


Φοβερά credentials.
 
Back
Top