What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Διαδρομές εντός Ελλάδος

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Καμία σχέση με video games, στο offtopic είμαστε άλλωστε. Επειδή είμαστε αρκετοί νομίζω οι κάτοχοι μοτοσυκλέτας και, θέλω να ελπίζω, αρκετοί από εμάς πηγαίνουμε και ταξιδάκια, ξεκινώ το thread για παράθεση ωραίων διαδρομών που έχουμε κάνει. Σκέφτομαι σχετικά σύντομα να αγοράσω και μια GoPro (ή κάτι αντίστοιχο σε πιο νορμαλ τιμή) και να ξεκινήσω να βγάζω και κανένα βιντεάκι με διαδρομές κλπ.

Ξεκινώ:

Με την ευκαιρία των εκλογών, αποφάσισα να αξιοποιήσω το τετραήμερο και να φύγω για Κέρκυρα με τη μηχανή. Το ταξίδι το έχω ξανακάνει αλλά εντελώς διαφορετικά: Μαζί με ΠΕ που κάθε 1 ώρα ήθελε στάση και φορτωμένος με άβολους σάκους. Επίσης είχα 6 μήνες λιγότερη εμπειρία (όχι ότι τώρα θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο), δεν είχα περάσει service και δεν είχα μελετήσει καθόλου τη διαδρομή. Όλα άλλαξαν αυτή τη φορά.

Αποφάσισα να "οργώσω" την Ελλάδα και να ακολουθήσω διαφορετική διαδρομή στο "πήγαινε" και στο "έλα".

Αθήνα-Κέρκυρα: Αθήνα - Κόρινθος - Πάτρα - (Παράκαμψη) Αγρίνιο - Αμφιλοχία - Ηγουμενίτσα - Σαπιόνησο
Κέρκυρα - Αθήνα: Σαπιόνησο - Ηγουμενίτσα - Ιωάννινα - Μέτσοβο - Κατάρα (γιατί είμαστε tr00 και ΠΡΕΠΕΙ να περάσουμε από στροφές) - Καλαμπάκα - Τρίκαλα - Καρδίτσα (ήθελα να δω έναν φίλο που έχω να δω 1 χρόνο περίπου) - Λαμία - Ατέλειωτη_Ευθεία_Σε_Σημείο_Αηδίας - Αθήνα

Το ταξίδι ήταν καταπληκτικό. Κίνηση ελάχιστη, καιρικές συνθήκες άψογες, κανένα περίεργο συμβάν για εμένα. Δυστυχώς είδα ένα σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου, λογικά πρέπει να συνέβη ένα τέταρτο πριν περάσω από το σημείο καθώς τα ασθενοφόρα ήταν ακόμη εκεί και οι επιβάτες του δεύτερου οχήματος βρισκόταν ακόμη εντός του - ελπίζω πως κανείς δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Εκεί που θέλω να σταθώ (και για να είμαι ειλικρινής είναι και ο βασικός λόγος του post) είναι η διαδρομή από Μέτσοβο - Καλαμπάκα μέσω Κατάρας. Είχα να περάσω περίπου 10-15 χρόνια από εκεί και πραγματικά έμεινα άφωνος με την ομορφιά του τοπίου. Έλατα, βράχια με απίστευτους σχηματισμούς, φόντο τα τριγύρω βουνά... καταπληκτικό. Ο δρόμος βέβαια δύσκολος καθότι παρατημένος. Κατολισθήσεις, βράχια πάνω σε στροφές, "σπασμένο" οδόστρωμα και όλα τα υπόλοιπα ωραία αποτελέσματα της εγκατάλειψης. Πάρτε και μερικές φωτογραφίες από Μέτσοβο (δεν μπορούσα να σταματάω κάθε τρεις και λίγο δυστυχώς, την επόμενη φορά θα βγάλω περισσότερες όμως)

<img src="http://i.imgur.com/f26iu61.jpg" alt="f26iu61.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i.imgur.com/2z8pHIe.jpg" alt="2z8pHIe.jpg" class="bbcode_img" />

Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...
<img src="http://i.imgur.com/zgTuTCi.jpg" alt="zgTuTCi.jpg" class="bbcode_img" />
 

topareaki

Gelatinous Cube
Joined
Sep 11, 2015
Messages
188
ουαου,καθε φορα που καποιος ασχετος θα πεταγεται και θα λεει οτι πολλοι δεν πηγαν να ψηφισουν λογω οικονομικου κοστους θα ποσταρω το παραπανω κειμενο.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Επειδή μάλλον δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο για τα trolls, στην Κέρκυρα ψηφίζω <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

Αν πάλι παρεξήγησα το post της παρέας από επάνω, ελπίζω να με συγχωρέσουν τα μέλη της.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Έπρεπε να έχεις πράσινο ΧΤ για να μην σε παρεξηγήσουμε :spiteful:
 
Top Bottom