Έδικτο Shredderικών Παρεκκλίσεων

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ενδιαφέρον φαίνεται. Θα το έχω κατά νου για την επόμενη φορά που θα παρεκτραπείτε..<br><br>EDIT: Τόπικς μπορούμε να φτιάχνουμε εκεί μέσα;

Σου εχει μεινει καποια απορια για τον σρεντερ; το παλικαρακι δινει 4Κ απαντησεις.

Δηλώνω πάντως φοβερά εντυπωσιασμένος από την κοσμιότατη διαγωγή του Σρέδερ. Παρά το ανελέητο μπέητινγκ, το παιδί μένει βράχος ακλόνητος. Εύγε Σρέδερ, τιμάς τους τρίφτες στα χέρια σου!

ναι αλλά έχω παράπονα από τον σρεντερ. έχει αγνοήσει τα τελευταια φλας μιτινγκς.  εντάξει τον δικαιολογώ αν πηγαίνει βόλτες με κορασίδες οπότε γιατί να δει τα μούτρα μας.

<blockquote><br>ναι αλλά έχω παράπονα από τον σρεντερ. έχει αγνοήσει τα τελευταια φλας μιτινγκς.  εντάξει τον δικαιολογώ αν πηγαίνει βόλτες με κορασίδες οπότε γιατί να δει τα μούτρα μας.<br></blockquote><br>Ποιός πηγαίνει βόλτα με κορασίδες, γι&#039; αυτό δεν έρχεται στα μίτινγκ? Ο Σρέντερ?<br><br>Χρήστο, αν μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μου έλεγες τέτοιο πράγμα, θα στο έκλεινα!

<blockquote><br>Δηλώνω πάντως φοβερά εντυπωσιασμένος από την κοσμιότατη διαγωγή του Σρέδερ. Παρά το ανελέητο μπέητινγκ, το παιδί μένει βράχος ακλόνητος. Εύγε Σρέδερ, τιμάς τους τρίφτες στα χέρια σου!<br></blockquote><br><br>Εάν κάποιο post αξίζει το θέγκιου ("Thank you") του Σρέντερ, πιστεύω πως είναι το παραπάνω! ^^^<br>Σρέντερ, φαντάζομαι πως ξέρεις πού βρίσκεται η σχετική επιλογή ε;  :silly:

<blockquote><br>Σρέντερ, φαντάζομαι πως ξέρεις πού βρίσκεται η σχετική επιλογή ε;  :silly:<br></blockquote><br>Πολύ αμφιβάλλω... :hmm:

<blockquote><br>Χρήστο, αν μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μου έλεγες τέτοιο πράγμα, θα στο έκλεινα!<br></blockquote><br>:&#039;(<br><br>btw και εσυ πρέπει να εμφανιστείς. αν και με το νέο θηρίο που χρόνος.

<blockquote><br>btw και εσυ πρέπει να εμφανιστείς. αν και με το νέο θηρίο που χρόνος.<br></blockquote><br>και πρέπει και θέλω, αλλά η ζωή μου έχει γίνει όλες οι ταινίες του Βέγγου μαζί! :drinks:

Back