What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δηλαδή δε μπορούμε να αγοράσουμε πια τίποτα από το Internet?

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μπορεί να το πετυχαίνετε τη στιγμή που έχει τελειώσει το ημερήσιο τραπεζικό όριο. Προσπαθήστε βράδυ που η κίνηση είναι λιγότερη. Λογικά Κρονόμανση θα έχει διαθέσιμες όλες τις γλώσσες, τουλάχιστον ότι έχω πάρει εγώ από Γερμανία ήταν κομπλέ.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792


theonirvana wrote:


pitsinius wrote:
Eγώ το έκανα πριν λίγες μέρες για την κάρτα ταμιευτηρίου μου και δούλεψε μια χαρά...</blockquote>

εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες αλλα χωρις αποτελεσμα...μηπως αλλαζει αναλογα με την τραπεζα?</blockquote>


Ελα μου ντε, δεν έχω ιδέα. Το μήνυμα που σου πετάει μου το βγαζε και μένα κανά μήνα πριν, αλλά όπως είπα, πριν καμιά βδομάδα που ξαναδοκίμασα, δούλεψε μια χαρά...



 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
δοκιμασα την καρτα απλα στο kickstarter, δεν την δεχτηκε...ελπιζω να προλαβω το βραδυ πριν φτασει στο οριο των 300,000 της τραπεζας.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Δοκιμασα με την virtual debit καρτα της Πειραιως και καταφερα να τσακωσω το νεο Humble Bundle με PayPal.

Αρα αγοραζουμε κανονικα;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Virtual debit περασμένη σε PayPal; Εγώ πάντως με Prepaid Mastercard της Πειραιώς σε PayPal, χθες έφαγα τρελή πόρτα από PayPal για αγορά μέσω Στήμ, με την επιλογή My PayPal Account.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
γενικα απ οτι βλεπω ειναι λιγο οτι να ναι η κατασταση...
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Εμένα μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία; Η κανονική χρεωστική της Πειραιώς, αυτή με την οποία βγάζουμε λεφτά από το ΑΤΜ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε GOG & Steam, απευθείας ή μέσω Paypal;
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
εγω ρε γαμωτο θελω να backαρω ενα project στο Kickstarter που ληγει σε 4 μερες και δεν μπορω.ελπιζω να μπορεσω να προλαβω το οριο καποιο βραδυ μεσα σε αυτες τις μερες...
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487


vtheofilis wrote:
Εμένα μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία; Η κανονική χρεωστική της Πειραιώς, αυτή με την οποία βγάζουμε λεφτά από το ΑΤΜ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε GOG & Steam, απευθείας ή μέσω Paypal;</blockquote>

Αν εννοείς γενικά ναι και εγώ τέτοια χρησιμοποιώ. Μία Visa χρεωστική που μου έδωσαν όταν άνοιξα το λογαριασμό. Αυτή την περίοδο δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου για να δω αν λειτουργεί.

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991


Great0ldOne wrote:
Όχι.</blockquote>

Μπορείς κανονικά. Εγώ εδώ και τέσσερα χρόνια χρησιμοποιώ κάρτα ανάληψης με βιβλιάριο και άρ. λογαριασμού κλπ. Γιατί να πληρώνω κερατιατικα στην τράπεζα όταν με αυτήν είναι καλύτερα;
Έκλεισα τον prepaid λογαριασμό και άνοιξα ταμιευτηρίου.

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αγόρασε κανείς τίποτα από GOG και Steam, από τότε που περιορίστηκαν τα capital controls, με κάρτα ανάληψης της Τράπεζας Πειραιώς, ή απευθείας, ή μέσω Paypal;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μόλις δοκίμασα με χρεωστική της Πειραιώς στο Steam και τίποτα. Με την ίδια κάρτα έχω πάρει τελευταία από humble και indiegala.

Έχει κανείς ιδέα τι έχει γίνει με τις Paysafe;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ακόμη μπλοκαρισμένες για Ελλάδα, είναι ανέφικτη η αγορά νέων PIN's. Ό,τι είχες στο λογαριασμό το ξοδεύεις κανονικά.
 

emmanuel

Commoner
Joined
Jan 14, 2013
Messages
13
Το paypal εξακολουθεί να μη στέλνει χρήματα (βγάζει μήνυμα να κάνεις confirm την κάρτα σου), αλλά σήμερα το πρωί αγόρασα από το Humble Store το Deadly Premonition Director's Cut (σε weekly bundle μαζί με δυο indie games) επιλέγοντας "pay with card" και συμπληρώνοντας απευθείας τα στοιχεία της prepaid κάρτας μου (Πειραιώς). Αν δεν θέλετε να αποθηκευτούν τα στοιχεία της κάρτας σας, μην τσεκάρετε το το κουτάκι "remember me".

Πιστεύω ότι και άλλα sites θα δέχονται πληρωμές με παρόμοιο τρόπο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Θα αγοράζατε με κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη σε λογαριασμό μισθοδοσίας; Φοβάμαι μην πάω την άλλη μέρα και δεν βρω μέσα τίποτα :silly:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326


Chronomancy wrote:
Θα αγοράζατε με κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη σε λογαριασμό μισθοδοσίας; Φοβάμαι μην ποάω την άλλη μέρα και δεν βρω μέσα τίποτα :silly:</blockquote>

Τέτοιος που είναι ο μισθός μου, δεν θα είχε και μεγάλη διαφορά για εμένα. Η paypal μου πάντως 2 χρόνια τώρα συνδεδεμένη με αυτό το λογαριασμό είναι και δεν είχα ποτέ θέμα. Τώρα αν είχα λογαριασμό με σταθερά πάνω από 400-500 ευρώ, ίσως να το σκεφτόμουν. Τα καλά του να μην έχεις πολύ χρήμα... peace of mind. Άσε τους έχοντες να αγχώνονται για capital controls, δέσμευση χρημάτων κλπ.

<span class="bbcode_spoiler">Όπως είχα πει και σε φίλη που μας τα είχε κάνει τσουρέκια όταν πρωτοξεκίνησε το καμός με τις τράπεζες (μιλάμε για τηλέφωνα σε όλους τους γνωστούς της για να τους πει να ψηφίσουν "ναι" κλπ) επειδή είχε 6-7k στην τράπεζα:

"Μου κάνει χάρη να χάσω όσα λεφτά έχω στο λογαριασμό μου αυτή τη στιγμή, αρκεί αύριο να δω άτομα σαν εσένα να φουντάρουν από ταράτσες"

Για κάποιο λόγο άλλαξε λίγο στάση απέναντί μου. Γιατί άραγε...
</span>

 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αν ήταν μέσω paypal δεν θα φοβόμουν τόσο, αλλά τώρα πρέπει να δώσω τα στοιχεία απευθείας στον Αμαζόνιο.
Εμένα ο μισθός σταμάτησε, 2μηνο οπότε έτσι κι αλλιώς θα φτάσει μηδέν σε χρόνο ρεκόρ, αλλά αν είναι να πάει μηδέν ας πάει με το backlog εε το κεφάλι ψηλά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Do it the security Frenzy style.

Άνοιξε ένα Notepad.
Ξεκίνα να γράφεις τυχαία νούμερα και ανάμεσα στα τυχαία νούμερα το νούμερο της κάρτας σου καθώς και το security που έχει πίσω.
Βάλτα στον Αμαζόνιο με copy paste. Ακόμα και keyloger να έχει το pc σου, δεν θα μπορέσει να δει το security της κάρτας σου ανάμεσα σε αυτόν τον κυκεώνα αριθμών.
Αν θες να είσαι ακόμα πιο Psycho , χρησιμοποίησε pc με Ethernet . Μειώνεις ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να υπάρχει επίδοξος χακερ στην γειτονιά με packet sniffer ώστε να κλέψει τις πληροφορίες σου που κυκλοφορούν ελεύθερες στον αέρα.
Επίσης αν ο Αμαζόνιος σε αφήνει να μην αποθηκεύσεις την κάρτα σου στο site κάντο. Αλλιώς μόλις τελειώσεις την συναλλαγή απλώς διέγραψε την κάρτα από το site. Έτσι και hacker να μπει στον Αμαζόνιο , δεν θα βρει τις πληροφορίες της κάρτας σου.

Αν με όλα αυτά καταφέρει να σου κλέψει στοιχεία ( πράγμα απίθανο) , ε τότε. Χαλάλι... Τα άξιζε !!!!


Υ.Γ Το αμαζον το χρησιμποιούσα χρόνια χωρίς paypal, γιατί δεν το είχα μάθει ακόμα και είχα και 2 αποθηκευμένες κάρτες στο λογαριασμό μου. Ποτέ δεν έγινε μαλακία. Είναι δύσκολο από γνωστό site να πάθεις κάτι. Συνήθως το σφάλμα οφείλεται σε χρήστη και σε φυτεμένο πρόγραμμα στο pc του.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Νταξ εγώ δεν είχα πρόβλημα εως σήμερα με το μηνιάτικο στο κλαρί. Και άμα παιχτεί μαλακία, επικοινωνώ με την τράπεζα, κάποια άκρη θα βγει.
 
Top Bottom