What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δηλαδή δε μπορούμε να αγοράσουμε πια τίποτα από το Internet?

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το steam δεν δέχεται ακόμα. Το https://www.g2a.com/alice-madness-returns-steam-cd-key-global.html" class="bbcode_url">g2a το έχει στα 3.48. Μπορείς να δοκιμάσεις εκεί αν την δεχθούν (επιλέγεις seller με καλό rep).
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Aπο οσο βλέπω δεν μου βγάζει κάποια επιλογή για paysafe.. Έκανα μαλακία γιατι εδω στην Λάρισα απο οσο έψαξα οnline πωλούντε steam cards στα Seven και αν το έψαχνα λίγο νωρίτερα θα είχα γλιτώσει.. Έψαξα το θέμα και στο site της paysafe λέει για επιστροφή χρημάτων οτι ειναι +7.50 ευρώ. Οπότε αν θέλω επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να πληρώσω και απο πάνω ενα 2.50ευρω; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Αν υπάρχει κάποιος που ειναι απο Λάρισα-Βόλο και χρείαζεται paysafe, ας κάνει ενα κόπο να μου στείλει ενα μήνυμα και να μην αγοράσει απο κανένα περίπτερο για να του δώσω εγω την δικιά μου, μη παει τζάμπα το καημένο το 5ευρω(σπαγκοραμένος much  :pP) Βλέπω να πηγαίνω μια βόλτα απο τα seven αύριο μπας και ηρεμίσει λίγο το κεφάλι μου..
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
<blockquote><br>Αγοράζεις online με πιστωτική μέσω ενός site που λέγεται wkmv.com, σε ανακατευθύνει εκεί το κεντρικό site της paysafe αν πατήσεις Buy Online.<br></blockquote><br><br>Ο σκοπός είναι να τσιμπάω paysafe από το περίπτερο ή το ψιλικατζίδικο.<br><br>Αν πεταχτεί κάποιος γνωστός Βουλγαρία, και τσιμπήσει μια paysafe για εμένα, λογικά δεν θα έχει θέμα το GOG, σωστά;
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
Σε τι καταστήματα σας περνάνε οι κάρτες; Πάντως εμένα πριν από κάτι μέρες μου πέρασε κανονικά χρεωστική Πειραιώς από το Aliexpress (δεν είχα αρκετό υπόλοιπο στη Revolut).
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Σε τι καταστήματα σας περνάνε οι κάρτες; Πάντως εμένα πριν από κάτι μέρες μου πέρασε κανονικά χρεωστική Πειραιώς από το Aliexpress (δεν είχα αρκετό υπόλοιπο στη Revolut).<br></blockquote><br>Από πρόσφατες αγορές:<br>Paypal --> ebay.co.uk / steam<br>Χρεωστική --> aliexpress<br><br>Sandwraith_ όσο υπήρχαν τα cc (τα πιο σφιχτά έστω) μου έκαναν δωρεάν την επιστροφή λόγω της κατάστασης που επικρατούσε. Επικοινώνησε όμως μαζί τους μέσω email για να δεις αν το κάνουν ακόμα (μην στέκεσαι σ&#039; αυτά που λέει το site). Όμως επειδή είναι έμβασμα η Πειραιώς κράτησε προμήθεια (στα 50€ κράτησε 4€).<br>Όμως αν θυμάμαι καλά το ποσό μένει άθικτο για 1 χρόνο, οπότε μπορείς να την κρατήσεις για μελλοντική χρήση.<br><br>EDIT<br>Έχουν steam cards τα seven; Γιατί θα με ενδιέφερε κι εμένα αλλά δεν βλέπω κάτι στο site τους.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Στην Πάτρα έχουν στην Ακρωτηρίου. Δεν ξέρω μήπως φέρανε και στα υπόλοιπα μετά από τόσο καιρό.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ωραία. Θα κοιτάξω και στη Γούναρη να δω αν έχουν.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
<blockquote><br>Σε τι καταστήματα σας περνάνε οι κάρτες; Πάντως εμένα πριν από κάτι μέρες μου πέρασε κανονικά χρεωστική Πειραιώς από το Aliexpress (δεν είχα αρκετό υπόλοιπο στη Revolut).<br></blockquote><br><br>Paypal με virtual prepaid σε steam,humble,gog,GAME,teepuplic<br>Γενικά παιδιά το paypal +ελληνικές κάρτες γίνεται δεκτό παντού πια (μέχρι νεωτέρας. :silly:) δε νομίζω πως χρειάζονται πια λύσεις τύπου revoult κτλ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Σε τι καταστήματα σας περνάνε οι κάρτες; Πάντως εμένα πριν από κάτι μέρες μου πέρασε κανονικά χρεωστική Πειραιώς από το Aliexpress (δεν είχα αρκετό υπόλοιπο στη Revolut).<br></blockquote><br><br>Paypal στο eu.evga<br>Virtual Preapaid τής εθνικής στο steam, instant-gaming, gog.<br><br>Τελικά έφτασε και προς τα δω η ανάπτυξη.  :mosh:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Επιβεβαιώνω και εγώ άφιξη ανάπτυξης στο Πέηπαλ μου και απροβλημάτιστη αγορά από τον Ατμό.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
<blockquote><br>Γενικά παιδιά το paypal +ελληνικές κάρτες γίνεται δεκτό παντού πια (μέχρι νεωτέρας. :silly:) δε νομίζω πως χρειάζονται πια λύσεις τύπου revoult κτλ.<br></blockquote><br><br>The thing is, γέμισμα προπληρωμένης virtual κάρτας Πειραιώς, χρέωση 2€. Γέμισμα Revolut (physical κιόλας), χρέωση 1€. <br>Θα μου πείτε να χρησιμοποιήσω την χρεωστική, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι και πολύ. Κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάποιον χακάρουν. Σε αυτό τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πολύ ασφαλέστερα. Απλώς ανακατευθύνουν την πληρωμή στο ηλεκτρονικό σύστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας και δεν κρατούν ούτε κάρτες ούτε τίποτα.
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
Παιδιά επιβεβαιώνω την ύπαρξη steam wallet codes στα Seven καθώς πέρασα σήμερα απο εκει και τελικά το Alice βρίσκεται στο λογαριασμό μου  :pope: Νόμιζα θα ηταν όπως το έβλεπα στο internet btw δηλαδή σαν ξυστό απο πίσω, αλλα λες τιμή και σου βγάζουν ακριβώς όπως η pay safe μια απόδειξη με τον κωδικό πάνω.
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
<blockquote><br>Υποθέτω είναι του στυλ 10άρα. 20άρα κτλ;<br></blockquote><br>Yeap! Τρομερά χρήσιμο για οσους δεν θέλουν να μπλεχτούν με τράπεζες κλπ, η να χρεωθούν λόγω "μεσάζοντα" παραπάνω!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Νόμιζα θα ηταν όπως το έβλεπα στο internet btw δηλαδή σαν ξυστό απο πίσω, αλλα λες τιμή και σου βγάζουν ακριβώς όπως η pay safe μια απόδειξη με τον κωδικό πάνω.<br></blockquote><br>Μμμ, τότε μήπως γίνεται και στα περίπτερα; Θα το ψάξω κάποια στιγμή.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Τι σκατά γινεται;;; Έτρωγε πόρτα από παντού η κάρτα μου, οπότε πήγα στην Εθνική και μου λένε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Πάω σήμερα να αγοράσω από το Steam και μου ρίχνει πόρτα.Τι στον γεροδιάολο έχει αυτή η εθνική;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
με Πειραιώς πάντως κρονο δεν έχω κάποιο θέμα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Κι εγώ με χρεωστική της Πειραιώς (visa) δεν έχω προβλήματα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γεια σου ρε τσιπρα αρχηγε. Που να εισαι ο παντοτινος πρωθυπουργός.  :facepalm:<br><br>Οι επιτυχημενες αγορες συνεχιστηκαν. Η ανάπτυξη ηρθε για τα καλα. Μολις παρηγγειλα απο amazon.co.uk με virtual prepaid εθνικης και παλι μετα απο καμια 10 αποτυχημενες προσπαθειες τον προηγουμενο καιρο.<br><br>Και ετσι για το ονορε παρηγγειλα https://www.amazon.co.uk/Witcher-3-Wild-Hunt/dp/0744017211/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1473597655&sr=1-1-catcorr&keywords=Witcher+3+guide" class="bbcode_url">αυτό
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Τι εστί virtual prepaid της Εθνικής και τι διαφορά έχει με την debit master card που μου έχουν δώσει;
 
Top Bottom