What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δηλαδή, σε φάση, δε μπορώ να κάνω overclock τον cpu;

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
www.overclock.net/attachments/13202

Εδώ θα βρεις το ΙΒΤ AVX ,τρέξτο σε συμβατοτητα για windows 7, 10-20 γύρους στο very high. (βασικά OCCT και ΙΒΤ ΑVX το ίδιο πράγμα ειναι, linpack)

Αλλά πρώτα απενεργοποίησε το τούρμπο στο BIOS, φέρε τη συχνότητα στα 4.1 γιγα σταθερά και ΡΙΞΕ την τάση <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Ναι καλά άκουσες, κατα πάσα πιθανότητα μπορείς να κόψεις λιγο ρεύμα, συνήθως η AMD βγάζει τους επεξεργαστές με υπεραρκετό vcore στοκ. Εμένα είχε έρθει 1.4V στα 3.5GHz μαμα (3.7 έτρεχε τα παιχνίδια με τούρμπο) αν θυμάμαι καλά και δούλευε 1.35V στα 4.1GHz, prime95+IBT AVX σταθερο. Τώρα βέβαια ειναι στα [email protected] <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

bluetribe

Hobgoblin Captain
Joined
Jul 10, 2015
Messages
245
Tο PC σου manmu πάσχει από αργη μνήμη και ανύπαρκτο δίσκο .
Δες πρώτα αυτά και μετά πας σε φάση να δεις τι γίνεται σε φάση over clock... Εκτός και αν έχεις win95 και πας για doom ultimate.... Πιστεύω ότι δεν θα σου κολλήσει.... Αλλά στα σοβαρά, πετάς μνήμη και δίσκους.
Ξεκινάς με δίσκο asap.
 

fevgatos

Commoner
Joined
May 16, 2013
Messages
9
Ξερω οτι πολλοι θα πεσουν να με φανε αλλα...ΓΙΑΤΙ? Τι νοημα εχει το OC αν πρεπει να τα σκασεις να αγορασεις ψυκτρα, καλη mobo κλπα? Μπορουσες απλα να αγορασεις καλυτερο CPU εξαρχης και να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Σαν να αγοραζεις i5 και 50ευρη ψυκτρα για να κανεις OC. Ας αγοραζες εναν i7 με τα ιδια λεφτα
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Τον επεξεργαστή τον πήρα πριν ένα χρόνο και όπως είπα σε προηγούμενο ποστ θέλω απλά να πειραματιστώ. Λεφτά σε Intel θα δώσω μόνο αν μου κάνουν λοβοτομή.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Tom, πέτα και την gpu. Δεν αφήνει τον FX να ανέβει ψηλά :trollface:
 
Top Bottom