topareaki wrote:
nitro912gr wrote:
Οινοσοφική Σχολή έχω τελειώσει, πρώτος στην χρονιά μου. :cheers:</blockquote>
εχει ιδιωτικη σχολη η οινοσοφια?
τι σου ειναι ρε παιδι μου η αγορα εργασιας,και ιδιωτικη εκπαιδευση και ανεργος.
και να σκεφτει κανεις οτι τα ιδιωτικα τριτοβαθμια εκπαιδευτικα τα σμπρωχνανε απο ολες τις μπαντες,τι ισοτιμιες δινανε με τα δημοσια,τι υποχρηματοδοτησεις/συκοφαντιση στα δημοσια ΑΕΙ δε λεγεται.</blockquote>
Μα φυσικά ιδιωτική, σιγά μην πήγαινα σε δημόσια με όλη την πλέμπα, άλλωστε πλήρωνε ο μπαμπάς και του βούταγα και την BMW και έριχνα γκομενάκια και όσες δεν έπεφταν με το μπεμπέ, ε το πέταγα έξω το iphone τελευταίας γενειάς και πέφταν όλες να το μπουκώσουν.
Βέβαια είχε και εκεί κάτι κοιτώνες για την πλούσια πλέμπα αλλά φυσικά έμενα σε loft στο Γκάζι, βλέπεις είμαστε και intellectual πάνω από όλα και έπρεπε να βρω κάτι κοντά σε όλα αυτά τα πολιτιστικά events και κυρίως τα live της Μποφίλιου.
Αχ εποχές τώρα τι μου θύμισες, με παίρνει ο κολλητός τηλέφωνο "είμαι από κάτω είσαι έτοιμος για Μποφίλιου;", μια στιγμή του έλεγα βάζω τα κλάματα και κατεβαίνω. Και μετά πηγαίναμε στα γειτονικά roof bars και πίναμε 10-15 ποτά ο καθενας μας μέχρι να μας πετάξουν έξω από το μαγαζί που την πέφταμε στην σερβιτόρα. Φυσικά δεν μας έκατσε αφού μας έλεγε κάτι αρλούμπες για ηθική και ότι δουλεύει, αλλά της είπα να έρθει μαζί μας να την τρελάνουμε στο χρήμα, αλλά δεν ήθελε, πλέμπα σου λέω, προλετάριο η γκόμενα.
Αλλά πλατιάζω τώρα και είναι κρίμα, τέλος πάντων πάω καμιά βόλτα με το κότερο τώρα και τα λέμε αργότερα, άντε φιλάκια αγάπες.