What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DISCO ELYSIUM: THE FINAL CUT

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Πριν από 2μιση χρόνια περίπου, είχα γράψει στην προσωπική μου στήλη άρθρο πάνω στο επιχείρημα ότι η ίδια η πιεστική φύση της συγγραφής reviews καταλήγει να “καίει” κάποια RPG, κάνοντας τον αρθογράφο να μη θέλει να επανέλθει σε αυτά στο προβλεπόμενο μέλλον μετά την ενασχόληση μαζί τους στο πλαίσιο της συγγραφής των review τους. Ευτυχώς όμως, αποδεικνύεται πως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και πως το παραπάνω δεν ισχύει στο 100% των περιπτώσεων. Δε μπορούσα παρά να συλλογίζομαι το παραπάνω συμπέρασμα καθώς έβλεπα τα end-game credits να ρολλάρουν κατά την ολοκλήρωση του πιο πρόσφατού μου playthrough για το Disco Elysium, στο οποίο επανήλθα πριν λίγες ημέρες προκειμένου να τσεκάρω τα features που εισάγει η Final Cut version του. Επισήμως η έκδοση αυτή κυκλοφορεί σήμερα 30 του μήνα ως δωρεάν update για όλους τους κατόχους του τίτλου (και τους μελλοντικούς του αγοραστές...

Continue reading...
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
Έβαλα σε παύση το playthrough μου αναμένοντας το final cut και χαίρομαι που άξιζε η αναμονή :)

Ένα μόνο γεγονός με"χαλάει" στο παιχνίδι. Η γλώσσα του με κουράζει πολύ. Παρόλο που θεωρώ ότι το επίπεδο των αγγλικών μου είναι πάνω του μετρίου ((κάτοχος proficiency, διαβάζω αγγλική λογοτεχνία και ταινίες/ σειρές μόνο Αγγλικοί υπότιτλοι) πρώτη φορά στα gaming χρονικά μου, κοίταξα εάν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι! :(
Το έχετε και άλλοι το θέμα ή απλά σε εμένα "κάθετε" βαριά το κείμενο?
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Έχω παίξει μόνο μία ώρα (πριν 2 χρόνια...) αλλά αντιλαμβάνομαι πλήρως αυτό που λες. Ο βασικότερος λόγος που το άφησα στην άκρη τότε ήταν ότι γενικά με κούραζε το κείμενο (και σαν ποσότητα). Τη συγκεκριμένη περίοδο δεν ήμουν σε τέτοια φάση.
Κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά θα το ξαναδοκιμάσω, τώρα ειδικά που βγήκε το Final Cut. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχω περισσότερη υπομονή ή το παιχνίδι να με κερδίσει πιο γρήγορα.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Η σωστή βαθμολογία του μνημειώδους αυτού αριστουργήματος (και με διαφορά κορυφαίου CRPG όλων των εποχών) τιμά και ξεχωρίζει τον ιστότοπό σας.
 
Top Bottom