Do you even shop, bro? Ψωνίζετε στο epic?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ψωνίζεται στο epic store?

• Total voters
    28

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ότι λέει παραπάνω, αν μπορείτε να αναφέρετε και για τι ποσά λέμε.

Τα free φυσικά δεν μετράνε για ψώνια.

Εγώ μόνο κάποια από τα free τσιμπάω, αν και ψήθηκα με το κουπόνι να πω την αμαρτία μου να έπαιρνα κάτι με 5€.

Εχω παρει 2 φρη παιχνιδια. Φρη ξεφρη μονο αν μου αρεσουν θα παρω και με φραγγα οταν αποφασισει να αναγνωρισει τις πρι πειντ καρτες. Και ποτε πανω απο 20 Ευροπουλα για παιχνιδια σε ψηφιακες βιβλιοθηκες οσο και να τρελαινομαι για καποιο παιχνιδι. ΘΕΛΩ ΤΟ Β.G. 3, αλλα θα αντισταθω μεχρις αισχατων. Το υποσχεθηκα! (γμτ δεν θυμαμαι αν ειχα σταυρωσει τα δακτυλα)

Εχω πάρει όλα τα free. Δεν έχω αγοράσει τίποτα εκτός από credits στο rocket league που τα πήρα in game δυό φορές. Θα αγοράσω μόνο αν βγει κάτι ποτε σε αυτό το store που θα με ενδιαφέρει και δεν θα βγει steam ποτέ. Προς το παρών κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει οπότε...

Δεν νομίζω ότι θα εκπλαγεί κανείς αλλά δεν παίρνω ούτε τα free. Όχι γιατί θα χάσει ο Σουίνι έναν user και θα βάλει τα κλάματα αλλά γιατί νιώθω ωραία αγνοώντας τον.

Έχω αγοράσει 7-8 παιχνίδια από Epic, είτε επειδή ήταν exclusive το διάστημα που τα ήθελα (Hades, Horizon Afterparty, Control), είτε επειδή είχαν λαχαταριστό κουπόνι/έκπτωση ή και τα δύο. Από free παίρνω κυρίως όσα δεν έχω σε άλλες πλατφόρμες και υπάρχει περίπτωση να παίξω κάαααποια στιγμή, τα υπόλοιπα τα αγνοώ.

Εξακολουθώ να θεωρώ τον Sweeney κομπογιανίτη αλλά money talks και για να πω την αλήθεια ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τον client (πέρα από τις γνωστές, χτυπητές ελλείψεις του).

Last edited:
Δε θυμάμαι πότε πήρα τα 2 AC (Origins & Odyssey) αλλά θυμάμαι ότι είχα δώσει συνολικά 15 ευρά. Το ψιλομετάνιωσα όχι λόγω epic (προσωπικά το αγαπάω) αλλά επειδή έτσι και αλλιώς στο uplay τα κατέβασα.

Παίρνω τα τζάμπα, χωρίς ντροπή.

Από εκεί και πέρα, δεν μου αρέσει το θέμα με τα third party exclusives. Δεν μπορώ να πω ότι είναι αηθές, αλλά δεν μου αρέσει σαν τακτική. Προσωπικά, θα προτιμούσα όλοι να πουλάνε σε όλες τις πλατφόρμες, και να πουλάνε DRM free, αλλά ξέρω ότι δύσκολα θα το δω αυτό.

Όχι φυσικά, ούτε τα free ούτε τίποτα. Ούτε εγώ νομίζω ότι του κάνω τη μούρη κρεας η οτιδήποτε, απλά έτσι αισθάνομαι ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αναφέρεται ο gabe στην επιλογή ούτε από έξω και γιατί δεν υπάρχει ούτε απεξω σκέτο.

Αναγκαίο κακό, τα μόνα 2 παιχνίδια που έχω παίξει στο EGS είναι... τρία.

Godfall και Super Meat Boy Forever για ανάγκες review.
Unreal Tournament 4 προτού η Epic το γυρίσει σε Fortnite, στήσει το EGS και κάψει το project...

Ούτε απ'έξω. Και μόνον η τακτική των exclusive όταν πρωτοανοιξε για να δελεάσει κόσμο είναι αρκετό ώστε να μην ανοίξω ποτέ λογαριασμό στο μαγαζί αυτό.

Μόνον εάν ποτέ βγάλει το Unreal 3 στα πρότυπα του πρώτου και το έχει εκεί αποκλειστικά, ΙΣΩΣ κάνω λογαριασμό μόνον για αυτό.

Το Zero Dawn ήταν εξαρχής στο Steam, υπάρχει και άλλο παιχνίδι με αυτό το συνθετικό;

Όπα δίκιο έχεις, μπερδεύτηκα. Το Horizon το πήρα με κουπόνι για να γλιτώσω φράγκα, το Afterparty σκεφτόμουν που ξεκίνησε ως αποκλειστικότητα του Epic.

Last edited:
Ούτε account. Kάτι η τσατσιά του gollop, κάτι η έλλειψη βασικών υπηρεσιών που θεωρούνται δεδομένες σε steam και gog, κάτι η κατάπτυστη προσπάθεια εργαλειοποίησης των 15χρονων του fortnight κάθε φορά που προσπαθούν να προωθήσουν τα συμφέροντα τους.. δε θέλω να το παίξω ιδεολόγος, αλλά μια απέχθεια την νοιώθω.

Back