DOOM: THE DARK AGES

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Ματσίλα και όλεθρος. Αυτές είναι οι δύο λέξεις που θα επέλεγα για να περιγράψω την επιστροφή του DOOM, πίσω στο μακρινό – σχεδόν δεκαετία – 2016. Ξεκινώντας από τη μέση της ιστορίας του Slayer, το DOOM (2016) ήταν η άμυαλη απάντηση της id Software στο περισσότερο συγκροτημένο σεναριακά Wolfenstein: The New Order της Machinegames, έτερα …

See full article...

Χμ, ήλπιζα στη Heretic 2025 φαντασίωσή μου, ο ντεκαβλέ ρόλος της μουσικής και η τιμή με κρατάνε πίσω προς το παρόν. Άνθρακες και το Avowed, τι παιχνίδια υπάρχουν εκεί έξω για εμάς τους Heretics;

Περίμενα κι εγώ ένα συνδυασμό Heretic/Painkiller (μπορείς να κεντράρεις το όπλο σου για τα έξτρα φηλς), αλλά για full price στις 20 ωρίτσες δύσκολα το προτείνω. Έγραψαν τα credits τέλος και δεν είχα τίποτα να κάνω παρά να χωθώ στις πλέον μαζοχιστικές δυσκολίες. No thanks.

Κρίμα γιατί το ρημπούτ του '16 ήταν αγνή γεροντοχαρά. Ευτυχώς κυκλοφορούν άπειρα ποιοτικά μπούμερ σούτερς και για μας τα γεροντάκια.

Δεν είναι τόσο άσχημο, έχει boomerιές αλλά προσπαθεί όπως και το Eternal να σε βάλει σε συγκεκριμένο πλαίσιο που αν δεν ακολουθήσεις δεν θα περάσεις καλά.

Κάτι που γενικά εκτιμάται ως λογική, αλλά πρέπει να είσαι και στη φάση που θα πεις 'Το βάζω και πάω με τα νερά του'. Πόντοι στη Bethesda και την id που πειραματίζονται ακόμη και δεν επαναπαύονται, απλά ξέρω πως δεν είναι για μένα.

Θα το τιμήσω σε κάποια καλή έκπτωση. Συντάσσομαι με @mits@kos , περίμενα και 'γω ένα Heretic εν έτει 2025 με ποιοτική χέβι-μέτσαλ μουσική υπόκρουση, τα οποία δεν προσφέρει.

ΑΓΡΙΑ ΣΦΑΓΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

Όταν λες για τη μουσική ένα πολύ ήσυχο χαλί, πόσο κοντά στο παρακάτω θα το τοποθετούσες;

Εγώ πάντως το κατέβασα (δόξα και τιμή στο pass) και ετοιμάζομαι να κατακρεουργήσω ό,τι κι αν βρεθεί στο πέρασμά μου! Θα το βάλω και στο εύκολο να κατουριούνται απ΄το φόβο τους οι δαίμονες με το που με βλέπουν, πριν πεθάνουν μόνοι τους από καρδιά! Είμαι σφαγέας εγώ όχι αστεία!

Πρόσεξε να κάνεις Stealth για έξτρα πόντους!

Και για να μην ξεχνιόμαστε (από την Saber - Space Marine 2):

Αν και οι stealth μηχανισμοί του είναι καλύτεροι από τα περισσότερα Assassin's Creed, δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Προσπαθώ να κρύψω κάτω από το μουσικό χαλί τα βήματα-κανονιές του Slayer και το θόρυβο του shotgun αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Δεν το βάζω κάτω όμως. Θα συνεχίσω την προσπάθεια.

Αν και οι stealth μηχανισμοί του είναι καλύτεροι από τα περισσότερα Assassin's Creed, δυστυχώς δεν τα καταφέρνω.
Νομίζω έχασες ένα βασικό σημείο του ρηβιού:
υπάρχουν βαθύτατα builds (προσωπικό αγαπημένο το pincushion + Shredder που λιώνει τα πάντα)
Είσαι σίγουρος πως παίζεις το σωστό stealth build;

εμ δεν ήθελαν Μικ Γκόρντον... πτανες δεν ξεχνάμε...

Αλλά κρίμα, και εγώ το έβλεπα και έλεγα το painkiller μέσα από το doom. Κρίμας. Όχι ότι δεν θα μπει στην σειρά του σε 5 χρόνια 15€ όλα τα dlc :p λογικά θα έχω και κάρτα να το παίξει τότε ή deck.

Πιστεύω ότι ήταν και ο λόγος που παρά το "wow, factor" που ζεις σε πολλές στιγμές της campaign, εν τέλει μειώνει το τελικό αίσθημα. Το Painkiller ήταν strafe jump gallore, γούσταρες να σφάζεις ορδές χωρίς stealth, είχες τις καρτούλες σου, ζόρικα πράγματα αλλά δίκαια. Στο Dark Ages έχεις τον κατάλληλο ρυθμό μεν, αλλά για να επιβιώσεις στις αυξημένες δυσκολίες περιορίζεσαι σε έναν περισσότερο παθητικό ρόλο όπου είσαι "parry, parry, gun, parry, parry, melee".

Κάτσε να δεις στο Πόρδερλαντς τι player count θα δεις.

Δεν είμαι ειδικός ούτε στο Painkiller ούτε στο Heretic, αλλά τούτο εδώ μου φαίνεται ότι έχει ψιλοπαρόμοια vibes, ρίξτε ένα βλέφαρο οι ενδιαφερόμενοι (ακόμα είναι Early Access, ωστόσο):

Είναι στο ραντάρ το Witchfire, αν και περισσότερο Souls εκπέμπει παρά Heretic ή Painkiller. Πολλά υποσχόμενο ωστόσο, να βγει από ΕΑ όμως πρώτα.

Back