DOOM: THE DARK AGES

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Field of View δεν είναι επιλογή για γραφικά να "πρέπει" να την έχεις maxαρισμένη. Τώρα άμα τη βάζεις συνειδητά σε Sιngle Player παιχνίδι και δε σε ενοχλεί αυτή η παραμόρφωση της πιο ευρείας οπτικής, πάσο.
Προσωπικά είμαι υπέρ του μεγάλου FOV. Για την 1440p που παίζω, εξαρτάται κι από το παιχνίδι βεβαίως, συνήθως από 80-100 είναι η ρύθμιση που ψάχνω. Γενικά θέλω να βλέπω χώρο δεξιά-αριστερά (όχι σαν κάτι κονσολοπαίχνιδα της γενιάς ps3-xb360 που ήταν χαμηλό και σε έπιανε ναυτία), αλλά όπως είπες να μην ξεπερνάει ένα όριο και γίνεται το λεγόμενο fish eye view. Ο άρχοντας Σρε σε προηγούμενη ζωή μπορεί να ήταν ψαράνθρωπος.

Στα τρίτης προοπτικής (που μαντεύω ότι θα το επιζητείς αυτό) το FoV μετακινεί απλώς κοντά/μακριά την κάμερα και δεν έχεις παραμόρφωση. Στα πρώτης είναι το πρόβλημα.

Μου θύμισες ωραίες εποχές Unreal Tournament 2004, όπου μαξάραμε κάπου στο 110 (αν θυμάμαι καλά) και λιώναμε InstaGIB.

Θα σε πάω πιο πίσω. :D

PCM και tips για "multiplayer ρυθμίσεις" στο Quake 3 Arena από Νίκο Κόντη. Λογικά 2000 ή 2001?

Τότε θυμάμαι είχα πρωτο-ακούσει το FOV. Μάλιστα στο Q3A πήγαινε σε full 360 μοίρες.:giggle:

Το fov το βαζω max οπως και τα γραφικα. Το 2001 εκανα την πρωτη μου αναβαθμιση pentium 4 και TNT2 32 MB. Ηδη απο τοτε τα εβαζα ολα ma γραφικα και fov. Διαβαζα ακι εγω pc master οταν ημουν μικρος ξεκινησα να διαβαζω απο το 2002.

Back