Δωρεαν παιχνιδια valve για debian

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

lelos kounelos

Tarrasque
οπως ενημερωθηκα και εγω απο το http://linuxmint.gr/index.php?PHPSESSID=7711e39108074b751777836c0a13a714&topic=2754.msg23729;topicseen#new" class="bbcode_url">linux mint forum η valve προσφερει δωρεαν τα παιχνιδια της στους Debian developers.
παλια, τωρινα, μελλοντικα.
απο τον φιλο Στέλιος.

Η Debian είναι φυλή εξωγήινων με την οποία ήρθε σε επαφή ο Γκέιμπ? Τον στείλαμε πρεσβευτή?

μα ετσι κι αλλιως και η ιδια η valve δωρεαν δινει τα καλυτερα της... (βλεπε dota 2, tf2 κλπ) :trollface:

τωρα κατα ποσο αυτο αφορα το νεο λειτουργικο.... προς το παρον δεν μας ενδιαφερει.... οι 9 στους 10 εδω μεσα εχουμε χαθει στα backlog των steam, origin, uplay, gog κλπ....
οι ειδησεις απο τον εξω κοσμο εχουν δευτερευουσα σημασια εφ'οσον δεν αφορουν την καταργηση των παραπανω υπηρεσιων :trollface:
right guys?

ωραία κίνηση της βαλβιδας για εμάς τους (μελλοντικούς) προγραμματιστές, θα ενημερώσω το φόρουμ του τμήματος μου καθώς πολλοί ασχολούνται αρκετά με debian

ευχαριστώ για τα νέα κούνελε! :thumbsup:

αθλιες και μιζερες υπαρξεις που επενδυετε το χαρτζιλικι σας σε πραγματα που θεμελιωνουν σε ενα λειτουργικο συστημα που αργοπεθαινει.
το debian θα το μαθετε πολυ καλα στο κοντινο μελλον.

μουχαχαχαχα αΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

δεν ξερω τι λες κουνελε αλλα εδω και 25 χρονια χρησιμοποιω λειτουργικα της microsoft.....
το ακομα καλυτερο ειναι οτι αυτα προϋπηρχαν, εγω απλα δεν ειχα pc. :lol:

Back