Dorito Pope Awards (ΧΟΧΟΧΟ) Giveaway

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπράβο Τόνυ. Ξαναβάλε με μέσα για BG3, μαζεύω κόπιες.

Επειδή βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό στο BG3 θα μπω για το RE4 (σκέφτομαι άλλωστε να τσιμπήσω την κουτάτη έκδοση). Κανονικά θα έμπαινα για AW2 αλλά αφού είναι μόνον Επικ δεν.

Παρεμπιπτόντως, το μηνιάτικο δώρο Humble Bundle τρέχει ακόμα ή έχει πάει περίπατο; Νομίζω είναι η σειρά μου τον Γενάρη.

Τρέχει το μηνιάτικο, αλλά αν θες το bundle του μήνα σου, στείλε πιεμ.
(Δε μπορώ σα μάρτυρας του Ιεχωβα, να σας στέλνω πιεμς και να σας ρωτάω)

Πωωω.. το χα ξεχάσει αυτό! Κάπου μες στο καλοκαίρι νομίζω ήταν η σειρά μου! Oh well... τι να κάνεις?!

Όπως και να χει τα σχαρίκια μου και για το φετινό giveaway! Πραγματικά εντυπωσιακό! Οριακά ξεπερνάς τον Τίμαρο!

Πωωω.. το χα ξεχάσει αυτό! Κάπου μες στο καλοκαίρι νομίζω ήταν η σειρά μου! Oh well... τι να κάνεις?!
eforia-katasxesi.gif

Σου στείλαμε πιεμ.

Νταμπλ ποσταδορες.
Ο Νικητής του BG3, μπορεί να επιλέξει και την φιζικαλ έκδοση (δικά μου τα μεταφορικά + 1 νπλουζακι)

3 μέρες μείνανε...

Τόνυ ευχαριστούμε τρομερά για την κίνηση!

:agkalia:

Μέσα για το BG3!

μεσα για το μπλουζακι
(χοχοχο, ηταν αστειο, αχαχαχαχχαααα...)

ετσι κι αλλιως αποκλειεται να εχεις με τρία χί πριν απ το L.

junk-food-istock-no-creds_650x400_61507098897.jpg

Νταμπλ ποσταδορες.
Ο Νικητής του BG3, μπορεί να επιλέξει και την φιζικαλ έκδοση (δικά μου τα μεταφορικά + 1 νπλουζακι)

Τι να πω βρε Τόνυ. Έχω μείνει άναυδος!

Δε μου λες, μήπως λαμβάνεις κάποιου είδους "φαρμακευτική αγωγή"; Αν είναι, στείλε μου τη συνταγή μέσω PM. :Ρ

1000016842.jpg
Νικητής του BG3

1000016844.jpg
Νικητής του Resident Evil 4 Remake

1000016846.jpg
Νικητής του Alan Wake 2!

Και άλλη μια έξτρα κοπια του BG3 (exclusive physical + μια νπλουζα )

1000016848.jpg
Βγάλαμε τους νικητές των προηγουμένων κληρώσεων*

Ρίξτε μου πιεμ πρκλω πλ
@nitro912gr και @MaverickStrange

Μπράβο στους Νικητές! Παίξτε και κάνα ΛΟΤΤΟ/ΤΖΟΚΕΡ μετά από αυτό. :Ρ

(Αν και θα έπρεπε να κάνω ένσταση επειδή το όνομά μου γράφτηκε λάθος, αλλά δεμπυράζει. Μαίρη Κρίστμαν!)

@Chosen Undead Σου έστειλε το RE4 + Separate Ways (αχχχ ρε Journey)

@vlad με εσένα θα πρέπει να κάνω κάμποσες μαλαγανιές (να ψάξω για κάνα κλειδάδικο, μιας και η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΕΠΙΚ, δεν έχει επιλογή για gift)

Το να κερδάει ο Νίτρος σε κληρώσεις είναι πισωγύρισμα που σπάει τις παραδόσεις και ΔΕΝ συνάδει με το εορταστικό κλίμα και την κουλτούρα του φόρουμ. Αλλιώς το μάθαμε το αρκιουτζηάρ.

Κ επισης θεωρω οτι μαμηθηκε η ψυχολογια και η κοζμοθεωρια του θειου νωντα. ειχε καποιο σκοπό, κατι περιμενε απ την ζωη του. να βγει η ντεφίνιτι ή κομπλητ η οπως αλλιως την πουνε βερσιό του bg3, πατσαρισμενη, γυαλισμενη μ ολα τα ντιελση μεσα και μετα να κατεβει στο δεκαρικο. και ΜΕΤΑ να την παρει. τωρα τωνη του γαμησες τα όλα.

συνφωνώ με μποτ και προτεινω κ γω να ξαναγινει η κλήρωζη.

Εγώ πάντως του έστειλα μήνυμα και αναμένω την απάντηση, ελπίζοντας να μην μας αφήσει στο "διαβάστηκε".

έλα σηκώθηκα από το πάτωμα οκ, αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

Back