Dorito Pope Awards (ΧΟΧΟΧΟ) Giveaway

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πρέπει να μπει όρος πως θα ανοίξει το πακέτο και θα φτιάξει ανμπόξεν βίντεο, για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα το σκοτώσει σε κανένα ebay για να αγοράσει μελάνια για τους εκτυπωτές του ή κάτι τέτοιο.

Πρέπει να μπει όρος πως θα ανοίξει το πακέτο και θα φτιάξει ανμπόξεν βίντεο, για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα το σκοτώσει σε κανένα ebay για να αγοράσει μελάνια για τους εκτυπωτές του ή κάτι τέτοιο.
όχι ρε τρελάθηκες, θα το βάλω δίπλα στα μακαρόνια όπως είναι κλειστό για την αποκάλυψη

όχι ρε τρελάθηκες, θα το βάλω δίπλα στα μακαρόνια όπως είναι κλειστό για την αποκάλυψη

Γουάτ α γουέιστ...

Γουάτ α γουέιστ...
όχι οκ εννοείτε ότι θα το λιώσω κανονικά και με τον νόμο, απλά δε ξέρω κατά πόσο θα με αφήσει το έτερον ήμισυ να απλώσω το loot τριγύρω σπίτι :rolleyes:

αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού
Πσέματα λες. Δεν είδες τα ψιλά γράμματα: πρέπει να είσαι τόσο ψηλός για να ανέβεις το σηκώνει το ριγκ σου σε settings>medium.
Game κληρώνει όχι σουβέρ.

youre-analyze.gif

@Tony Corvus Aπό τα καλύτερα δώρα που έχω πάρει τα Χριστούγεννα ever. Σε ευχαριστώ θερμά και εδώ. Να είσαι πάντα καλά!
Και με αυτό ολοκλήρωσα τη συλλογή της αγαπημένης αυτής σειράς. Εννοείται θα παιχτεί σύντομα (μετά τη πλατίνα του DS2 vanilla) και θα γίνει και stream. Είναι το μόνο που δεν έχω τερματίσει (γενικά, όχι απλά στο steam!)
Kαλή διασκέδαση και στους υπόλοιπους νικητές!

1703264294959.png

Τι, μισό λεπτό δηλαδής, κέρδισα το Αλάνι Ξύπνα 2;;; Πςςς αυτά είναι, @Tony Corvus μου έκανες το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ευχαριστώ πολύ!!

Τι, μισό λεπτό δηλαδής, κέρδισα το Αλάνι Ξύπνα 2;;; Πςςς αυτά είναι, @Tony Corvus μου έκανες το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ευχαριστώ πολύ!!
Απλά ρίξε ενημέρωση σχετικά με το ακτιβεσιο του key 🫡

(ΣΕ ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΜΑΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΧΙΟ ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ STORE EVER! )

Όντως... συγχαρητήρια στους νικητές και κυρίως στον Τόνι για την απλοχεριά του.. καλές γιορτές σε όλους..

Αφου ευχαριστήσω τον @Tony Corvus δις (και τρις μη σου πω) να ενημερωσω οτι το ακτιβεισιον στο επικ μεσω του GMG λειτουργησε πανευκολα. Τι α κανς, αφου η επικ δεν μπορει αλλιως. Ολα καλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους.

Εξαφανισμένος ο @MaverickStrange

Ο @nitro912gr πρόλαβε και λογικά θα παραλάβει το πακέτο κατά τον Γενάρη-Φλεβάρη;
@MaverickStrange It's ok. Κουτί (ΧΑΧΑ, ΚΑΛΟ Ε? ) θα σου κάτσει και η definitive edition που θα βγει τον Αύγουστο.
Screenshot 2023-12-23 171837.png

Αντε που κατηγορειτε την ΕΠΙΚ, μαζι με το AW2 που μ εκανε δωρακι ο Τονης μ εδωσαν φρι και το ριμαστερ του πρωτου. Ρε μπας κ ο βασκο ντε γκαμα ηταν Ελληνας;;

Πάντως αν δε τη θέλει ο Μαβερικ μπορώ να την παραλάβω εγώ στη θέση του.

Καμιά κλήρωση Πρωτοχρονιά θα παίξει?
:trollface::gap:

Back