What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dorito Pope's Game Awards 2022

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,050
4 βραβεία τσέπωσε το Έλτεν Ρινκ
Best Art Direction
Best RPG
Best Direction
Game of The Year

τα τσάκισε δυνατά!!! Θα το αγοράσω τελικά...Τα βραβεία με πείσανε για την αξία του παιχνιδιού...

Τρεχα μονο main αν το παιξεις τελικα.
Το πολυ πολυ νς χασεις κανα μανιταρι και καμια γατα
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Xθες το έβαλα στο κινητό να παίζει και την έπεσα. Άνοιξα μία τα μάτια κατά τις 6 παρά, ακόμα έπαιζε και πετούσε γουίνερς στο τσατ. Με την ταχύτητα και τις επιδέξιες κινήσεις βραδύποδα που μόλις ξύπνησε το έκλεισα και ξανακοιμήθηκα. ΜΑΛΛΟΝ δεν κέρδισα ντεκ, ΣΙΓΟΥΡΑ ξέμεινα από μπαταρία. Ένιγουεϊ, τώρα γύρισα στην σπηλιά μου, οπότε έκατσα να δω μία λίστα με τρέηλερς κι ανακοινώσεις και σοβαρά-υπεύθυνα να σχολιάσω ότι μου προκάλεσε περισσότερα ερεθίσματα από το συνηθισμένο.

Χέλμποϊ - ΛΑΤΡΕΙΑ το εικαστικό, αλλά μετά τίποτα. Το βάζουμε στο στόχαστρο και περιμένουμε να μπει σε μπαντλ περισσότερα.
Τζούντας - Δεν μοιάζει με Μπάιοσοκ, όσο το Καλίστο δεν έμοιαζε με Ντεντ Σπέη. Συγκρατημένα αδιάφορος, αλλά το παρακολουθώ στενά.
Σκουάντ - Αφού το ψιλογάμησαν και ψόφησε οι άλλοι με το Γκόθαμ Νάιτς, ανοίγει ο δρόμος για να παίξει η Ροκστέντι μόνη της μπαλίτσα.
Λαστοφάς - Μπήκε γουίς κατευθείαν οκ, άντε να δούμε.
Τζεντάι Σουρβάι - Πραγματικά πρέπει να παίξω το πρώτο. Το πήρα καμιά 15 σεντς από κινγκουίνο τότε με το πράιμ κι ακόμα δεν έκανα απόσβεση.
Ντάρυλ ο Ντελιβεράς 2 - Δεν το έχω προτεραιότητα, αλλά θέλω να παίξω το 1 για να γουστάρω με την αναμονή του 2 μετά. Λιώσαμε ΓιουροΜιούρικατρακ σιμς, πόσο πιο βαρετό να είναι από αυτά;
Ροκάι Σίτι - Οκ έχουν κοχόνες να βγάλουν κάτι στην Φλόριντα που βρωμάει Βαϊσίτι. Πέρα από το επικό καστ, συγκρατημένα απαισιόδοξος ότι θα είναι τεράστια μλκ. Τουλάχιστον θα έχουν καναδυό χρονάκια να χαρούν την αποτυχία τους μέχρι να έρθει το πραγματικό έπος που ανατρίχιασα και μόνο στη σκέψη να γράψω το όνομά του.

Είδα και 3-4-5 ακόμα σαν το Λορντσοφδεφώλεν ρημπούτ ή ότι θα είναι αυτό, αλλά μου τελείωσε το μελάνι και δεν θα τα σχολιάσω καν. Όλσο να μην τους ξανασηκωθεί ποτέ που έσκασε μύτη η Αλόη χωρίς ανακοίνωση για πισί ρηλήζ του Φορμπίντε Γουέ.

Και για κλείσιμο, εννοείται ότι το παρακάτω κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση. Γλεντάει άνετα όλα τα παραπάνω μαζί. Γιουμάντ ναμπζ;

 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Δεν μπορώ να πω, σε σχέση με άλλες χρονιές το φετινό είχε πράγματα που έκαναν το ρυτιδιασμένο μου φρύδι να ανασηκωθεί με ενδιαφέρον. Απολογισμός:

- Jedi Survivor: καρμπόν με το πρώτο δείχνει με κάποιες έξτρα gameplay πουτανιές, ακριβώς αυτό που περιμέναμε/θέλαμε δηλαδή
- Judas: όπως τα είπε ο Σόδας, πήρε o Levine τα plasmids του και σ' άλλη παραλία αλλά ποιόν κοροϊδεύει; Ούνα φάτσα ούνα ράτσα το παίγνιο
- Hellboy: λατρεύω τα κόμιξ, συμπαθητικό το εικαστικό (αν και σε κίνηση meh), γενικά όμως δείχνει κάπως low effort. Ερωτηματικό.
- Death Stranding 2: Γέλασα με λυγμούς εκεί στην αρχή που η μάνα παίζει με το μωρό κι αυτό κάνει λες και παθαίνει επιληψία. Κατά τα άλλα, ούτε το πρώτο έπαιξα, γενικά οι αρλούμπες του Kojima δεν με συγκινούν ιδιαίτερα.
- Suicide Squad: όλο και πιο καρακιτσαριό δείχνει με κάθε νέο trailer, έχει πέσει πολύ στην wishlist
- Hades II: FAPFAPFAPFAPFAP εντάξει, σαν expansion του 1 μοιάζει αλλά FAPFAPFAFAPFAP
- Returnal PC: αυτό μάλιστα, το είχα περιέργεια, μπαίνει στο ραντάρ κι επίσημα
- Diablo IV: τα cinematics τους για το WoW έχουν γίνει ντιπ νερόβραστα, αλλά στο Diablo το'χουν ακόμα οι μπαγάσηδες
- Wayfinder: κρίμα, τη συμπαθώ την Airship Syndicate αλλά δεν μπόρεσαν ούτε αυτοί να αντισταθούν στη modba της εποχής. Άπατο θα πάει.
- Banishers: βασικά δεν δείξανε και τίποτα, απλά ελπίζω να έμαθαν από το Vampyr και να έφτιαξαν gameplay της προκοπής αυτή τη φορά
- Replaced: ενδιαφέρουσα ρετροπιξελούμπα δείχνει, μου βγάζει πολύ έντονα vibes Deadlight (το θυμάται κανείς?)
 
Last edited:

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Όπως όλοι μας ...μπαλάρες με το Steam Deck. Τα βραβεία προσπάθησα να τα δω με απάθεια γιατί ήξερα ότι θα δω σημεία και τέρατα κι όπου είχε GoW ή Elden Ring, οι ορδές δεν θα άφηναν περιθώρια για τίποτα άλλο. Ένα θα πω μόνο: Δεν γίνεται να χάνει το best performance η Manon Gage του Ιmmortality. Μόνο από την συμπρωταγωνίστρια της, την Charlotta Mohlin θα μπορούσε να το χάσει. Anyway, φάση είχε η εκδήλωση αν και με τα περισσότερα δεν συμφωνούσα ως προς τα βραβεία.
Στα πιο σημαντικά, τις νέες ανακοινώσεις, #1 στην λίστα μου είναι το Replaced! Φαίνεται πολύ μερακλίδικο παιχνιδάκι με τρομερή ατμόσφαιρα! Άλλα παιχνίδια που μου έκλεισαν το μάτι ήταν τα Judas, Hades II, το Ιmmortals Of Aveum σε περίπτωση που δεν είναι ΜΜΟ και φυσικά το Jedi Survivor που με χάζεψε με τα γραφικά του.

Ανυπομονώ επίσης για τα Death Stranding 2 (το πρώτο ήταν GOTY για εμένα), το οποίο θα αργήσουμε να δουμε στο PC φοβάμαι, ενώ πολύ θα ήθελα να δω και το περιβόητο Last Of Us Pt1 που έρχεται στην Μητέρα Πλατφόρμα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Κανένας δε σχολίασε που βγήκε η Blizzard στην σκηνή και τραγούδησε

I just fuck things up, if you noticed.
Have you noticed? Tell me have you noticed?

 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Κανένας δε σχολίασε που βγήκε η Blizzard στην σκηνή και τραγούδησε

I just fuck things up, if you noticed.
Have you noticed? Tell me have you noticed?


Screenshot_20221209_165720.png

δεν μπορουσαμε να σχολιασουμε και πολλα με αυτο που ειδαμε.



η καλυτερη στιγμη (η στιγμες αν θελετε) των game awards ηταν τα πλανα του flutist

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Χθες είδα την μισή τελετή, βασικά μέχρι την ανακοίνωση της CE του BG3 μετά κοιμήθηκα ήρεμη. Είδα και το υπόλοιπο μισό σήμερα. Πολλά πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια μας έρχονται. Να δούμε τι θα πρωτοπαίξουμε από αυτό μες στο 2023, Ωραία τελετή γενικά παρά την ηχηρή απουσία του πιο σημαντικού παιχνιδιού της χρονιάς. Λίγο στο πρώτο μισάωρο το χάσαμε αλλά ήταν και δύσκολη η θέση των διοργανωτών. πως να σταματήσεις το μισάωρο acceptance speech? Δεν είχαν καν κουρτίνα να του ρίξουν. Ο Geoff αρχίσε να μιλάει μετά σε x3 ταχύτητα και τον μάζεψε κάπως τον χρόνο. Δεν έπεσε και κανα χαστούκι. Άντε και του χρόνου σε πιο ανθρώπινη ώρα.

Για μένα ξεχώρισαν
Jedi Survivor, Βaldur's Gate 3 και Space Marine 2 λογικά θα πάρουν προτεραιότητα (όπως και το FFXVI όταν έρθει στα PC)
To Diablo 4 βγαίνει κοντά στο BG3 είναι λίγο δύκολα τα πράγματα για εκείνο, όταν βρω χρόνο.

Η UBI που ήταν;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
λυπηθηκα τον αλ πατσινο εκεινη την στιγμη ειναι η αληθεια. τουλαχιστον δωστε του μια πολυθρονα του ανθρωπου να αραξει.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Εγώ δεν ενθουσιάστηκα με την εκδήλωση καθότι δεν είδα ούτε πολλά turn-based ούτε Marvel (ούτε Star Trek αλλά αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία). Υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που θα έβαζα casually στη wishlist για να τα πάρω όταν έχουν έκπτωση 70% αλλά όχι κάτι που να πω ότι θέλω να κάνω οπωσδήποτε review για να παίξω day one.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eκεί βασικά αποφάσισα να το παρατήσω. Μιλούσε και μιλούσε ασταμάτητα ο τύπος χωρίς να λέει απολύτως τίποτα, με κούρασε κι ας ξεκίνησα με σχετικά καλή διάθεση να δω κανά δίωρο (μαξ). Είδα και τον Πατσίνο στο μπακράου που είμαι σίγουρος ότι όλοι το ίδιο σκέφτηκαν εκείνη τη στιγμή, δώστε του μία καρέκλα του ανθρώπου ή ας τον πει κάποιος να κατέβει έστω. Αν και νομίζω ο Τζόφρι το σχολίασε/αστειεύτηκε εκείνη τη στιγμή, o πως-τον-λέγανε αποφάσισε να δώσει μερικά έξτρα ντεκς μόνος του. Καλή ατάκα, την πήρα μαζί πηγαίνοντας για ύπνο.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,851
@Admiral Αυτά όλα θα σπροχτούν λογικά στην Ε3 μαζί με ρετροπιξελούμπες και ιντιές, θα γίνει δηλαδή εκδήλωση για τριτοτέταρτους, και η gamescom και Game Awards σόου για τα μεγάλα σαλόνια ΑΑΑΑ.

Με Star Wars δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου, δεν έχω καν ιδέα περί τίνος πρόκειται αλλά τού φαίνεται πολύ καλό. Μπαίνει στο ραντάρ

Το Lords of the Fallen, παρά την μεχ παρουσίαση στην Gamescom, κέρδισε και πάλι το ενδιαφέρον μου

Για το Hades πραγματικά δεν έχω ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο και τούτο το trailer θα βάλει την σειρά στην Wishlist μου.

Το Remnants επίσης ενδιαφέρον, ένα μίγμα 3 person shooter με melee combat από DS και Bloodborne αισθητική.

EDIT:
Η stealth ανακοίνωση της παράστασης


Το παιδί έχει ρίξει όλα τα Skill Points στο Stealth. Εχει σιγουρα 100% όλα τα Hitman. Ολα αυτά για μείνει στην ιστορία ως το "Bill Clinton Kid" lol
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Για το Behemoth ούτε ένας σας δε μίλησε...



(μόνο για PS VR 2...ΠΟΝΑΤΕ;;;)
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280

πω ρε αυτό θυμάμαι πόσο με είχε τρελάνει τότε το Armored Core 1 στο PSX, τι απίστευτη ελευθερία ήταν τότε, μακάρι να είναι από τα sony exclusives που θα σκάσουν σε PC.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Ασχολείται άραγε κανείς με VR; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο χώρος.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ?

Η επανάσταση που περιμένουμε να έρθει από τα 90s είναι! Απλά περιμένω GOTY έκδοση στα 15€ headset+sensors που να τρέχει στην ψοφοκάρτα low-mid που θα έχω όταν επιτέλους έρθει αυτή η ώρα.
 
Top Bottom