Double Trouble Giveaway

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να σου ζησουν Pain τα μικρακια σου, ευχομαι τα καλυτερα, να ναι υγιη και να τα δεις ευτυχισμενα! Μεσα στην κληρωση, και ευχαριστουμε πολυ!

Να σου ζήσουν!

Έξω από την κλήρωση...

Ο Πέην πρέπει να τραβάει χοντρό λούκι (εκτός κι αν η κλήρωση γίνει τις επόμενες ώρες)... :Ρ

Να σου ζήσουν και να τρέμουν όλοι στο διάβα τους και μάλιστα x 2!!!!!

Αν προλαβαίνω βάλε και εμένα στην κλήρωση!

Η κλήρωση έλαβε χώρα μέσω random.org. Νικητές οι δύο πρώτοι της λίστας! Ποστάρω για λόγους transparency ολόκληρα τα αποτελέσματα.
  1. mike299
  2. kara
  3. j_lynx
  4. Chronomancy
  5. soad667
  6. Dim Gian Bot
  7. akarthis
  8. Hank Chinnaski
  9. Stamatimenos
  10. sandwraith_
  11. Mogrey665
  12. Havanezos
  13. maladroid
  14. nitro912gr

mike299 και kara, αν δεν με έχετε ήδη στο steam, κάντε με add πατώντας εδώ: Sign In για να μπορέσω μέσα στις επόμενες ημέρες να στείλω τα gift cards (να δω και πως γίνεται :p )

Τουλάχιστον δεν ήμουν τόσο πάτο στην λίστα όπως πίστευα xD

Συγχαρητήρια στους νικητές ο/

@Pain Τέλεια σε ευχαριστώ! Να σου ζήσουν και πάλι.

Γίναμε φίλοι στο steam έχω profile pic ίδιο με εδώ και nick thkara

Capture1111.JPG

Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα πρέπει να περάσουν; Μην κάθομαι και τσεκάρω καθημερινά.
Επίσης, δεν υπάρχει επιλογή για 20, οπότε congrats, πήρατε upgrade στα 25 (ναι, ναι, άλλη φορά να τσεκάρω πρώτα, ναι)

Τουλάχιστον δεν ήμουν τόσο πάτο στην λίστα όπως πίστευα xD

Συγχαρητήρια στους νικητές ο/
άντε σε ξελάσπωσα :p

συγχαρητήρια στους νικητές, @Pain και πάλι να σου ζήσουν και καλό κουράγιο!

Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα πρέπει να περάσουν; Μην κάθομαι και τσεκάρω καθημερινά.
Επίσης, δεν υπάρχει επιλογή για 20, οπότε congrats, πήρατε upgrade στα 25 (ναι, ναι, άλλη φορά να τσεκάρω πρώτα, ναι)

Το FAQ λεει πως πρεπει να ειμαστε 3 μερες φιλοι.

Το FAQ λεει πως πρεπει να ειμαστε 3 μερες φιλοι.

Να 'τα να 'ταααα...

Συγχαρητήργια για το 25ευρο. Λουκούμι θα ήτο για το Μέρες Πάνε... Αχχχ

Να 'τα να 'ταααα...

Συγχαρητήργια για το 25ευρο. Λουκούμι θα ήτο για το Μέρες Πάνε... Αχχχ
Εντάξει, δεν χάνεις και πολλά, στο PS4 το είχα τσιμπήσει, είναι διασκεδαστικό μεν, αρκετά repetitive δε. (η collector's του όμως μαμάει :p )

Συγχαρητήρια συνgamer Pain!! Να χαίρεσαι τα δαιμονάκια σου, να είναι πάντα καλά να σε παιδεύουν!
(Σόρρυ για το... late to the party, τώρα το είδα!! :giggle: )

Κι άλλος late to the party, τώρα το είδα. Να σας ζήσουν, γερά και καλότυχα, Πόνε!

Χίλιοι καλοί χωράνε :p

thats-what-she-said-sticker.png

Back