Να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν το έχεις ξεκαθαρίσει:
-Πόσο καιρό έχεις την 24άρα της wind;
-Στην αρχή δεν είχες πρόβλημα με τις ταχύτητες και από ένα διάστημα και μετά έπεσαν;
-Τελικά το speedtest.net το έτρεξες να δεις τι ταχύτητα σου βγάζει στο download;
Εγώ σε μια 2άρα που είχα στον ΟΤΕ για 2 χρόνια πήγαινε σφαίρα με ταχύτητα download 228 kb/sec. Στον 3ο χρόνο υπήρξε όπως και σε εσένα μία μεγάλη πτώση στις ταχύτητες. Αφού το είχα αφήσει για καμιά βδομάδα και το πρόβλημα επέμενε, πήρα στον ΟΤΕ, έκαναν μετρήσεις και μου επιβεβαίωσαν ότι όντως η ταχύτητα είναι μικρή και ότι θα το κοιτάξουν. Την επόμενη μέρα οι ταχύτητες δούλευαν πάλι άψογα οπότε καταλαβαίνεις και εσύ ότι σε αντίθεση με τον ΟΤΕ, οι τεχνικοί της WIND μάλλον κωλυσιεργούν !! Εγώ στην θέση σου θα τους ξανάπαιρνα να κοιτάξουν την γραμμή λέγοντας ότι οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες για 24άρα σύνδεση και χειρότερες ακόμα και από 2άρα και αν μετά από μερικές μέρες δεις ότι το πρόβλημα παραμένει, προειδοποιησέ τους ότι θα αλλάξεις εταιρεία.
Υ.Γ Στο πατρικό μου που είμαι τώρα, έχω 24άρα της Forthnet και τρέχοντας το speedtest.net μου βγάζει ping : 32 ms και download speed : 10 MBps περίπου..
Τρέξε το και εσύ και γράψε τα αποτελέσματα για να καταλάβουμε τι γίνεται με την γραμμή σου.