What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DRAGON AGE: THE VEILGUARD

The Nameless One

Mind-flayer
EDIT: Τελικά η ευχή του Admiral φαίνεται πως έχει κάποιες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί:
Weekes served as a writer on Mass Effect 1 and 2, before being promoted to a senior writer on Mass Effect 3. Weekes contributed to that game's brilliant genophage story arc, and also wrote for many of the series' best DLCs, including Lair of the Shadow Broker, Leviathan and Citadel.

More recently, Weekes served as a writer on Dragon Age: Inquisition, and then as a lead writer on Dragon Age: The Veilguard.
Όσο μεγαλύτερο ρόλο έπαιρνε, τόσο χειρότερο το αποτέλεσμα, οπότε καμία απώλεια. Και σαν lead writer του Veilguard, ελπίζω να μην ασχοληθεί με άλλο RPG ποτέ ξανά

captain kal

Death Knight
Χα, κατάλαβα ότι είναι link για PC Gamer πριν το ανοίξω. Το έχουν τερματίσει εκεί πέρα με τους clickbait τίτλους.

Από ότι διάβασα πάντως, και αυτός πιστεύει ότι μετά το πρώτο, η σειρά πήρε την κατηφόρα. Και από το βιογραφικό του, μάλλον της δικιά μας κλάσης είναι!! Αλλά τον είχαν κρυμμένο!!!!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member

mits@kos

Death Knight
Η συνολική κατεύθυνση είναι στην καρδιά του προβλήματος, το γράψιμο δεν είναι παρά ένα μέσο για την επίτευξή της. Δεν την υπαγορεύει. Και οι κατευθύνσεις δίνονται από το C-level.

The Nameless One

Mind-flayer
Η συνολική κατεύθυνση είναι στην καρδιά του προβλήματος, το γράψιμο δεν είναι παρά ένα μέσο για την επίτευξή της. Δεν την υπαγορεύει. Και οι κατευθύνσεις δίνονται από το C-level.
Συμφωνώ αλλά είναι μια αρχή ότι ίσως αλλάζουν τα πράγματα

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Καλά η αλήθεια είναι ότι τους έχω ικανούς να πάνε να προσλάβουν για το Mass Effect τους writers του Star Trek Discovery.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Η captain georgiou δεν είναι η Michelle yeoh? Μεγάλη αγάπη η ηθοποιός έχοντας δει μικρός τις παλιές της ταινίες

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
1-2 season μια χαρά ήταν Ντις

maladroid

Mind-flayer
Χμμ, δεν συμφωνώ απόλυτα, Μήτσο. Σίγουρα οι μανατζαρέοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης μια που λογικά αποφάσισαν το soft reboot του Dragon Age σύμπαντος και το γενικότερο ύφος του παιχνιδιού, και φυσικά επέλεξαν τη συγκεκριμένη συγγραφική ομάδα με συγκεκριμένα κριτήρια.

Τα κείμενα, όμως, γράφονται από τους συγγραφείς, όχι από τους μανατζαρέους. Έχω δει δεκάδες βίντεο κι έχω διαβάσει δεκάδες άρθρα που δείχνουν ότι οι τύποι ήταν απλά ακατάλληλοι. Όλα είναι εντελώς επιφανειακά, οι σαχλοχαριτωμενιές δίνουν και παίρνουν, και οι πάντες μοιάζουν σαν σύγχρονοι χίπστερ καλιφορνέζοι, όπως είπε κι ο Admiral, που κάνουν fantasy cosplay. Όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και λόγω κειμένου. Δεν νομίζω όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα των οδηγιών που έλαβε η συγγραφική ομάδα, υπάρχει (υπήρχε?) σίγουρα και έλλειψη ικανότητας.

Last edited:

The Nameless One

Mind-flayer
Χμμ, δεν συμφωνώ απόλυτα, Μήτσο. Σίγουρα οι μανατζαραίοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης μια που λογικά αποφάσισαν το soft reboot του Dragon Age σύμπαντος και το γενικότερο ύφος του παιχνιδιού, και φυσικά επέλεξαν τη συγκεκριμένη συγγραφική ομάδα με συγκεκριμένα κριτήρια.

Τα κείμενα, όμως, γράφονται από τους συγγραφείς, όχι από τους μανατζαρέους. Έχω δει δεκάδες βίντεο κι έχω διαβάσει δεκάδες άρθρα που δείχνουν ότι οι τύποι ήταν απλά ακατάλληλοι. Όλα είναι εντελώς επιφανειακά, οι σαχλοχαριτωμενιές δίνουν και παίρνουν, και οι πάντες μοιάζουν σαν σύγχρονοι χίπστερ καλιφορνέζοι, όπως είπε κι ο Admiral, που κάνουν fantasy cosplay. Όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και λόγω κειμένου. Δεν νομίζω όλα αυτά να είναι αποτέλεσμα των οδηγιών που έλαβε η συγγραφική ομάδα, υπάρχει (υπήρχε?) σίγουρα και έλλειψη ικανότητας.
Είναι συνδυασμός.
Οδηγίες από τους πάνω να αλλάξουν το ύφος σε πιο ανάλαφρο, καθόλου ανταγωνιστικό ή offensive, απευθυνόμαστε στην νεότερη γενιά.
Ανικανότητα τον συγγραφέων αυτές τις οδηγίες να τις υλοποιήσουν με τρόπο που να μην βγαίνει άθλιος και cringe

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ο CEO της ΕΑ εντόπισε γιατί απέτυχε το Veilguard: επειδή δεν ήταν live service.

Η μόνη λύση είναι games από gamers για gamers τελικά... διώξτε όλα τα άσχετα γίδια πλοξ.

Sephir

Beyond Within
Staff member
Ο CEO της ΕΑ εντόπισε γιατί απέτυχε το Veilguard: επειδή δεν ήταν live service.

Φυσικά. Αν ήταν live service, θα είχαν βάλει λουκέτο οι servers νωρίτερα.

Κλασικοί CEO's, μαθημένοι να βλέπουν μόνο γραφήματα και excel.

Top Bottom