Η μεγάλη επιστροφή του Dragon's Dogma μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός. Άξιζε όμως η αναμονή;
See full article...
See full article...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι το Dragon's Dogma 2 το Stalker των Action-RPG;το emergent gameplay
Θα έλεγες συνολικά πως σε επίπεδο γραφής και ιστορίας είναι πιο πάνω από το πρώτο παιχνίδι;το κρυμμένο βάθος της ιστορίας και της πλοκής
Ωραιο ριβιου, τιμια βαθμολογηση και καλη ξηγα στο τελος.
Αποτι μου φαινεται ειναι για τους σκληρους φαν του πρωτου, για τους υπολοιπους υπαρχουν πολυ καλυτερα πραματα να δοκιμασουμε εως το επομενο διαμαντακι που θα μας παρει το μυαλο.
Αναφερεις πως η ουσια του gameplay loop ειναι η περιπλανηση/εξερευνηση του κοσμου με τα ποδια/αμαξες, ομως επισης τονιζεις πως η πλοκη και το βαθος των quests/sidequests κλπ ειναι επιφανειακα.
Τι σε ωθει ως παικτη να ξεκινησεις αυτη την εξερευνηση αν δεν αξιζει/δικαιολογει ικανοποιητικα το lore? Ειναι η φαση οπως του grinding στα mmo που σε παει απο περιοχη σε περιοχη;
Επισης αν το συστημα μαχης ειναι ρηχο, απλα εξαρτασαι απο καποια ιδια σκιλ που ανεβαινει ο αριθμος τους με βαση το gear?
Τελος το framerate σε μια mid-class gpu πχ 3090, πεφτει πολυ κατω απο τα 30fps στις πολεις;
Είναι το Dragon's Dogma 2 το Stalker των Action-RPG;
Discuss\
Θα έλεγες συνολικά πως σε επίπεδο γραφής και ιστορίας είναι πιο πάνω από το πρώτο παιχνίδι;
Επίσης, χρειάζεται ξεχωριστό playthrough για να δεις άλλα endings και τα νέα στοιχεία της ιστορίας που αναφέρεις;
Δε ξερω αφου το δυο ειναι σα το ενα...εδωσα three fiddy και πηρα το arisen, θα τσεκαρω να το φορτωσω με τα καλυτερα texture upgrade mods και θα δω ιδιοις ομμασι.
τις ιστορίες από το στρατό
To θέαμα, η καθαρή διασκέδαση και ο απρόβλεπτος παράγοντας σημαίνουν ότι κάθε μάχη στο παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει από skirmish ρουτίνας και να εξελιχθεί σε ένα φαντασμαγορικό do-or-die έπος που θα διηγείστε σε άλλους παίκτες για καιρό.
Ωραία όλα αυτά που γράφεις Ναύαρχε. Το θέμα κάπως με το στόρι με προβληματίζει. Δλδ, γτ να μην παίξω απλά Witcher 3 που τα έχει όλα μέσα?
Ωραία όλα αυτά που γράφεις Ναύαρχε. Το θέμα κάπως με το στόρι με προβληματίζει. Δλδ, γτ να μην παίξω απλά Witcher 3 που τα έχει όλα μέσα?
Εχω παίξει μέχρι το 2. Το κύριο χαρακτηριστικό του 3 απ´αυτά που έχω διαβάσει σχεδόν παντού, είναι το βάθος των quests κ οι χαρακτήρες του. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό για το gameplay του.Σε περίπτωση που δεν τρολάρεις και ρωτάς σοβαρά, προφανώς αν δεν έχεις παίξει Wild Hunt θα σου απαντήσουμε λολ τρέχα ποιος γαμάει το dragon's dogma ξέρω γω