What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δυστυχης Μπλετσας τραβελινκ

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Αλεκυθούκο ακόμη ξύπνιος είσαι; Νόμιζα πως μετά το απογευματινό γυάλισμα ασπίδας (3.99 στα Τζάμπο) πέφτεις κατευθείαν για ύπνο!

Η μαμά ζεσταίνει το γάλα, μετά έχει το καθημερινό MCU rewatch και μετά ύπνο.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Έτσι, τέτοια θέλω ν'ακούω! Πάω να ετοιμάσω το PDF για το MCU Completionist Of The Week δίπλωμά σου, σπονσοραρισμένο από την αγαπημένη μας Οβαλτίνη!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Πέρα από τα ταξίδια και τις χώρες που επισκέφτηκα. Το βασικό ήταν το πρότζεκτ στην Λιθουανία. Ήμουν εθελοντής με σύνορα.
Το εθελοντικό είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του. Μες στην δηθενια και την υποκρισία.
Όπως σας είπα μια ελληνίδα έπιασε κορόνα και όλοι σε καραντίνα ενώ εγώ ταξίδευα. Αυτό ήταν και το τελευταίο λιθαράκι... (σε ένα άλλο είχε έρθει μια μες στην καλή μαστούρα...Το είπα στην υπεύθυνη, αλλά ήταν κολλητοί...)

Το αστείο είναι ότι όλοι "λέγαν" τα καλύτερα


"I'm not like everybody else"
Και στα τσακίδια

Αυτο το πραγμα ειναι official μηνυμα προς εσενα; ευτηχως που εφυγες. Οποιος το εγραψε αυτο χρηζει ψυχιατρικης βοηθειας, σοβαρα.
15χρονος με παρθενικα κομπλεξ κοπρικων απολαυσεων και αγχωδης αγνοια σεξουαλικου προσανατολισμου το εγραψε;
δεν εχω ξαναδιαβασει τιποτα χειροτερο και πιστεψε με, εχω διαβασει πολλα παρανοικα πραγματα (πανω στην δουλεια μου).
Καλυτερα που εγινε ετσι η φαση και φυγε με χαρα. βασικα ΤΡΕΞΕ!!!!!
Να υποθεσω οτι το εγραψε γυναικα; ερωτηση ανευ σεξιστικου υφους.

Καποιες φορες, οταν μας διωχνουν, μας τρωει η απορριψη αλλα στην ουσια μας κανουν χαρη. Θα θεσω πχ οπως ο μπορατσο γιατι δεν εχασες φασεις αλλα γλυτωσες προβληματα.
Το εχω ξαναπει στο παρελθον.
Μπουκαρω σε καλοκαιρινο μπαρακι με φιλο και κοζαρω γκομενακια x2. ξανθο και μελαχροινο. Δεν επαιξε αναμονη να παρω ποτο και κτλ, απο την πορτα κατευθειαν στα μουτρα τους. Δεν βγηκα να πιω σαν νεροχυτης και να ξερναω μονος στα σοκακια.
Κουμπωνω κουνελισιο χαμογελο και σαν αλλος κλαρινογαμπρος, καλησπερα κοριτσια. Η μελαχροινη ανοιξε τα ματια διαπλατα. Ενα μειδιαμα σχηματιστηκε και πηρε υφος ηδονιστικων απολαυσεων και το κουτελο της φωτισε την επιγραφη, Γιναμε.
Μεχρι να σκεφτω, εγω θα φαω το μελαχροινο που ειναι και του χρωματικου μου γουστου, εφαγα λεκτικη σφαλιαρα απο την ξανθια.
Τωρα μας θυμηθηκατε εμας τις ελληνιδες; Το μελαχροινο εριξε λοξη ματια στο ξανθο με υφος, τρελαθηκες μωρη; ειπα καληνυχτα και εφυγα στο δευτερολεπτο. Εαν δεν εφευγα θα ειχα προβλημα με δαυτη. οχι εγω, ο φιλος, αλλα θα την ετρωγα με την γκρινια του.

Απο το κειμενο καταλαβα οτι το περιβαλλον ηταν τερμα τοξικο και δεν ειμαστε για κρεμες δερματος.

Μην μασας, αγκαλιασε την τυχη σου και κρατα ανοιχτο το θεμα για την επομενη περιπετεια.

EDIT
Και αυτο το εχω ξαναπει, οτι κανουμε και οπου ειμαστε, καταγραφουμε τα παντα γιατι αυτο λειτουργει και ως τριφτης για τα μουτρα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Το όλο θέμα με το εθελοντικό είναι ολίγον για γέλια... Από την διοίκηση μέχρι και τους ίδιους τους εθελοντές καμιά φορά
(Ακόμα θυμάμαι την Εσπανιολα στην Πολωνία που έλεγε "Αυτά τα παιδιά είναι προβληματικά, δεν θα ασχοληθώ" και είχαμε παιδιά με νοητικά θέματα που δεν καταλάβαιναν αγγλικά.)
Αλλά δεν χρειάζεται να γράφουμε για αυτά και μακακια μου που το ξεκίνησα.
Έχω 16 μέρες διακοπές και τραβελινκ
 
Last edited:

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
O Tώνης συμμετείχε σε εθελοντικό πρόγραμμα διεθνούς οργανισμού. Η συμμετοχή κρίθηκε μη-ικανοποιητική από τον επιβλέποντά του οπότε και τον ξήλωσαν. Σαν να λέμε, απέτυχες στην αξιολόγηση εξαμήνου στη δουλειά και σε πουλέψαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Εδώ να πούμε ότι αν είσαι τυπικός και προσεκτικός (τουτέστιν, σε οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση, φροντίζεις να παραδίδεις τεκμηριωμένα το 110% των απαιτούμενων) δεν σε ξηλώνουν με το έτσι θέλω από πουθενά -πολλώ δε μάλλον από εθελοντικά/πιτσιρικογκίγκς απλήρωτα- και αν το κάνουν, μπορείς να προσβάλλεις την απόφαση με τεκμήρια και αποδείξεις.

Είπα-ξείπαν-είδα-άκουσα-μα-μου είναι γκομενίστικες και κωλοφανταρίστικες δικαιολογίες.

Και μια μπόνους παραβολή του παππού Ποράτσο :

Όταν ήμουν στο στρατό ως κακομαθημένος φιλήδονος χίπης, νόμιζα ακόμη πως θα γαμούσα εγώ τον κόσμο και πως δεν θα τον έτρωγα πανηγυρικά όπως όλοι. Μέγας μύθος. Όσο και να γαμείς, κάπου θα τον φας πανηγυρικά. Μάγκας που να ήταν πάντα από πάνω, δεν υπάρχει. Ένα βράδυ λοιπόν, επιστρέφοντας από έξοδο στη Λευκωσία, αποφασίσαμε να παίξουμε 'κοροϊδο' στο λεωφορείο.

Είχε πάρει πιτόγυρα ένα βλαχαδερό συφάνταρο και τα 'χε κάτω από το κάθισμα του πούλμαν. Τα βουτάει ο διπλανός μου και τα κάνουμε πάσα ως τη γαλαρία. Κλασσική Λυκειακή μαλακία. Ούτε να τα κλέψουμε θέλαμε, ούτε τίποτα. Ο βλαχαδερός χάνει το μυαλό του.

ΟΪ ΜΑΝΑ Μ' ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΙΤΟΓΥΡΑΝ.

Σήκωσε το πούλμαν στο πόδι, έγινε της πουτάνας. Φώναζε, απειλούσε, έκλαιγε. Στην αρχή γελάγαμε, μετά από δέκα λεπτά η κατάσταση είχε ξεφύγει. Κάνω σήμα να τα φέρουν πίσω και του τα δίνω. Του λέω 'Ρε μεγάλε, τα πήραμε για να σου κάνουμε πλάκα. Βλέπω τρελάθηκες, δεν τη σηκώνεις την πλάκα, πάρτα πίσω και συγνώμη κιόλας.'

'ΑΑΑ ΕΣΥ ΤΟ 'ΚΑΜΕΣ ΚΕΡΑΤΑ'.

'Σου είπα ρε αγόρι μου, όλοι το κάναμε, σου κάναμε πλάκα, δεν θέλαμε να σου φάμε το φαϊ σου.'

'ΟΧΙ, ΕΣΥ!'

Συνέχισε να φωνάζει, εγώ έπαψα ν'ασχολούμαι. Στην πύλη παίξανε μπουνιές όλο το λεωφορείο, εγώ την έκανα για το θάλαμο, γελώντας με την φαιδρότητα της φάσης. Την επόμενη μέρα, Κουτσούκος αναφερόμενος στην ταγματική, ως κλέφτης πιτόγυρου και προβοκάτορας αψιμαχιών στην πύλη. Με κάλεσε ο ψυχικά ασταθής διοικητής μας στο γραφείο του, προκειμένου ν' απολογηθώ, μαζί με τον δεκαοκτάχρονο γιδοβοσκό που είχε πρωτοστατήσει στο βρωμόξυλο.

'Κατσικομπηχτόπουλε, τί έγινε χθες;'

'Δεν ξέρου κυρ Δικουτή, κάτι παιδιά μαθές μου την παίξαν και τσου βάρεσα κι εγώ.'

'Μάλιστα. Λοχία Κουτσούκο, για πες μου τί έγινε χθες;'

'Κύριε Διοικητά, με όλο το σεβασμό, πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Θα σας εξηγήσω τί ακριβώς έγινε χθές...'

'ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ, ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ; 20 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ -ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ, ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!'

Πρόσθετη ομορφιά το γεγονός πως χρειάστηκε να βγω μετά στην Ταγματική στο λιοπύρι και με στεντόρεια φωνή να διακηρύξω πως είμαι αναφερόμενος καθώς υποκίνησα κλοπή σουβλακίων από συνάδελφο και μετέπειτα διαπληκτισμούς έμπροσθεν της πύλης του στρατοπέδου.

Ηθικό δίδαγμα : Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, τον τρών' οι κότες. Αν δεν ψηνόμουν για ανακατωσούρες και μαλακίες, τίποτε δεν θα γινόταν.

Πάθημα-μάθημα, Τώνη.
Ποια είναι ακριβώς τα όρια της πλάκας όταν κάποιος κλέβει κάτι από κάποιον; Σε ποιο σημείο δλδ θα επιστρέφατε τα σουβλάκια του, λέγοντας πως, εντάξει, ως εδώ. Κάναμε την πλάκα μας. Ας του τα δώσουμε τώρα πίσω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Ενα αστειο διαρκει οσο υπαρχει ενταση στον πομπο, δηλαδη σε αυτον που εκπεμπει την δυστηχια του ως γελιο. εαν ειχε βγαλει τον σκασμο και δεν εκλαιγε, θα ειχε τελειωσει η φαση.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
η αληθεια ειναι οτι ηταν αστειο μονο για μια πλευρα. το προβλημα ειναι που κανεις τετοιες πλακες. το να εισαι με καποιον πολυ δεμενοι (ακομα και να τον γνωριζεις λιγο μιας και μιλαμε για στρατο) πιστευω τραβαει τετοιου ειδος αστειο. στον τυπο που προφανως δεν επαιρνε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
τα αστεια, ειδικα τα στρατιωτικα, ειναι αστεικοι μονοδρομοι που τους κατακλυζουν φορτηγα που μεταφερουν δακρυα ως λιπασμα για το δεντρο της χαρας.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Για παράδειγμα ο συγκάτοικος από το Κιργιστάν θεώρησε προσβολή το "πλύνε τα δόντια σου στην τουαλέτα".
Υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμούς και σήμερα.. Κάμποσες εβδομάδες μετά μου είπε "Συγγνώμη που δεν το πήρα σαν αστείο... Το κατάλαβα μετά όταν κοιμήθηκα, αλλά δεν είπα τίποτες"
Και μετά έχεις τον Ινδό να με αποκαλεί "τοονομαμουειναι" (Το όνομα μου είναι) γιατί του θυμίζει το "Τόνυ"
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ρε μιλάμε για μια αυτοκινητάδα 20 λεπτών. Στην επιστροφή προφανώς θα του τα δίναμε. Καθημερινά κάναμε τρισχειρότερους καννιβαλισμούς.

Αλλά ήταν ωραίο μάθημα. Μπλέκεσαι σε μαλακίες; Πληρώνεις τα σπασμένα όλων και δεν έχει μα και μου.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Ρε μιλάμε για μια αυτοκινητάδα 20 λεπτών. Στην επιστροφή προφανώς θα του τα δίναμε. Καθημερινά κάναμε τρισχειρότερους καννιβαλισμούς.

Αλλά ήταν ωραίο μάθημα. Μπλέκεσαι σε μαλακίες; Πληρώνεις τα σπασμένα όλων και δεν έχει μα και μου.
Βρε δεν αντιλέγω. Αλλά αν δεν ήταν κάνα κολληταρι κλπ ήταν αναμενόμενο ότι θα μπλέξεις. Αυτά τα αστεία πάντα ειναι φάση ανάλογα άτομο/περίπτωση. Είδες και εσύ το αποτέλεσμα στο τέλος.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
στον τοιχο ενος σισιλιανικου νεκροταφειου γραφει:
"ΠΟΤΈ δε γελανε ΟΛΟΙ με το ιδιο αστειο. κι αν ξερανε ΟΛΟΙ αυτη την παροιμια, ξενε, το μερος που στεκεσαι θα ηταν πιο αδειο".

οποιος ειναι εξυπνος, σεβεται τα σικελικά γνωμικα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Μποράτσο έκανες λάθος μαναμ, έπρεπε απλά και ντόμπρα να πεις ναι νομίζαμε ότι είναι αστείο, το πράγμα ξέφυγε και δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει καν, ως Λοχίας ήταν ευθύνη μου και δεν ανταποκρίθηκα. Θα την είχες βγάλει με 5 μέρες φυλακή γιατί είσαι ντόμπρος και τέτοια κουραφέξαλα.

Δεν έπαιξα πολλά σκηνικά στρατό αλλά μια φορά στα προσκόπια (ωσάν σωστοί μαμάκυθοι) ξεκίνησε food fight στην τραπεζαρία, μπουκάρει ο αρχηγός, νεκρώνει ο τόπος... εσύ, εσύ και εσύ, θα τα γλείψετε όλα μετά.
Πετάγεται μια τσουτσου, "και ο Καράμπελας πέταγε γιατί δεν τον βάζεις", ο αρχηγός στην αρχή μου φάνηκε ότι απλά με είχε σε ψιλοσυμπάθια, αλλά γυάλιζε το μάτι του "όχι ο Καράμπελας δεν πέταξε τίποτα σας έβλεπα", οκ η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί που το πάει τότε και απλά οκ τα φιλαράκια (ΟΧΙ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ) δεν τα αφήνουμε όταν μαμηθεί η φάση, και του κάνω "και εγώ πέταξα, θα μείνω να καθαρίσω".
Οπότε ο αρχηγός κάνει "επειδή το παραδέχθηκες σε απαλλάσσω από την αγγαρεία"

Και εκεί έμαθα ότι για κάποιον παράξενο λόγο, μπορείς να την γλιτώσεις ενώ έχεις κάνεις μαλακία και την έχεις παραδεχθεί στην κοινωνία μας... Ανώμαλα πράγματα... αλλά με ξελασπώνει ακόμα και τώρα. Και αν κρίνω από ηλίθιο τυπάκο ένωσης που έλεγε για τον φονιά στα γλυκά νερά πως θα την γλίτωνε με λίγα χρόνια αν το παραδεχόταν, μάλλον δεν την παλεύει η κοινωνία μας.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
H ανάληψη ευθύνης είναι σωστό και αντρίκιο πράγμα. Όλοι αυτοί οι στρατιωτικοί και παραστρατιωτικοί μηχανισμοί, καλά κάνουν που την καλλιεργούν. Στην Μεγάλη Κλοπή των Πιτόγυρων, καμία σημασία δεν είχε η γελοία αφορμή. Ήμουν όμως ο ιδανικός υποψήφιος για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Καλομαθημένος και καλοζωϊσμένος σκατόχιπας που νόμιζε ότι θα την έβγαζε λάδι επειδή τα ΄λεγε χαριτωμένα. ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, 26 ΤΡΙΨΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Θυμάμαι σε μια τριήμερη (ΝΕ ΡΕ! ΟΤΑΝ ΕΣΕΊΣ ΉΣΑΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΌ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΡΙΉΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΛΕΙΟ)
Με είχαν βάλει στο ίδιο δωμάτιο με τον μάστερ bullying του σχολείου. Ο οποίος είχε κάμποσα ταττου και κάπνιζε (Τζιζ!). Το παρεάκι με έριξε στην καζούρα για την τύχη μου, αλλά εγώ ζαμανφου...
Φτάνει η μέρα και φτάνουμε Σαλονίκη, μπαίνουμε στο χοτελ.
Ο "νταης" παρέα με τον φίλο του μπαίνουν πρώτοι στο δωμάτιο και αφήνουν τα πράματα τους. Μπαίνω και εγώ και αρπάζω μια κοακολα από το ψυγείο του δωματίου. Ο νταης αγρίεψε και είπε "θα την πληρώσεις αυτήν", με τέρμα ανέκφραστο βλέμμα του είπα ένα ξερό "οκ"
Άρχισαν τα γνωστά "φύγε από την μέση" "θα κάτσω εγώ εδώ" και τα σχετικά. Τελικά βρήκα τον χώρο μου...
Το παρεάκι μου στο διπλανό δωμάτιο να χαχανιζει με την μοίρα μου και εγώ τέρμα ζαμανφου...
12 το βράδυ και με πιάνει το τρελό μου... "Μάγκες! Έχει πανσέληνο απόψε! Ότι πρέπει για ανθρωποθυσίες"
Το ταημινκ ήταν τέλειο και χωρίς λόγο και αιτία ο φίλος από το δίπλα δωμάτιο έριξε κάτι μπλακ μεταλιες και είπε "το πάρτυ του Σατανά αρχίζει τώρα"
Γελούσα υστερικά και οι νταήδες είχαν φρικάρει... Τα πνεύματα ηρέμησαν και πέσαμε για ύπνο... Ξυπνάω κατά τις 2 το ξημέρωμα, ανοίγω το λάπτοπ και βάζω εξορκισμούς.
Σηκώνονται και φεύγουν από το δωμάτιο μες στα κλάμματα... Κάμποσα παιδιά που ήταν θύματα του άρχισαν να του κάνουν τρελή καζούρα (Μέχρι και οι φίλοι του)
"Είμαι φανατικός χριστιανός και δεν μπορώ να τα ακούω αυτά", είπε και με έπιασε από τον γιακά για να με χτυπήσει. Εγώ συνέχιζα να γελάω.
Είχε φρικάρει και πήρε αμέσως τους γονείς του για να φύγει από την τριήμερη... Οι καθηγητές μου κάναν παρατήρηση για τα τυπικά, αλλά γούσταραν που είδαν τον "νταη" και τον πολλά βαρύ σε ετούτη την θέση.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Ρε μιλάμε για μια αυτοκινητάδα 20 λεπτών. Στην επιστροφή προφανώς θα του τα δίναμε. Καθημερινά κάναμε τρισχειρότερους καννιβαλισμούς.

Αλλά ήταν ωραίο μάθημα. Μπλέκεσαι σε μαλακίες; Πληρώνεις τα σπασμένα όλων και δεν έχει μα και μου.
Σμας δατ Χ βαττον του Νταουπτ. Εμείς σαφώς ως RQ κοινότητα να εμπιστευτούμε τον συμφορουμιτη Borracho, για όλους τους άλλους όμως που κλέβουν; Τα σουβλάκια/γύροι που θα κλαπούν απόψε από κάποιον σε κάποια μονάδα στην Ελλάδα, είναι σίγουρο ότι θα επιστραφούν ως μέρος της πλάκας;

Κάποτε στο δημοτικό, ένας μου είχε κλέψει δύο φορές από τα βιβλία μου. Τα επέστρεφε μετά από κάνα δυο μέρες "αλλά ήταν απλώς μια πλάκα".
Του το έκανα κι εγώ, και την ίδια μέρα με πήρε η μαμάκα του τηλεφώνου να μου τα βροντηξει και "να μην ξανατολμησω".
Το μαμακυνθο που δεν δεχόταν πλάκες εις βάρος διότι πάντα μόνον αυτός είχε το δικαίωμα, είναι σήμερα αξιωματικός αστυνομίας.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Θυμήθηκα έναν συμμαθητή τέρμα ρουφιάνο και γλοιώδη. Είχε πατέρα έναν αξιωματικό της αστυνομίας.
Ήταν τέρμα σνομπ και θυμάμαι μας μοίραζε DVD με τις παραστάσεις - σκετς που έκανε στο δωμάτιο του...
Έριχνε λονδρέζικη προφορά και έκανε μιμήσεις Μάρκου Σεφερλή (Σε ένα απόσπασμα μπουκάρει μέσα η μάνα του και τον βλέπει με τα ρούχα της αδερφής του)
Τώρα έχει τελειώσει νομική και είναι καμμένος ΝΔ
 
Top Bottom