πόσα χρόνια έχω να το ακούσω αυτόγιατι εψηναν τσιτσι
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πόσα χρόνια έχω να το ακούσω αυτόγιατι εψηναν τσιτσι
Σημασια εχει να το μυριζεις και στο σερβιρουν. Οι λεξεις δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο.πόσα χρόνια έχω να το ακούσω αυτό![]()
Πολυ σωστη και φιλοσοφημενη κουβεντα. Η κουνελισια φιλοσοφια λεει οτι γενννιομαστε δυο φορες. Μια, εστω απο λαθος, με τοκετο και μια που μας γενναει η κοινωνια, προγραμματισμενους.Σαν μπεις στη σαρκοφάγο και αποδεχτείς το στάτους σου ως ανθρωπάκι-κουβαλητής, δεν σου μένει και καμιά άλλη χαρά στη ζωή,
Δεν με ενδιαφερει αν θα ξυπνησω σε 45 λεπτα ή 4.45 το πρωι.
Πλεον, με εξαιρεσεις, με οσους γεννηθηκαν δευτερη φορα, ως κουβαλητες και ανατροφεις μιξαρισμενων αλλα κ' μυξαρισμενων βιολογικων αντιγραφων, εχω μια επικοινωνιακη δυσκολια που μπορει να συγκριθει με κρυπτογραφηση χωρις το key
Λέλο, ισχύει 202%.
Τα παιδιά, αλλάζουν τα πάντα. Και ισχύει από τους υπερ-προνομιούχους που έχουν τους παππούδες εσωτερικές νταντάδες να τους τα μεγαλώνουν ως τους ταλαίπωρους γκασταρμπάιτερ που κάνουν το μπαμπά και τη μαμά μαζί, με τη δουλειά να ανάγεται σε κάποιου είδους ηδονικό ρεπό, μιας και δεν τρως ρουκέτες ξερατό στα μούτρα και δεν σκατοκομάς ωσάν την τελευταία απεγνωσμένη Ανδριώτισσα τροφό.
Τα παιδιά τα ίδια τα λατρεύεις, με τις μανάδες δημιουργείται το χοντρό πρόβλημα τις περισσότερες φορές, είναι άγραφος αλλά αμείλικτος φυσικός νόμος. Η φάκα κλείνει και περνάς μια τριετία ανά παιδί σε απεγνωσμένη κούρσα πνευματικής επιβίωσης. Αν καταφέρεις να βγεις από τις φλόγες, γελάς σχεδόν με τα πάντα. Πράγματα που σου φαίνονταν ζόρικα και σπουδαία πριν, δεν γράφουν καν στο ραντάρ σου. Έχεις γίνει ανθρωποθυσία κι έχεις μυστηριωδώς γυρίσει στον Πάνω Κόσμο. Εκεί χάνεις την επικοινωνία με όσους δεν περάσαν την φρικτή αυτή δοκιμασία.
Θα αναλυθούν ολ'αυτά στο δεύτερο τόμο της επικής μας τριλογίας, 'Το Μαρτύριο Του Αγίου Ψεύτη του Κυψελιώτη'.
Και όπως κουνελοσοφά είπες, δεν έχει 'σωστή΄ προσέγγιση. Το έλεγε και ο κύριος Λύσανδρος : 'Ό,τι και να κάνετε παιδιά στη ζωή, θα το μετανιώσετε. Εγώ έκανα οικογένεια κι ο αδερφός μου που έζησε εργένης, με ζηλεύει. Εγώ πάλι, φθονώ τον αδερφό μου. Δεν κερδίζεις.'