Ο γιατρός λέει ότι δεν πρέπει να τα κρατάω μέσα μου. Οπότε, εντυπώσεις μέχρι τώρα κι ας μην τα διαβάσει κανείς...
Witcher 3 - Είναι αυτό που λέμε "can't stop fapping", απλά.
Battlefield 4 - Οπτικοακουστικά ψάχνεις το σαγόνι σου, αλλά τίποτε άλλο για την ώρα. Περιμένω το multi video για να του αποδώσω εύσημα, το super wow single δεν μου λέει κάτι.
Titanfall - Generic shooter από την μία, mechs μαζί με στρατιώτες από την άλλη, μπορεί να αποδειχτεί ενδιαφέρον. Oπτικά πάντως λίγο ftp.
Dead Rising 3 - Φαίνεται γαμάτο, αλλά τίποτα για PC οπότε προσπέρασα όσο πιο διακριτικά μπορούσα. Κι αν έχει χρονικούς περιορισμούς σαν το 2, δεν θα μου λείψει καθόλου.
Thief 4 - Δεν είδα κάτι να μου κάνει ιδιαίτερα κλικ, αλλά για την τιμή του Garrett το βάζω στη λίστα.
Watchdogs - Αν αυτό το live action ήταν ότι είχαν να δείξουν, omg fail trololol.
Εvil Within - Βρήκα γαμάτα τα όσα έδειξαν. Λίγα πράγματα μεν, αλλά αρκετά για να μου δείξουν ότι είναι σε καλό δρόμο. Δρόμο δηλαδή που προτιμώ εγώ.
Saints Row 4 - Πες μας τι πίνεις. Τίποτα ιδιαίτερο, απλά εγγυημένη διασκέδαση. 100%.
SW Battlefront - Can't say i was surprised. Όταν η EA πήρε τα δικαιώματα και με μία DICE/Frostbite από πίσω, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό. Θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μη βγει καλό.
Ryse - Εντυπωσιακό, αλλά φάνηκε κάθε μάχη να τελειώνει με qte. Έλεος. Επίσης, δεν είδα κάτι για PC, όποτε πάμε γι'άλλα.
Dark Souls 2 - Μέχρι να δω πόση προσοχή θα δώσουν στο port, είμαι μαλωμένος μαζί του. Του εύχομαι κι ελπίζω για τα καλύτερα πάντως.
PvsZ Garden Warfare - Εντάξει, το θέλω. I AM A NERD.
Aυτά τα λίγα. Με λένε soad667 και είμαι καλά.
ΕDIT: Εγώ τα βλέπω από εδώ.
http://www.gametrailers.com/e3