Καλά, το ότι το Mooncrash θα είναι rogue lite δε σημαίνει ότι από ιστορία δεν... Θα δούμε. Εμένα μου άρεσε μια φορά. Όπως και το Wolfenstein, και ακόμη περισσότερο το Doom Eternal αν και δεν έδειξαν τίποτα από gameplay (QuakeCon τώρα)...
Πλάκα πλάκα, μόνο από το Rage 2 χόρτασα gameplay.
MS δεν την υπολόγιζα καν και έκοψε κώλους. Μερικά που ξεχωρίζω...
Sekiro μου άρεσε (δεν είχα ιδέα τι θα είναι το παιχνίδι της From, καλή επιλογή το setting, το πολύ μηντίβαλ φάνταζι το βαριέται και ο BB), Metro εννοείται χάζεψα, και φαίνεται να είναι όντως περισσότερο επηρεασμένο από stalker που έλεγαν, Ori λατρεία, και ευχάριστη έκπληξη το Dying Light 2. Cyberpunk καλό, δεν με ξετρέλανε κιόλας χωρίς gameplay, έριξε ένα vibe από τον κόσμο βέβαια και θα ήθελα να τονίζει περισσότερο το cyber αντί για το punk.
Πλάκα πλάκα, μόνο από το Rage 2 χόρτασα gameplay.
MS δεν την υπολόγιζα καν και έκοψε κώλους. Μερικά που ξεχωρίζω...
Sekiro μου άρεσε (δεν είχα ιδέα τι θα είναι το παιχνίδι της From, καλή επιλογή το setting, το πολύ μηντίβαλ φάνταζι το βαριέται και ο BB), Metro εννοείται χάζεψα, και φαίνεται να είναι όντως περισσότερο επηρεασμένο από stalker που έλεγαν, Ori λατρεία, και ευχάριστη έκπληξη το Dying Light 2. Cyberpunk καλό, δεν με ξετρέλανε κιόλας χωρίς gameplay, έριξε ένα vibe από τον κόσμο βέβαια και θα ήθελα να τονίζει περισσότερο το cyber αντί για το punk.