Εχω ζουζουνακι

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Late to the party, αλλά αν θές την συμβουλή μου συχνά ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις τέτοια προβλήματα των windows είναι να μην χρησιμοποιήσεις τα windows της εγκατάστασης σσυ.
https://www.raymond.cc/blog/13-antivirus-rescue-cds-software-compared-in-search-for-the-best-rescue-disk/" class="bbcode_url">Here's a list με rescue live cds ειδικά γι αυτή την δουλειά.

δεν ξανακολλαει καθε φορα στην επανεκκινηση... με το που τελειωσει το αντιικο και το ξανατρεξω το βρισκει συνεχεια ολη την ωρα...
προτεινετε καποιο αλλο προγραμμα

κανενα αλλο προγραμμα βρε παιδια!!!! Ευχαρι΄στώ

Ερώτηξις. Ποιό ζουζουνάκι είναι;

https://www.youtube.com/watch?v=Xvdl8Q0fAoA" class="bbcode_url">η Λαμπριτσα η Πασχαλιτσα

dervast wrote:
κανενα αλλο προγραμμα βρε παιδια!!!! Ευχαρι΄στώ</blockquote>
δεν μας ειπες πως λενε το ζουζουνακι, δεν μας ειπες ποιο antivirus χρησιμοποιησες.

πατα ενα msconfig και ξετσεκαρε ασχετες εφαρμογες στο boot, κοιτα το scedule για προγραμματισμενες εργασιες και σβησε ολα τα ασχετα.
εμενα παντως μου φαινεται χλωμο. να τρεχεις boot antivirus, να σου βρισκει το προβλημα και στην εκκινηση να εμφανιζεται ξανα.
μπορει να γινεται, εμενα παντως δεν μου εχει συμβει ποτε. ειτε δεν το βρισκει οποτε πασο, ειτε το βρισκει και του μαμει την μαμα και μπορει και τα αρχεια που χρειαζεσαι. το πρωτο που τσεκαρουν ειναι το boot και οτι ξεκιναει μαζι με τα windows.

εκτος και αν μαζι με το windows, ξεκινας και κανενα μολυσμενο stick.

εμεις οι παλαιοτεροι ενθυμουμαι (αχχχχ, πως φευγουν τα νιατα....) καναμε το εξης τρυκάκι οταν επεμενε ο ιος σε καθε νεο μπουτ. μπαιναμε σειφ μοουντ, καναμε εκει το σκαν και το καθαρισμα και μετα το ρησταρτ, δεν εμφανιζοταν ποτέ πια.
υπαρχει και η περιπτωσις να ειναι καπου χωμενος βαθια στη ρετζιστρυ, ωστοσο με το msconfig και μετα στο tab startup που λεει ο λελος, ισως βρεθει αν ειναι λοου λεβελ και τον δειχνει κει περα.
αν μας πει οντως το ονομα του ιου, θα δουμε αν ειναι καμια βαρια περιπτωση, απ αυτες που θελουν δικο τους removal αρχειακι....

Brother Bruce wrote:
</blockquote> Ειχε ο υπολογιστης των αντικυθηρων τετοιες λειτουργιες ; :trollface:

ντροπη σου, γανυμήδη.

ε, μα, μου ηθελες κουβεντα για την αρχαια ελλαδα....

μην μου συγχυζεσαι, δεν θελουμε να παθεις κατι (εισαι και σε κρισιμη ηλικια :trollface: )

Κατέβασε μια trial του Kaspersky, πέρασε την, και άσε τον Ρώσο βιαστή των ιών να κάνει τα υπόλοιπα. Εννοείται ότι θα ξηλώσεις προσώρινα τυχόν ήδη περασμένο antivirus, και αφού τελειώσει το Kaspersky το σοδομισμό των ιών, το ξαναπερνάς.
Δοκιμασμένο σε εξωτερικό δίσκο με ιό στο boot sector όπου οι άλλες λύσεις απλά αποτύγχαναν.

Χαιρεται
λοιπον οταν ξεκινανε τα παραθυρα
βγαινει ενα παραθυρο με τιτλο
RegSrv32

και μεσα γράφει
The module "C:/ProgramData/OdyomJebto.dat" failed to load.
Make sure the binary is stored at the specific path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files

Invalid access to memory location.

dervast wrote:
Χαιρεται
λοιπον οταν ξεκινανε τα παραθυρα
βγαινει ενα παραθυρο με τιτλο
RegSrv32

και μεσα γράφει
The module "C:/ProgramData/OdyomJebto.dat" failed to load.
Make sure the binary is stored at the specific path or debug it to check for problems with the binary or dependent .DLL files

Invalid access to memory location.</blockquote>

οκ
και ξανακανω τις ερωτησεις μου
1. το antivirus που χρησιμοποιησες, πως ονομαζει τον εισβολεα;
2. ποιο antivirus χρησιμοποιησες; καμια φορα ειναι σημαντικο να ειναι boot antivirus. υπαρχουν λογοι για την υπαρξη των boot antivirus.
3. αυτο που παιρνω απο το μηνυμα, ειναι ενα missing dependency για καποιο απο τα απειρα dll. μπορει να ειναι οτιδηποτε (καποια εφαρμογη που εκλασε) και οχι απαραιτητα ιος. ουτε τα συμπτωματα δεν μας περιεγραψες.
4. στο msconfig μπηκες και εβγαλες ολα τα ασχετα απο το boot tab;
5. στον φακελο που εμφανιζεται το path του σφαλματος, πηγες; τι αρχεια εχει μεσα; λογικα το program data ειναι hiden. πηγαινε στις επιλογες φακελων και τεκαρε να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια. ετσι θα δεις και αλλα πραγματα που μπορει να υπαρχουν.

αν δεν μπορεις να ακολουθησεις αυτα που ζηταμε, μπορουμε να σου εξηγησουμε. δεν υπαρχει προβλημα.

τρεχω το αντι βαιρους τωρα και ενημερωνω

χρησιμοποιω το sophos antivirus και καθε φορα που το τρέχω βρίσκει τα
Adware or PUA InstallRex (of type Other) detected
Virus/spyware Mal/ExpJ-BS detected

τωρα μαλιστα. στην ουσια δεν ειναι καν ιος.
https://www.malwarebytes.org/" class="bbcode_url">malware bytes
http://www.ragequit.gr/forum/software-internet/1716-rescue#49192" class="bbcode_url">τα παντα (σχεδον)

αφου ο σοφος, δεν τα καταφερνει.

εισαι θεούλης! πως σκατα κολλαω τετοιες παπαρίτσες;

Torrents, "εκπαιδευτικού" περιεχομένου sites, εικόνες στο FB, ντού από παντού αδελφέ...

Back