Efootball

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και πάνω που ετοιμαζόμουν να δοκιμάσω το efootball, είδα ότι δεν υποστηρίζει πλέον τα Windows 10... Α ρε Konami, καλή μουχρίτσα είσαι κι εσύ...
κατεβασα το παιχνιδι και στο steam σημερα και δεν βλεπω να μην παιζει στα windows 10

κατεβασα το παιχνιδι και στο steam σημερα και δεν βλεπω να μην παιζει στα windows 10

Σοβαρά; Ε τότε να το δοκιμάσω.

Πάντως η Konami έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για αυτό:

Από την άλλη, αν το ξεκινήσω και κάπου στην πορεία αρχίζει να μου κάνει "κουλά" λόγω Win 10, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για τις χαμένες ώρες...

Θα σας σοκαρω με αυτό που θα πω αλλά αποφάσισα να κάνω uninstall το παιχνίδι. Λίγο το πως μετά το division 3 δεν είχα κίνητρο να αποδείξω τίποτα άλλο στον εαυτό μου, λίγο η ξενερα που δεν έδινε epic παίχτες στα αμέτρητα δωρεάν ανοίγματα τις γιορτές, λίγο το αισχρό τελευταίο update όπου ξεφτιλιστηκε το θέμα με το smart assist ένιωσα πως έφτασε η ώρα να γυρίσω σελίδα. Έφτασα στο σημείο να ανοίγω το παιχνίδι μόνο για το daily gift. Αρκετά. Πάμε για άλλα!
Μαζί πήρε το πούλο και το Bleach Brave Souls που ήταν σε ίδια μοίρα με το καθημερινό άνοιγμα για το δώρο. Τέρμα τα ανοίγματα παιχνιδιών για τέτοιους λόγους. Πάμε φουλ για καθάρισμα backlog!

Div 1 θα πρεπε να ταν ο στόχος σου. Div 3 πήγα και γω χωρίς να χω ούτε τίποτα παικταράδες ούτε τις ώρες που χεις ρίξει. Προσωπικά παίζω δίχως στόχους, έτσι για την χαρά του παιχνιδιού. 1-2 ματς την ημέρα είτε με ΑΙ είτε pvp ανάλογα τα κέφια και τα διαθέσιμα event/rewards και ό,τι γίνει.

Έχοντας πλέον 4 μήνες ενασχόλησης με το eFootball μπορώ να πω με σιγουριά ότι το στήσιμο του είναι εξαιρετικό. Η συχνότητα που αποκτάς τις σπέσιαλ (με διπλό boost) κάρτες θεωρώ ότι είναι η ιδανική. Ούτε πρέπει να ανοίξεις ένα εκατομμύριο πακέτα ούτε χρειάζεται να παίζεις δίχως αύριο μήπως και σου πέσουν όπως στο fc. Και μόλις τις αποκτήσεις πραγματικά τις απολαμβάνεις όπως πρέπει και για όσο θες αφού δεν χάνουν την αξία τους όσο περνάει ο καιρός. Πλέον έχω γύρω στις 16-17 τέτοιες κάρτες. Ένα απ τα θετικά είναι ότι δεν στηρίζεσαι αποκλειστικά στην τύχη για να τις αποκτήσεις καθώς κάποιες από αυτές τις κερδίζεις παίζοντας ή τις αγοράζεις με coins (με 500 παίρνεις Batigol αυτήν την περίοδο) ή με points τα οποία μαντέψτε.. στα δίνει απλόχερα το παιχνίδι! Κι όλα αυτά παίζοντας χαλαρά PvE/PvP. Σε πολύ καλό επίπεδο και το gameplay/matchmaking με αποτέλεσμα σούπερ απολαυστικά/ανταγωνιστικά ματσάκια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Back