Elden Ring

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αν έχει καλό optimization μπορεί να μην απαιτεί τιτανοτεράστιο upgrade.

Όταν βγάζει τίτλο η FROM δεν νομίζω πως περιμένει κανένας να ξανανανανακαλύψει τον τροχό ή να προωθήσει το μέσο ως Τέχνη 5 σκαλοπάτια παραπάνω.

Από τη στιγμή που με έχουν αφήσει ψιλοαδιάφορο τα Δαρκ Ψώλς, κι εμένα δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο το τρέηλερ. Όμως το 95% των φανς θα είναι αναμενόμενα ενθουσιασμένοι αν απλώς λάβουν τη δόση τους και δουν ένα άρτιο souls-like από τους δημιουργούς των Dark Souls.

Προσωπικά ίσως του δώσω μια ευκαιρία από καθαρή περιέργεια αν, έτσι για αλλαγή, δούμε μια υλοποίηση στο PC που να ΜΗΝ είναι άθλια από πλευράς χειρισμού και Interface.

Εγώ απλά θέλω το παιχνίδι να έχει souls-like leveling system ώστε να μπορώ να γίνω overleveled και να μη χρειαστεί να git gud.

Είναι αλήθεια πως μπήκα στο νήμα για να είμαι αχρείαστα εριστικός. Ενδέχεται να είμαι και κρυφοπικρόχολος γιατί δεν θα έχω ποτέ ξανά στη ζωή μου το χρόνο για να πεθάνω 2002 φορές σε τουτόριαλ παιχνιδιού ώστε να αισθανθώ 'πως σιγά σιγά το μαθαίνω'.

Carry on :D

Όταν βγάζει τίτλο η FROM δεν νομίζω πως περιμένει κανένας να ξανανανανακαλύψει τον τροχό ή να προωθήσει το μέσο ως Τέχνη 5 σκαλοπάτια παραπάνω.

Από τη στιγμή που με έχουν αφήσει ψιλοαδιάφορο τα Δαρκ Ψώλς, κι εμένα δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο το τρέηλερ. Όμως το 95% των φανς θα είναι αναμενόμενα ενθουσιασμένοι αν απλώς λάβουν τη δόση τους και δουν ένα άρτιο souls-like από τους δημιουργούς των Dark Souls.

Προσωπικά ίσως του δώσω μια ευκαιρία από καθαρή περιέργεια αν, έτσι για αλλαγή, δούμε μια υλοποίηση στο PC που να ΜΗΝ είναι άθλια από πλευράς χειρισμού και Interface.
Τουλαχιστον εσυ ενοιωσες κατι !! οχι σαν μερικους μερικους ακου εκει!!!!

Το περιμενω ΣΑΝ τρελος το συγκεκριμενο και το τραιλερ ηταν απιστευτο απο art direction και ατμοσφαιρα!

Day 1 για μενα με κλειστα ματια \m/ \m/

@Mogrey665 Εντάξει μπορεί να το έβαλε για trip memory lane/lagavulin στην Capcom.
Ή απλά easy (άντε normal αν αισθάνεται τολμηρός) για να μην κλαίει και τους τελευταίους τριχοθύλακες.

Ρε νόρμαλ για ένα τέταρτο, χαμογέλασα, φχαριστήθηκα, διαπίστωσα πως είναι ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ρημέηκ.

Έφαγα χειρότερο ξύλο απ' ότι έτρωγα στο φλιπεράκι. Ένιωσα πως με είχαν περιλάβει ο Σρέδερ με Ζομπο-ποδαράδες.

Το άφησα να φαρμάρει καρτούλες στο Idle Daddy. Γαμώ τα ρημέηκς, οι μαζοχιστές θα περάσουν δεκάδες ευτυχισμένες ώρες με δαύτο, αλλά προφανώς δεν είναι για την αρθριτική Αγία Έδρα μας.

Ωραία πράγματα. Να καβαντζώναμε και καμιά gpu μέχρι τότε...
Πραγματικά. Κατα τ'αλλα το hype στο θεό. Κάνε και ένα connection κάπως με το Dark Souls και αποτελείωσε μας

Back