What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Elder Scrolls Online

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τώρα είδα ότι μου έστειλαν κι εμένα κλειδί για το ίδιο χρονικό διάστημα. Αν δεν μπορέσω να το χρησιμοποιήσω (μέσα στην εξεταστική βρήκαν να το στείλουν :evil: ) θα το δώσω κι εγώ.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Ρώτησα αρκετούς αλλά δυστυχώς δε το θέλουν οπότε όποιος προλάβει ας το πάρει.

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Το beta testing είναι για να βρουν και να φτιάξουν τα bugs και τα προβλήματα έτσι δεν είναι?Το ότι η συγκεκριμένη εταιρία κάνει beta testing δεν ακούγεται αστείο λιγάκι?Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι τίγκα στα προβλήματα μέχρι να πεθάνει :evil:
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Όσοι έχουν παίξει skyrim δεν θα δυσκολευτούν καθόλου,ο χειρισμός είναι almost ο ίδιος με τι διαφορά ότι αντί του tab πατάς c και είναι διαφορετικό το μενού εκεί.΄Οπως και τα skills είναι μια μπάρα κάτω και χρησιμοποιείς τα πλήκτρα 1.2.3 κτλ.. κλασσική συνταγή mmo.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Φήμες λένε ότι όταν θα κάνεις κάποιο skill στο οποίο ο αντίπαλος θα προβάλλει αντίσταση θα δονείται το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και πάνω από τον χαρακτήρα που δέρνμεις θα εμφανίζεται το εικονίδιο του τετραγώνου που θα υποδεικνύει τον τρόπο :trollface:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Το δοκίμασα λίγο, δεν θα έλεγα ότι μοιάζει με Skyrim (μόνο αισθητικά και στο interface το θυμίζει), οι μάχες του είναι χαλαρά πολύ καλύτερες από το "αρτσούμπαλο" Skyrim (καλά, γενικά δεν την συμπαθώ την σειρά, πολύ "ψύχρα" rpg ρε γμτ!). Με εξέπληξε ευχάριστα το παιχνίδι ομολογώ, ενώ αν όσα διάβασα για το end game του αληθεύουν φαίνεται πολύ καλή περίπτωση! Στα συν του η μέθοδος συνδρομής, πολύ ποιο τίμιο (και φτηνό σε αρκετές περιπτώσεις) από το να τα σκας για in-game καλούδια. Θα το παρακολουθώ πως εξελίσσεται, αν και με τόσες παιχνιδάρες που βαίνουν φέτος δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με mmo...
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Αν θέλει κανείς κλειδί για αυτήν την beta που είναι μέχρι την κυριακή ας μου στείλει ενα pm
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Για να μην ανοίγουμε άλλο νήμα εγώ λέω να το συνεχίσουμε έδω για το game και απλά ένας mod να αλλάξει τον τίτλο.
Σήμερα μου ήρθε ο κολέκτορας και απλά μπορώ να πω ότι είναι απίστευτος! Οσο τον κοιτάω τόσο μου τρέχουν τα σάλια.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Καταρχήν το κουτί του είναι τεράστιο και όταν λέω τεράστιο ακόμα και ποιο μεγάλο από αυτό του star was online. Το ποιο απίστευτα όμορφο είναι το αγαλματίδιο που έχει μέσα που είναι φοβερό σε λεπτομέρεια και σχεδιασμό και ήδη κοσμεί ένα ράφι στο σπίτι. Αλλά το ποιο καλό το κράτησα για το τέλος και είναι το λεπτομερέστατο book που έχει. Μιλάμε τόσο λεπτομερής δουλειά δεν έχω ξαναδεί. Μπορώ να πώ ότι είναι διπλάσιο και από τα δύο τα book των witcher και έχει ότι λεπτομέρεια μπορεί κάποιος να φανταστεί για τον κόσμο του elder scroll. Σίγουρα θα θέλει κάποιος κανα μήνα για να το διαβάσει όλο και νομίζω για τους φίλους του κόσμου του elder scroll είναι must buy αγορά ακόμα και αν δεν παίζουν mmo.
Ελεγα να το άρχιζα το game σε κανα μήνα αλλά τελικά με έψησε να το αρχίσω τώρα(δεν θέλω και πολύ βέβαια για να ψηθώ με ένα game ιδίως με rpg <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
¨Εχω ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. Από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Τεράστιος κόσμος που χρειάζεται πολύ εξερεύνηση για να τα ανακαλύψεις όλα. Το PvP είναι πολύ δυνατό με ένα μεγάλο χάρτη και μάχες για οχυρά και τέτοια με χρήση siege weapons.
Έχει ακόμα μερικά bugs αλλά αυτά διορθώνονται συνέχεια με patches. Σήμερα μόνο βάλανε ένα patch 700ΜΒ!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
EXTRA! EXTRA!!!
http://massively.joystiq.com/2014/04/06/the-elder-scrolls-online-running-into-issues-with-its-free-subsc/
READ ALL ABOUT IIIIT!
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Όντως ισχύει αυτό. Πρέπει να επιλέξεις subscription plan και τρόπο πληρωμής για να μπορέσεις να παίξεις τις 30 μέρες που παίρνεις όταν αγοράσεις το παιχνίδι. Τα χρήματα δεν τα πληρώνεις αμέσως αλλά δεσμεύονται.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Εχώ ασχοληθεί λίγη ώρα και το game είναι πανέμορφο. Εχω εντυπωσιαστεί από την απίστευτα όμορφη μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί το game και που δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο σε άλλο mmo. Φοβερος σχεδιασμός του κόσμου και δείχνει να έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Πρέπει να έχει και άπειρο pve περιεχόμενο ότι πρέπει δλδ για να περάσουμε το καλοκαιράκι. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Πάντα ήταν το όνειρο μου rpg που δεν τελειώνουν ποτέ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Οπως έχω γράψει και πριν με έχει ενθουσιάσει αυτή η απίστευτα όμορφη μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί το game. Φωβερές φωτοσκιάσεις ενώ οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια σε αυτό τον πανέμορφο κόσμο του παιχνιδιού.
Ενα μικρό δείγμα από της φωτοσκιάσεις

https://lh5.googleusercontent.com/-tRhNFEyTCNs/U0vmMltt6HI/AAAAAAAAAhM/eEGIS7rz9gI/w1560-h975-no/Screenshot_20140408_203212.BMP

https://lh4.googleusercontent.com/jjhLz240rxs7ZoNNBHI1DFEbzlM7QS1hFeb6sYcMnmo=w1560-h975-no

Σε κάθε σημείο του παιχνιδιού υπάρχει μια λέξη που σου έρχετε συνέχεια στο μυαλό. Και αυτή είναι Επος. ΜΙλάμε φοβερή επικούρα ενώ παντού βλέπεις στοιχεία που ενισχύουν αυτή την αίσθηση είτε είναι μεγαλειώδες αγάλματα η φοβερές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Κερασάκι στην τούρτα είναι η πεμόμορφη και epic μουσική που σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα

https://lh3.googleusercontent.com/-pIe-OWh8U54/U0vle5pmi2I/AAAAAAAAAhA/TdLanjTu_K0/w1560-h975-no/Screenshot_20140413_040305.BMP

Το πόσο προσεκτική δουλειά έχουν ρίξει το δείχνουν που έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια και για μένα αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ζωντανεύουν τον κόσμο ενός mmo. Να δώσω ένα μικρό παράδειγμα όταν σκότωσα ένα γουρούνι ενός χωρικού αυτός κράταγε το κεφάλι του και με ρώταγε γιατί το έκανα.

https://lh6.googleusercontent.com/-hRx_5E6HCH8/U0xu1GO17-I/AAAAAAAAAhg/y4cYwtBJn2w/w1576-h985-no/Screenshot_20140414_213707.BMP

https://lh4.googleusercontent.com/-o3FgM335-nw/U0xu9ALH-xI/AAAAAAAAAhw/kNvgDptJ2bk/w1576-h985-no/Screenshot_20140414_221133.BMP

Ακόμα ποιο δυνατό του σημείο είναι τα quest του και η εμβάνθυση του lore του. Ειλικρινά παίζω εδώ και καμιά δεκαετία mmo και έχω περάσει από σχεδόν ότι έχει βγει και δεν θυμάμαι άλλο game του είδους που να καθόμουν και να διαβάζω τι έλεγαν τα quest. Σου δίνει την αίσθηση ενός κανονικού rpg που απλά συναντάς κόσμο ενώ έχει έντονο το στοιχείο του explore και σε ωθεί στην κυριολεξία να σαρώσεις όλες τις αχανείς περιοχές του για να ανακαλύψεις κάθε μυστικό που κρύβουν.
Και το κερασάκι και στο quest line είναι ότι δεν κάνει ξεπέτα στο lore του elder scroll όπως δλδ είχε κάνει το star wars αλλά εμβαθύνει και τον κόσμο και ιδίως το κάθε race δίνοντας τους ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Κάθε οπαδός των elder scroll που σέβετε τον εαυτό του θα το λατρέψει μόνο και μόνο γιαυτό το γεγονός.
Κάτι άλλο που με εντυπωσίασε είναι το πως περνάνε μια ίδια περιοχή σε διάφορα event χωρίς καν να το παίρνει χαμπάρι αυτός που παίζει και χωρίς να μπλέκουν οι περιοχές με αυτούς που δεν συμμετέχουν στο event. Φοβερή υλοποίηση.
Τελος θέλω να πρσθέσω οτι το game βασίζετε αρκετά σου μηχανισμούς του skyrim και έχει πάρει αρκετά στοιχεία από αυτό όπως το crafting, την χρήση των buff κτλ.
Για μένα βρήκα game να καώ με τις ώρες το καλοκαιράκι.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τελικά ποιοι παίζουν; Σκέφτομαι να λιώσω και εγώ λιγάκι.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Eγώ πάιζω. Έχω ένα lvl 41 Templar με το ίδιο όνομα με εδώ.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Αν παίζει κανείς άλλος εκτός του Arwindan ας με κάνει add: Tsok
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μάγκες το παιχνίδι είναι (μέχρι στιγμής) εξαιρετικό. Μου φαίνεται παράξενο πάντως που δεν υπάρχει ingame store, μιας και συνηθίζεται πλέον πολύ.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.pcgamer.com/the-elder-scrolls-online-removes-six-month-subs-f2p-rumours-abound/" class="bbcode_url">The Elder Scrolls Online removes six-month subs; F2P rumours abound :pope: :pope: :pope:
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Χαχαχα, ρε γ@μώτο, ένα key για το TESO που είχα, το πούλησα πρόσφατα. Βλακεία έκανα; <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom