What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Elite: Dangerous

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Χτύπα το χτύπα το!!!

Στο Big journey μην κολλάς. όποιος δεν προλαβαίνει να έρθει , θα έρχεται συνοδηγός σε κάνα σκάφος. Θα έχουμε και fighter bays ώστε να μπορούμε να κόβουμε και βόλtες στους πλανήτες.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Το χτύπησα αλύπητα χθες βράδυ, χάζεψα λίγο και τα τουτόριαλ στο επίσημο ουτούμπ κανάλι πριν κοιμηθώ. Ναρκωμένος από τη μία και τα είδα όλα μαζί στο γρήγορο από την άλλη, οκ δε συγκράτησα απολύτως τίποτα. Αλλά μια εξοικείωση τη νιώθω ήδη για απροσδιόριστους λόγους κι ας μην το ξεκίνησα ακόμα.

Α πάτησα μία στα γρήγορα αν και δεν προλαβαίνω τώρα, μην έχει κανά σετάπ της πρώτης φοράς να τελειώνει. Και... με ρώτησε να βάλει το απλό ή το οράιζονς. Φαντάζομαι κάνω πως δεν υπάρχει το απλό, ε; Το χοράιζο είναι το φουλ πάκατζ;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ναι το Horizons είναι μαζί με το DLC που βγήκε. Και πραγματικά δεν ξέρω ποιος ο λόγος να ρωτάει ποιο από τα δύο να βάλεις. Γιατί να μπει κανείς στην προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού που λέιπουν πράγματα;
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Λίγο πήγε να μου προκαλέσει ένα μίνι εγκεφαλικό όταν έβαζα τα κλειδιά. Πήγα να κάνω ακάουντ και είχα ήδη για κάποιο λόγο, ο οποίος ήταν μάλλον ένα φρη αρένα μοντ που είχαν βγάλει κάποτε. Μετά ο ατμός αν και λογκαρισμένος σε αυτό το ακάουντ μου έλεγε ότι δεν έχω κάνει ρεντήμ το γκέημ ακόμα, τα κλειδιά όμως ήδη ρεντήμντ. Κι εκεί που αναρωτιέμαι που διάολο έβαλα τα κλειδιά και τι και πωτς γκένεν άτο, κλείνω και ανοίγω το γκέημ και τον ατμό, τίποτα. Το ξανακάνω, το πιάνει. Γουατέβερ λέω, τέλος καλό όλα καλά. Αλλά είχε και δεύτερο εγκεφαλιακό επεισόδιο το μενού. Έκανα τα τρέηνινκ μια χαρά, αλλά ολόκληρη μέρα μετά από αυτό δεν έμπαινε ούτε όπεν ούτε σόλο. Είδα υπερφόρτωση των σέρβερς στα φόρα κτλ, λέω ας κάνω υπομονή, δοκιμάζω πάλι το βράδυ, πήρα δύο μεγαλόπρεπα @@. Κι εκεί που αρχίζω να κάνω κακές σκέψεις ακόμα και για ρηφούντ αν δεν έχω περάσει το δίωρο, βρίσκω ένα ποστ σε ένα τόπικ όπου όλοι λέγανε για πολύ κόσμο, περιμένετε κτλ κι ένας περίεργος λέει αν είχατε παίξει το φρη αρένα και αυτό μόνο, σβήστε το προφίλ σας από τα όψιονς. Και δούλεψε, ομιτζιουάου.

Μετά από αυτή την ελαφρώς αχρείαστη εισαγωγή, στα του γκέημ. Με όλα αυτά που διάβαζα, με είχε πιάσει πραγματικός πανικός όταν πήγα να μπω σε σταθμό. Θέλει υπομονή και καθόλου βιαστικές κινήσεις, αλλά πήγαν όλα ρολόι και τη δεύτερη πήγα λίγο πιο καμικάζι, είδα να με παίρνει. Τρομακτικός ο όγκος πληροφοριών γενικά, ευτυχώς είχα δει τα τουτόριαλ βιντεάκια προχθές και είχα μία αμυδρή ιδέα που είναι τα βασικά. Το παράκανα με το τζαμπ κι έφτασα με ενάμιση κουτάκι καύσιμο στο δεύτερο μόλις ντελίβερι που πήρα. Μάζεψα τα πρώτα μου 30-40 χιλιάρικα κι εκεί που λέω ας κάνω κανά απγκρέηντ αν το αντέχω καν, είδα δεν είχε ο σταθμός απγκρέη στέσιο αν κατάλαβα καλά. Κι έπρεπε να βρω έναν που να έχει. Και κάπου εκεί το έκλεισα για νάνι.

Εντυπωσιασμένος από τη μία, ειδικά δεδομένου ότι βασίζεται όσο είναι αυτό δυνατόν σε πραγματικά δεδομένα (εδώ οι φλατ έρθερς γελάνε). Ο παράδεισος του σπέης τζάνκι, όχι αστεία. Προβληματισμένος θετικά από την άλλη, γιατί θέλει αφοσίωση και χρόνο για να βρεις τι και που ακόμα και για τα πιο βασικά πράγματα. Και ωραίος χειρισμός, δίνει την αίσθηση ότι καταπιάνεσαι με κανά σκληρό σημ στην αρχή, κουμπάκι για το ένα και για το άλλο, αλλά κουμαντάρεται εύκολα τελικά.

Πάω να πάρω δύο τυρόπιτες με τα 40 χιλιάρικα που μάζεψα όταν ξαναμπώ, ελπίζω να φτάνουν. Είχα ενημερωθεί για ένα αυτόματο παρκάρισμα μόντουλ κι έλεγα αρχικά να το βάλω, αλλά μάλλον όχι, ήδη νιώθω να το συνήθισα με την μόλις δεύτερη φορά. Και φαντάζομαι τα σλοτς είναι υπερπολύτιμα, ειδικά στην αρχή. Είδα και κάτι ενπισί μάλλον που σε συστήνουν στα τρέηντινγκ, μάινινγκ, εξπλορέσιο κτλ, οπότε ελπίζω να βρω κανά τζομπ για εκεί που βρίσκονται, να δω τι έχουν να πουν, να βγάλουμε και κανά φράγκο στη πορεία.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μόλις πάρεις μπελούγκες κι ανακόντες θα τρέχεις στις ινάρες και στις κοριόλις να δεις που πουλάνε το αυτόματο παρκάρισμα. Και αφού βρεις, μετά θα ψάχνεις το χιλιοστό για να ισιώσεις το τέρας στην είσοδο τού σταθμού πριν σε καταστρέψουν τα turrets επειδή παρεμποδίζεις την κυκλοφορία.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ναι το σκέφτηκα αυτό ότι με τα άλλα τα θηρία θα θέλει επανεξέταση το θέμα. Για την ώρα ο κουμπαράς που έχω για σκάφος δεν έχει τέτοια προβλήματα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Και εγώ κατά του autodock είμαι για αρχή. Είναι εύκολο να το μάθεις με τα μικρά σκαφάκια στην αρχή ώστε να μπορείς μετά να βάλεις μέσα ότι θηρίο κυκλοφορεί. Όχι τίποτα άλλο, πιο μετά θα χρειαστεί να μπεις με φόρα μέσα όταν κάνεις λίγο πιο, γκουχ, σκοτεινές ενέργειες. Χρειάστηκε πχ να μπω με full ταχύτητα στο σταθμό με ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο γιατί είχα illegal cargo.... Θα χρειαστεί βέβαια όταν θα κάνεις πολύ trade με κάνα πιο μεγάλο σκάφος και κάπου αρχίζεις να βαριέσαι το παρκάρισμα.



όσο για το μεγάλο event, αν σε ψήσει , προλαβαίνουμε να πάρεις σκαφάκι για να έρθεις.

 

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184
Εν όψη του επερχόμενου event και εμπνευσμένη από τους συνάδελφους και ομοιδεάτες utlimus και kara, ξανάπιασα το παίγνιον και έβαλα τις σωστές προτεραιότητες:
<ol>
<li>Αναβάθμιση του jump range του σκάφους ολοκληρώνοντας τα questaκια της γηραιάς μηχανικού</li>
<li>ΦΩΤΑΚΙΑ,ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ, ΓΟΥΝΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΖΙΤΖΙΜΠΛΙΚΙΑ. Ιδου το αποτέλεσμα:</li>
</ol>
<img src="https://i.imgur.com/3CMGq7Jl.jpg" />

<img src="https://i.imgur.com/IWGJ9SDl.jpg" />

<img src="https://i.imgur.com/vlHuyqFl.jpg" />

Τώρα είμαι έτοιμη να γυροφέρω τον γαλαξία με στυλ!

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Οκ ανατρίχιασα με τις φωτογραφίες είναι η αλήθεια..

Λύγκα, η καλύτερη δυνατή περίπτωση είναι να έρθω συνεπιβάτης σε κάποιον. Με τους ρυθμούς μου  δε βλέπω φως αλλιώς, πλάκωσαν και τα έξμας ηβέντς σε κάτι ροκελί και φορτηγοπαίχνιδα, έπαιξαν ύπουλα.
 

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184
Soad, με έναν πρόχειρο υπολογισμό υπάρχει φθηνή σχετικά δυνατότητα να έρθεις solo στο expendition. Με την προνομιακή τιμή των 10 εκατομμυρίων αγοράζεις Diamondback explorer με καλό frame shift drive και fuel scoop. Θα μου πεις τιιιι είσαι τρελήηηη 10 εκατομμύρια? Και θα σου απαντήσω πως δίκιο έχεις αλλά εμεις με τον Λύγκα μπορούμε να τα βγάλουμε τσακ μπαμ για εσένα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, μόνο ένα κλικ για αποδοχή του quest και μετά άλλο ένα κλικ για την παράδοση του. Δεν μας είναι καν κόπος, βγαίνουν πολύ εύκολα αυτά τα χρήματα later in game.

https://coriolis.io/outfit/diamondback_explorer?code=A0peteFfledjsef5-------493201-2h-.Iw18UA%3D%3D.Aw18UA%3D%3D..EweloBhBmUBYQFMCGBzANokICMF9A%3D%3D%3D">Είμαι το μελλοντικό σου σκάφος

Κι όλο αυτό στο σφυρίζω απλά και μόνο για να γνωρίζεις πως έχεις αυτή τη δυνατότητα. Αν δεν θες επειδη βαριέσαι, επειδή ο Tsok σε σπαμάρει στα invites στο RL, η επειδή έτσι γουστάρεις ρε αδερφέ, no worries, feel free να σε φορτώσουμε στο καγκουροσκάφος μας όποτε κι αν θες! Αυτά! ο7
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Είσαι τρελή, 10 εκατομμύρια; :p

Eίναι μία λύση όντως, με συγκινεί άσχημα η προσφορά, αλλά προτιμώ να απέχω. Κάτι θα πεθάνει μέσα μου αν αποκτήσω πρόσβαση σε τέτοιο σκαφάκι χωρίς να λιώσω πρώτα ως πακετάς στο γκέημ. Εντάξει η περίπτωση να είμαι συνεπιβάτης, λιώσιμο στο ντισκόρντ και να τρώω σπόρια ενώ θα εμψυχώνω τον φανταστικό πιλοτούλη πόσο ωραία τα κάνει όλα, δεν είναι άσχημη.  Ή στην χειρότερη μου φέρνετε μία καρτ ποστάλ από την άκρη του γαλαξία για ενθύμιο.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Εγώ έλεγα από καλοκαίρι να λιώσω να βγάλω τα φράγκα για ανακόντα αλλά τελικά θα περιοριστώ στο να αναβαθμίσω το σκάφος με το οποίο πήγα την προηγούμενη φορά στο expedition.



<img src="https://i.imgur.com/2H16CIc.png" alt="DSS Indefatigable" />Επίσης πώς βάζουμε εικόνα; δεν έχει κουμπάκι; το έκανα χειροκίνητα  :-o
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,334
Βαλτοί είστε μου φαίνεται!! Έχουμε και RL!!!!! :lol:  :lol:  :lol:
 

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184
[quote quote=508496]

Κάτι θα πεθάνει μέσα μου αν αποκτήσω πρόσβαση σε τέτοιο σκαφάκι χωρίς να λιώσω πρώτα ως πακετάς στο γκέημ. [/quote]

Cmdr,τίμιος ο λόγος σου, θες το σκάφος που οδηγείς να είναι καρπός των κόπων σου και καθρέφτης των προσπαθειών σου ο7 (Βέβαια το diamondback δεν είναι και καμιά σκαφάρα αλλά ΣΚΑΣΕ Ρεγκίνα ΣΚΑΣΕ χαλάς το mood)

[quote quote=508500]Εγώ έλεγα από καλοκαίρι να λιώσω να βγάλω τα φράγκα για ανακόντα αλλά τελικά θα περιοριστώ στο να αναβαθμίσω το σκάφος με το οποίο πήγα την προηγούμενη φορά στο expedition.
[/quote]

Ακριβώς το ίδιο πάθαμε, υποτίθεται ότι κι εγώ με ανακόντα θα πήγαινα, είχα άπλετο χρόνο και να το αγοράσω και να το αναβαθμίσω αλλά <del>βαριόμουν</del> προέκυψαν άλλες υποχρεώσεις xD
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=508544]

Ακριβώς το ίδιο πάθαμε, υποτίθεται ότι κι εγώ με ανακόντα θα πήγαινα, είχα άπλετο χρόνο και να το αγοράσω και να το αναβαθμίσω αλλά <del>βαριόμουν</del> προέκυψαν άλλες υποχρεώσεις xD

[/quote]

Ναι... Είπε και το έχει φτάσει ήδη το ASP λίγο λιγότερο από 60LY jump με πειραγμένο μόνο το FSD , ενώ εγώ ακόμα παλεύω με το Conda να φτάσω τα 45 LY...
 

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184
[quote quote=508546]

Ναι… Είπε και το έχει φτάσει ήδη το ASP λίγο λιγότερο από 60LY jump με πειραγμένο μόνο το FSD , ενώ εγώ ακόμα παλεύω με το Conda να φτάσω τα 45 LY…

[/quote]

Είναι θέμα πρεστιζ το Κόντα, γάτε  :cool: Α, και 59LΥ το έχω, μπορούσες να το στρογγυλοποιήσεις σε 60 φαίνεται πιο ωραίο στο μάτι  :p
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
νταξ δεν τα ξέρω τα σκάφη αλλά τι επένδυση το σκάφος? η πρώτη επένδυση έπρεπε να είναι η 50φευγα curved για απόλυτο ιμερσιον. το σκάφος έρχεται μετά :p
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Από 'μένα έχεις το οκ.. ;)
 
Top Bottom