What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Elite: Dangerous

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
εγώ περιμένω να βγει καμιά προσφορά για το expansion των planet landing ώστε να το ξεκινήσω και να δω όλες τις προσθήκες.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
16,99 ευρά στο kinguin to Horizons σε digital download. Πιό κάτω λίγο δύσκολο να το βρεις βάλε ότι έχει άλλα δυο major updates να βγάλει
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
όλα τα ταξίδια ξεκινάν από κάπου. Αυτό ξεκινάει από έναν μπλε πλανήτη που όλοι γνωρίζουμε καλά.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/Q1F0Hhah.jpg" alt="Q1F0Hhah.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Ο δρόμος ήταν μακρύς, και τον κάναμε ακόμα μακρύτερο ξεστρατίζοντας συνεχώς για να παίξουμε πετώντας μέσα στα χρωματιστά νεφελώματα <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/u3HhgKeh.jpg" alt="u3HhgKeh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/wEaApKXh.jpg" alt="wEaApKXh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Στο δρόμο πέσαμε πάνω σε διάφορα αξιοθέατα. Στην κυριολεξία στην προκειμένη περίπτωση μιας και το jump μας έβγαλε αρκετά κοντά στο αστέρι και εμείς απασχολημένοι με τις selfies δεν το πήραμε είδηση και παραλίγο να αφήσουμε συντρίμμια. <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/3lJ7pMyh.jpg" alt="3lJ7pMyh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><br>όλα τα ταξίδια όμως , όσο μεγάλα και να είναι φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος τους. <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/hROgNagh.jpg" alt="hROgNagh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br><span class="bbcode_spoiler"> <img src="http://i.imgur.com/6frb9VUh.jpg" alt="6frb9VUh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Κάποιες φορές λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Υπάρχει ένα Centre point κοντά στο Sagitttarius. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ερευνηθεί. Σιγά σιγά προσέχοντας πολύ την θερμοκρασία αρχίσαμε να πλησιάζουμε <br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/0zGxWjWh.jpg" alt="0zGxWjWh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Η θερμοκρασία άρχισε να μεγαλώνει σιγά σιγά και άρχιζε να πλησιάζει το 60. Πάνω που αρχίσαμε να φλερτάρουμε με το να γυρίσουμε πίσω και με το πάμε μωρέ. Πολύ πολύ να φάμε σφαλιάρα στο Sagittarius και να γυρίσουμε μια ώρα αρχίτερα το μήνυμα safe to disengage εμφανίστηκε στην οθόνη. Το σκάφος βγήκε από το hypercruise και....<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/NkbbjsCh.jpg" alt="NkbbjsCh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>έπεσε πάνω σε τουρίστες.....<br>Μιλάμε πολύ κίνηση τελικά στο κέντρο του γαλαξία. Κάθε τρεις και λίγο εμφανίζεται κρουαζιερόπλοιο, βλέπει τα αξιοθέατα και φεύγει.. <br><br>όσο για μένα λέω να μείνω κάνα δυο μέρες και σιγά σιγά να πάρω τον μακρύ δρόμο του γυρισμού. Ήρθε η ώρα για planetary landings. <br>θα ξαναγυρίσω όμως. Αυτή τη φορά με Conda... Στο πολύ μακρύ μέλλον. <br><br>Fly safe commanders !!!<br><br>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Απίστευτο τουρ.  :drinks:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τη στιγμή που όλοι παίζουν Elite: Dangerous και ο κόσμος ετοιμάζεται για το Star Citizen κάποια στιγμή στα επόμενα χίλια χρόνια, ο μικρός jon είναι έτοιμος να αγοράσει το <b>REBEL GALAXY</b>.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Ρε άστα αυτά, πάρε Elite και ζήσε το όνειρο του διαστημικού πακετά!!!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Το τελευταιο με έκανε να ψιλοξενερωσω, μετά από κουβέντα με τον γκοφρετινο.<br><br>Αντιθέτως αυτό το rebel galaxy φαίνεται έπος!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτό που με χαλάει στο rebel είναι ότι κινείται αποκλειστικά και μόνο σε έναν άξονα. Απογοητευτικό, δεδομένου ότι μιλάμε για παιχνίδι στο διάστημα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Εγώ έχω να πω πως τις τελευταίες μέρες κλείνω κάτι τρίωρα σερί στο Ελιτ. Επικίνδυνο θα έλεγα.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Ρε τι δεν καταλαβαίνετε, <span style="font-size:14pt">BEST GAME EVER</span> <span style="font-size:4pt">μετά φυσικά το division μην ξεχνιόμαστε και μας την πέσει κανένας πράκτορας κατα λάθος  :silly:</span>. <br>Όποιος θεωρεί ότι δεν έχει βάθος να χαθεί στις εσχατιές του σύμπαντος  :victorycylon:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γαμώτο, άρχισε να με ψήνει άσχημα. Μεταξύ του ΝΜΣ που δεν θα το ξαναπιάσω ποτέ μάλλον και του Σίτιζεν που θα βγει το 3147, θα μετράει. Είδα που και τα δύο πανάκριβα ντιελσί είναι πέηντζομπς και στάρτερ κουστομαϊζέσιο πακς, οπότε μόνο το Οράιζονς φαίνεται απαραίτητο. :hmm: :pcmr:<br><br>EDIT: Είδα ότι παίρνει και μπόμπλχεντ μέσα στο σκάφος, μέτρησε ακόμα πιο άσχημα.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,527
Ρε μην το σκέφτεσαι! Just do it! Μαζί με το Horizons φυσικά!!!
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Παίζει τα Bobbleheads και τα paintjobs να είναι ακριβότερα από το game+Horizons :whatever:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ναι ρε γμτ. Τι πράμα είναι αυτό; Ούτε ένα σκάφος δεν μπορούμε να βάψουμε χωρίς να πληρώσουμε...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Βλέποντας screenshots τού soad για το Galaxy on fire και συγκρίνοντάς τες με αυτές που ανεβάζετε για το Elite, το GoF μοιάζει πολύ πιο εντυπωσιακό.  :trollface:<br><br><b>*incoming hostiles detected*</b>
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Ειδικά εσύ Γιον, κάνεις το μεγαλύτερο λάθος επειδή είσαι φίλος του immersion.<br>Το Elite είναι all-about-that. προσωπικά δε βρίσκω καν λογο για πρώτου προσωπου-προσγειωσεις κτλ, απο τη στιγμή που είσαι ΠΙΛΟΤΟΣ. Όπως οι πλοηγοί στη γνωστή σειρά, βυθισμένοι στο μελανζ τους, αναδιπλώνουν το διάστημα με τους κινητήρες χολτζμαν, τιποτα αλλο :pP<br><br>To παιχνιδι ειναι απολαυση με πληρες χειρισμό, σαν να ειναι εξομοιωτης και το αποτελεσμα παραδώδηκε στους backers (είμουν και εγω εκει) όπως το περιμενα. Το επαιξα με full hotas + rudder pedals για οσο το επαιξα το διασκεδασα παρα πολύ. Σίγουρα θα το ξαναδώ μόλις βρω χωρο για τα χειριστήρια, αλλα η σκεψη να πρεπει να παρω τα χερια μου απο τα χειριστηρια για να παιξω first person σκηνικό με αφήνει παγερά αδιάφορο. Σα να μου λες πως μολις τελειωσει το grand prix στο Spa, πρεπει να παω πρωτο προσωπο το Χαμιλτον να παρει το τροπαιο. Μπα, και μια εικόνα του τρoπαίου αρκεί, το ιμέρσιον ήταν στην Eau Rouge με κολλημενο το γκάζι, αν γίνομαι αντιληπτός.<br>Δε χρειαζεται να ειναι ολα τα παιχνιδια τα ιδια ούτε να μοιαζουν, το starcitizen δεν ειναι ανταγωνιστης του elite.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,153
απλά έχω πολλά σεταρισμένα πράγματα που βαριέμε να τα ξαναστήνω από την αρχή.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote><br>Ειδικά εσύ Γιον, κάνεις το μεγαλύτερο λάθος επειδή είσαι φίλος του immersion.<br>Το Elite είναι all-about-that. προσωπικά δε βρίσκω καν λογο για πρώτου προσωπου-προσγειωσεις κτλ, απο τη στιγμή που είσαι ΠΙΛΟΤΟΣ. Όπως οι πλοηγοί στη γνωστή σειρά, βυθισμένοι στο μελανζ τους, αναδιπλώνουν το διάστημα με τους κινητήρες χολτζμαν, τιποτα αλλο :pP<br><br>To παιχνιδι ειναι απολαυση με πληρες χειρισμό, σαν να ειναι εξομοιωτης και το αποτελεσμα παραδώδηκε στους backers (είμουν και εγω εκει) όπως το περιμενα. Το επαιξα με full hotas + rudder pedals για οσο το επαιξα το διασκεδασα παρα πολύ. Σίγουρα θα το ξαναδώ μόλις βρω χωρο για τα χειριστήρια, αλλα η σκεψη να πρεπει να παρω τα χερια μου απο τα χειριστηρια για να παιξω first person σκηνικό με αφήνει παγερά αδιάφορο. Σα να μου λες πως μολις τελειωσει το grand prix στο Spa, πρεπει να παω πρωτο προσωπο το Χαμιλτον να παρει το τροπαιο. Μπα, και μια εικόνα του τρoπαίου αρκεί, το ιμέρσιον ήταν στην Eau Rouge με κολλημενο το γκάζι, αν γίνομαι αντιληπτός.<br>Δε χρειαζεται να ειναι ολα τα παιχνιδια τα ιδια ούτε να μοιαζουν, το starcitizen δεν ειναι ανταγωνιστης του elite.<br></blockquote><br><br>Δε νομίζω ότι μιλάει για το Σίτιζεν.. :pP
 
Top Bottom