By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Ακόμα και ο Obsidian Ant που είναι τρελός φαν είναι πολύ αρνητικός. Πολύ λένε ότι είναι χειροτερο και από το Launch του Cyberpunk.
btw δεν μου απάντησε κανείς, προσπαθεί αυτό το update να το πάω προς πιο no man sky μονοπάτια; με εξερεύνηση πλανητών και ετς;
Χμ από την περιγραφή σαν advanced NMS ακούγεται. ΟΚ και το mining που έχει το NMS πολύ βασικό είναι, να ένας βράχος, μπουμ το μάζεψες.Δεν εχω παιξει NMS επαρκως για να κανω συγκριση, δες βιντεο του Elite και πες μας.
Το βασικο Elite και το Horizon εξερευνηση ειχε ετσι κι αλλιως, σκαναρες πλανητες, κατεβαζες αμαξακι και εβρισκες materials στους πλανητες. Το Odyssey προσφερει ποδια. Κατεβαινεις σε πλανητες βρισκεις υλικα που σου ζητουν, πας σε outposts κανεις τον bounty hunter παιζοντας πιστολιδι. Αναλαμβανεις cargo αποστολες. Αν θες χρησιμοποιεις το ταξι που εχει για να πας στις αποστολες η το δικο σου σκαφος.
Αν δεν κανω λαθος απο ολες τις δραστηριοτητες που ειχε το Elite μονο το mining εχουν αφησει (προς το παρον; ) εξω απο το Odyssey. Base building δεν ειχε ποτε, ουτε προστεθηκε.
Χμφ.. κάτι μου λέει πως αυτά έπρεπε να είναι μέρος του Odyssey...Development Update 1 - June
Greetings Commanders, We would like to share with you our first monthly development update since the launch of Elite Dangerous Odyssey. The purpose of these monthly news articles is to give a regular, moment in time, updates on how development within Elite Dangerous is progressing. The aim is...forums.frontier.co.uk
Ισχύει, γενικά κρίνοντας από το μέγεθος και τη συχνότητα των Updates μάλλον βιάστηκαν να βγουν σε Full ReleaseΧμφ.. κάτι μου λέει πως αυτά έπρεπε να είναι μέρος του Odyssey...
ok με έψησε να το πιάσω και εγώ το παίγνιο, δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο καιρό
Horizons still fine λένε, για να δούμε, το έχω στο epicΠριν το πιάσεις, ψάξε και βρες state of the game.
base game λέει αλλά στην περιγραφή λέει ότι έχει και το Horizons seasons μέσα και δεν υπάρχουν άλλα add ons εκτός του OdysseyΑυτό που δώσανε στο Epic έχει story mode?
Αυτό που δώσανε στο Epic έχει story mode?
![]()
Elite Dangerous cancels Odyssey expansion and all future content on consoles
Frontier Developments will no longer be releasing new content for its long-running space sim Elite Dangerous on Xbox an…www.eurogamer.net
![]()
Elite Dangerous cancels Odyssey expansion and all future content on consoles
Frontier Developments will no longer be releasing new content for its long-running space sim Elite Dangerous on Xbox an…www.eurogamer.net