What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Email χωρις τηλέφωνο.....

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Χρειάστηκε σήμερα μετά απο πολύ καιρό να φτιάξω ένα λογαριασμό email. Διαπίστωσα οτι όλες οι γνωστές εταιρίες που δίνουν δωρεάν accounts θέλουν να δηλώσουμε υποχρεωτικά και το κινητό τηλέφωνο (το σταθερό είναι ακόμη προαιρετικο ..........:blink: ).
Τι λε ρε φίλε, τέτοια προσωπικά δεδομένα δεν τα ξέρει ούτε η εφορία θα τα δώσω σε σένα; :whistle:
Anyway ξέρει κανένας που μπορώ να φτιάξω ενα τζάμπα λογαριασμό email χωρίς να χρειάζεται να δώσω τηλέφωνο;
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Στο gmail.com εφτιαξα πριν μια βδομάδα λογαριασμό χωρις να μου ζητήσει κανένα στοιχείο
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Σίγουρα δεν μπορείς να το παρακάμψεις; Έστω να δώσεις αλλο mail που έχεις εκεί που σου ζητάει;
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Τις προάλλες το συζητάγαμε με Λέλο και ΤομG, είχε ο Λέλος μια καλή πρόταση την οποία δεν θυμάμαι τώρα. Πάντως και εγώ όταν είχε χρειαστεί πριν καιρό να φτιάξω δεύτερο, είχα ξενερώσει όσο δεν πάει με αυτή την απαίτηση, σε συνδυασμό με το ότι τα τηλέφωνα είναι πλέον όλα δηλωμένα.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
νομιζω οτι ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να δωσεις τετοια πληροφορια. 99% σε καποια γωνιτσα, εκει που στο ζηταει, υπαρχει επιλογη για skip. αν δεν υπαρχει απλα δινεις ενα οτι ναναι νουμερο. ετσι κι αλλιως δε νομιζω να σε παρει ποτε τηλ. ο κυριος γιαχού να μαθει τα νεα σου.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Στο gmail είναι όπως το είπε ο Μπρο από πάνω, το γράφει ύπουλα και με μικρά γράμαμτα ότι δεν είναι υποχρεωτικό.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Αλλιώς αν είναι υποχρεωτικό, πχ αν στέλνουν κάποιο κωδικό (που δεν νομίζω), υπάρχει η λύση του Receive SMS Online Free text,USA,UK,Germany,France,Italy

Βάζεις κάποιο από τα διαθέσιμα νούμερα και σου έρχεται εκεί το sms. Το έχω δοκιμάσει (όχι για mail) και λειτουργεί μια χαρά.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Στο yahoo έψαξα την σελίδα εγγραφής, δεν είδα πουθενά κανένα κουμπί για Skip (ούτε και για Ariel, Tide κτλ. :lol: )
Θα κοιτάξω στο gmail μήπως τα καταφέρω.
Πολύ κατατοπιστικό το λινκ Tom, να ξέρουμε τι μας γίνεται.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
δεν υπαρχει λογος και ουτε ειναι απαραιτητο
να εχουμε gmail,yahoo και hotmail.
να δινουμε τον αριθμο του κινητου μας, απο την στιγμη που ΔΕΝ διαβαζουμε τους ορους χρησης.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εγώ πάντως που δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και το έδωσα στο yahoo! μου χρειάστηκε δύο φορές για να επαναφέρω εύκολα το account μου. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ YAHOO AN ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. Έκτος αν νομίζετε ότι το yahoo θα το χρησιμοποιήσει για να κατασκοπεύσει τι κάνετε τα βράδια που και καλά πάτε να παίξετε κουμ καν με τις φιλενάδες σας.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Μόνο μπιρίμπα ρε, τι κουμ καν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Tsok wrote:
Εγώ πάντως που δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και το έδωσα στο yahoo! μου χρειάστηκε δύο φορές για να επαναφέρω εύκολα το account μου. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ YAHOO AN ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. Έκτος αν νομίζετε ότι το yahoo θα το χρησιμοποιήσει για να κατασκοπεύσει τι κάνετε τα βράδια που και καλά πάτε να παίξετε κουμ καν με τις φιλενάδες σας.</blockquote>

εισαι απο αυτους που ανταλλασουν δικαιωματα για λιγη ανεση. μπορει να σε εσωσε δυο ολοκληρες φορες, αλλα ειναι λαθος.
παω για σεντονι, δεν κρατιεμαι με τιποτα.

οποιος κανει μια αναζητηση θα βρει δεκαδες σελιδες που τις εχουν καποιοι εμετικοι τυποι
δεν θα το ριξω στο παρανοικο σεναριο με παρακολουθησεις, ουτε καν στους ορους χρησης τους, που το λενε ξεκαθαρα. τα στοιχεια μπορει να πανε ταξιδακι σε τριτους-εταιριες. αυτα που ξεχασε να πει ο askleo.

θα πω ομως οτι δινουμε τον αριθμο του κινητου μας, για να προφυλαξουμε τον λογαριασμο μας. δηλαδη χρησιμοποιουμε μια συσκευη που εχει μηδενικη ασφαλεια, για να νοιωσουμε ασφαλεις.
η αλλη γελοιοτητα ειναι οτι σελιδουλες σαν την google, ζητανε το αριθμο του τηλεφωνο μας για να διασφαλισει την ασφαλεια του λογαριασμου μας.
την ιδια στιγμη και με συγκεκριμενη αναζητηση στο google η μηχανη της google προσφερει λιστες με τα user names (χυμα) και τους κωδικους του gmail σε μορφη md5, μια κρυπτογραφιση που σπαει για πλακα. FYI ναι λειτουργει. ΝΑΙ αυτος που θα μπει στο email σας, 90% δεν θα πειραξει τιποτα.



ενα απλο σεναριο ειναι οτι καποιος παει και βουταει ολα αυτα τα νουμερακια και τα πουλαει σε εταιριες με σφουγγαριστρες. ολη μερα θα σας χυπανε sms για να παρετε σφουγγαροπανα. γιατι το θεμα δεν ειναι αν εχετε να κρυψετε κατι.
αν θελετε ασφαλεια, να φτιαξετε λογαριασμους σε ασημες σελιδουλες, γιατι αυτες δεν γινονται στοχος. εχετε δει καμια διαρροη πληροφοριων απο το http://www.autistici.org/en/index.html

εινα μερικα "ναι γιατι οχι" που κανουν ζημια στα δικαιωματα σας. δεν εχετε να κρυψετε κατι αλλα αυτη η συμπεριφορα κανει τα αθωα και προαιρετικα σε "αναγκαστικα" και καποια στιγμη τα πραγματα θα γινουν πολυ ζορικα.
αφου δεν εχετε να κρυψετε τιποτα, βαλτε γυαλινους τοιχους στο σπιτι σας, και ενα μεγαφωνο για να ακουνε ολοι τι συζητατε μεσα στο σπιτι σας.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Συνεχίζω να μην βλέπω πουθενά τον κίνδυνο. Αν και εδώ που τα λέμε όντως ο κίνδυνος να αρχίσει να μου στέλνει μυνήματα εταιρεία βιτέξ είναι υπαρκτός. Τι να πω; Μέχρι στιγμής την έχω γλειτώσει. Μόνο κάτι γυράδικα μου στέλνουν.

Απ'την άλλη με μια βόλτα στο facebook βλέπω όχι αριθμούς τηλεφώνων αλλά φωτογραφίες μέσα από το σπίτι σας, το δωμάτιο σας, με τα βυζγιά απόξω, με το νέο σας κουτάβι. Φωτογραφίες του στυλ "Δείτε, η μαμά μου κοιμάται με ανοιχτό στόμα". Φωτογραφίες για το που πήγες διακοπές κλπ κλπ.

Με μια βόλτα 6 λέπτων στο προφίλ κάποιου στο fb ξέρεις τη μισή ζώη του. Το τηλέφωνο σας πείραξε; Σόρρυ αλλά αυτά είναι θέματα υπόληψης και εγωισμού (όχι απαραίτητα κακού) και όχι θέμα ασφάλειας.

ΦΥΣΙΚΑ: Ότι έχει να κάνει με web banking και άλλα εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα και ο τρελός του χωριού καταλαβαίνει πως πρέπει να πράξει και που πρέπει να κινηθεί.

Και ΞΑΝΑ ΛΕΩ: Εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα δεν είναι οι κωδικοί σου εγγραφής στο bangbros ούτε τα mails αγάπης και έρωτα που αντάλασεις με τον tony.

ΥΓ Τα τηλέφωνα σας κύριοι τα βρίσκει όποιος θέλει (είτε αυτός λέγεται εφορία, είτε yahoos, είτε εταιρεία πώλησης προφυλακτικών με γεύση παστίτσιο) σε δευτερόλεπτα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

ΥΓ 2: Εγώ το έχω στο όνομα της γυναίκας μου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Tsok wrote:
Μέχρι στιγμής την έχω γλειτώσει. Μόνο κάτι γυράδικα μου στέλνουν.</blockquote>

Η google στέλνει στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τις προτιμήσεις σου, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από το web browsing. Δεν θα σου στείλει διαφήμιση για το τελευταίο δαντελωτό ροζ φορεματάκι μπαλλέτου. Σουβλάκια θα σου στείλει.

 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Για εμένα πάντως είναι creepy και ενοχλητικό με το που μπαίνω σε ένα κατα τα άλλα άσχετο site, να μου προτείνει βιβλία ή προϊόντα τεχνολογίας που έψαχνα,ακόμα και αν με ενδιαφέρουν. Μπορώ να ψάξω μόνος μου.

Φαντάσου να υπήρχε ένας άνθρωπος με το που έβγαινες από το σπίτι σου και σου πρότεινε σουβλατζίδικα και τσοντοσάιτ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
αυτο που ειπε ο tsok για το facebook ειναι αληθεια, αλλα και αυτη η χαζη νοοτροπια, ανηκει στην ανοχη που δειχνει ο κοσμος για ενα θεμα που δεν καταλαβαινει. δεν καταλαβαινει ουτε το γεγονος οτι αυτα που καταγραφονται, δεν τα σβηνει κανενας.
σε λιγο θα πηγαινεις να κανεις ασφαλεια στο αυτοκινητο σου, και θα σε ρωτανε γιατι κοιταγες για προφυλακτηρες στο ιντερνετ.

εχει δικαιο ο grotenfrod, αυτο που συμβαινει ειναι creepy.
https://snippets.cdn.mozilla.net/media/files/578456a5-ebcc-4c44-87e3-447e59561ec5.webm" class="bbcode_url">firefox
ακομα και ο firefox δεν μας τα λεει καθολου καλα τον τελευταιο καιρο. αυτο συμβαινει γιατι ολοι αποδεχονται την κατασταση.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Άσχετο, αλλά λείπει ένα γράμμα στο email.
Το λέω γιατί του χρόνου ίσως δυσκολευτεί η kara να αναζητήσει το παρών thread. Κρίμα είναι :trollface:
 
Top Bottom