What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Επίσημη παρουσίαση των Windows 11

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,801
Αν η google βγάλει δικό της OS, θα είναι μια από τα ίδια με αυτά που έχουμε. Όλα θα είναι προσβάσιμα μόνο με Google account, λίγο πολύ όπως είναι με το android στα κινητά ή με την apple στις iOS συσκευές. Ή όπως κάνει/προσπαθεί να κάνει η microsoft με τα windows (για να είμαστε και on topic).

Δεν θέλω να συνδέομαι με κανέναν καργιόλη για να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή που έχω αγορασει.



Μόνο αυτό θα κάνει την διαφορά. Αν αλλάξουμε κι εγώ, κι εσύ κι ο άλλος.
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι λέω, ναι το της google θα είναι κλειστό, ίσως, αλλά οι εφαρμογές του θα τρέχουν ή στην χειρότερη θα είναι πολύ εύκολο να τρέξουν, σε όλα τα υπόλοιπα distro.
 

ebon page

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
171
Νίτρο, νομίζω πως εσύ δεν κατάλαβες.

Πόσους ξέρεις, απο αυτούς που έχουν android smartphones, οι οποίοι δεν είναι συνδεδεμένοι με google account στο κινητό τους;
Πόσοι ξέρουν πως μπορείς να χρησιμοποήσεις το κινητό σου χωρίς google account;

Και για να είμαστε και ον τοπικ, υπάρχουν τρόποι να παρακάμψεις το microsoft account κατα την εγκατάσταση των windows. Πόσοι το ξέρουν πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Και πόσοι έχουν τις γνώσεις για να το κάνουν;

Και ναι μέσα από τις ρυθμίσεις των windows μπορείς να απενεργοποιήσεις και άλλα ενοχλητικά πραγματάκια της microsoft. Πόσοι το κάνουν; Ελάχιστοι.

Όταν αγοράζω μια συσκευή και εγκαθιστώ ενα λειτουργικό προσδοκία μου είναι να χρησιμοποιήσω την συσκευή που μόλις αγορασα και όχι να κάνω διάφορες αλχημίες και να απενεργοποιώ ρυθμίσεις απο δω κι από κει.

Με άλλα λόγια αν πχ η google κάνει κίνηση και βγάλει OS ελεγχόμενο όπως είναι αυτά που ήδη έχουμε, δεν θα έχει απολύτως καμιά σημασία, μιας και το 98% των χρηστών θα το χρησιμοποιεί ως έρχεται και το άλλο 2% θα τρέχει τις εφαρμογές από open source λειτουργικό. Με λιγα λόγια οτι έχουμε και τώρα.

EDIT:
λλά οι εφαρμογές του θα τρέχουν ή στην χειρότερη θα είναι πολύ εύκολο να τρέξουν, σε όλα τα υπόλοιπα distro.

Τα περισσότερα games τρέχουν πια απροβλημάτιστα στα linux, δεν βλέπω όμως και την αντίστοιχη μετάβαση των χρηστών στο linux ή την διάθεση να το δοκιμάσουν,

Εδώ ο Shredder ακομά ρωτάει αν πρεπει να βάλει 50-πυρινο επεξεργαστή για τα windows 11

EDIT 2:

Νιτρο σορρυ που σε πήρα μονότερμα, απλά έτυχε η μέρα. Από το 2012 είμαι εδώ και έχω μόνο 171 ποστ:p:p
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,801
Τα περισσότερα games τρέχουν πια απροβλημάτιστα στα linux, δεν βλέπω όμως και την αντίστοιχη μετάβαση των χρηστών στο linux ή την διάθεση να το δοκιμάσουν,
2.32% έγραψε το κοντέρ και θα ανέβει και άλλο με την αναμπουμπούλα που έχει γίνει με τα windows και τις παπαριές τις MS.

Η valve αυτή την στιγμή αργά και σταθερά φαίνεται σπρώχνει τον κόσμο προς τα εκεί.

Σαφώς καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά είμαστε pc master race εδώ πέρα να ουμ, ΦΥΣΙΚΑ και θα κάνουμε αλχημείες και θα το διαλύσουμε το PC και θα κάνουμε 10 φορμάτ σερί :p

Και δε στο λέω από το τι βλέπω εδώ, παρακολουθώ διάφορες κοινότητες, η ψαγμένη σκατοφάρα μας δεν είναι τόσο μικρή όσο φαντάζονται οι χαρτογιακάδες και οι τσέοι τις κάθε εταιρίας. Και το δείχνει συχνά με κάθε μλκ που πάει να γίνει.

Επίσης όσο να έχει ο ένας καμμενος που θα κάνει αλχημείες θα φέρει 10 άλλους μαζί του, που θα έχει μοντάρει το σύστημα έτσι.

Λες η σύζυγός μου να έχει ιδέα τι και πως τρέχει όταν κάθεται να δουλέψει; Η μάνα μου; Οι αδερφές μου; Όλα εγώ τα μοντάρω.
Για χρόνια έτρεχε η μάνα μου και η αδερφή μου ubuntu και νόμιζαν ότι είναι τα νέα windows ξέρω εγώ.

Δεν σου λέω ότι είμαστε πάρα πολλοί, είμαστε αρκετοί όμως και έχουμε επιρροή.

Απλά κάτσε και θα δεις, πιστεύω ότι το 2% θα ανέβει και άλλο, μπορεί να φαντάζει μικρό, αλλά είναι αρκετός κόσμος στο σύνολο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Μην το πάμε στο "δεν θέλουμε commercial στο linux μας" που βαράνε καραμέλα οι λινουξάδες εδώ και 20 χρόνια.
Αυτος ειναι ο πυρηνας του linux. Εκτος και αν θελεις windows, με οτι μαλακια το βαραει, αλλα να το λενε linux.

Μη γραψεις τωρα οτι δεν εχεις προβλημα να γινει rename στον software manager σε software shop, κακομοιρη μου μενεις και σε σεισμικη περιοχη
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,778
Προφανώς κατάλαβαν ότι θα γινόταν της μουρλής.
Πια δεν πιστεύω ότι καταλαβαίνουν το λάθος. Πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές είναι η τακτική τού λαγού. Λένε κάτι υπερβολικό ώστε η υποχώρηση μετά να φαίνεται λογική.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,953

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,801
στο θέμα του "πόσο σκατό να αντέξει κανείς με την microsoft" συνεχίζουμε με:

και

Το τελευταίο ειδικά, κερασάκι στην τούρτα του onedrive που αν θυμάστε πριν λίγο καιρό άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού του χώρου και σε μια νύχτα ξαφνικά ήμασταν -25GB ξέρω εγώ. Και τώρα τανταν! Ας κάνουμε αυτόματα backup που δε ζήτησες πλεμπέο χρήστη, αφού είσαι ηλίθιος και πρέπει να σε πάρουμε από το χεράκι σου!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,473
Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το one drive και ουτε προκειται. Ολα τα εχω εγκατεστημενα στον ssd. Εχπυ,ε 1 χρονο και 4 μηνες ακομα για να τα βαλουμε. Απο τον Απριλιο τα εχω και καθονται μαζι με το rufus γιατι ακομα το σκεφτομαι με τοσα που διαβαζω το ποτε θα τα βαλω. Αν και το πιθανοτερο ειναι να αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη οσο υποστηριζονται τα 10 ετσι ωστε να βαλω κανονικα τα 11 με το windows udpate χωρις να κανω ολη αυτη την διαδικασια με το rufus που ειναι για pc που δεν καλυπτουν τις απαιτησεις.
 
Top Bottom