By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A! δεν εχεις δικαιο, ξερεις ποσο βολικο ειναι το 2ο πι σι οταν λογκαρω και τα 2 ακαουντ στο lotro? Γινεται ανετο το LP farm, ρε παιδι μου.Εδω δεν εχουμε PC να ανοιγει browser χωρις να χτυπανε κοκκινα τα φουφουρια, με τριξιμο βαθμιδας σουμιε σε χρηση ενθουσιασμου και καποιοι εχουν δευτερο, για να κανουν δοκιμες στα χαι λουξ λειτουργικα. Τα windows εγιναν σαν τα Iphone, καθε χρονο σου πουλανε το περσινο για καινουργιο. Λεφτα να βγαινουν.
εγώ με Win XP που δεν τα χρησιμοποιώ εδώ και κοντά 15 χρόνια και αν ποτέ βρω διάθεση θα τα υποβαθμίσω σε Win 98Με αυτα που ποσταρεις, θα το φας το κεφαλι σου.
Στην ουσια, ουτε με τα 10 ειμαι ευχαριστημενος. Πριν αρχισετε να πετατε σαπιες πατατες DX ugh... τα εχω στο laptop μου. στην αρχη ηταν κομπλε αλλα μετα το update #30.789 αρχισε να κλανει πενθιμα. Εχω δει laptop με xp να λειτουργουν καλυτερα.
Τα έβαλα σε τελειωμένο netbook που είχε βγει με 7 Go και το σκατοatom πετάει φωτιές σε ταχύτητα, πιο γρήγορο και από το FX8350 me SSD
Το είδαμε με τα 95, μουρλένιουμ, vista, 8. Πετάνε νέες ιδέες, ανανεώνουν παλιότερες, αλλά βγάζουν κάτι που είναι στην καλύτερη beta.
Troll skill level 999Και κακά τα ψέμματα, τα Vista 64 ήταν εξαιρετικά!!
Ναι ήταν μετά το sp2Έχω και εγώ, μια κινεζιά atom!! Λες να το δοκιμάσω?
Τα Vista πάντως, σε ένα Laptop της Toshiba, που είχα αγοράσει το 2009 (σκυλί παρεπιπτόντως, τώρα είναι με Win10), μιά χαρά ήταν σεταρισμένο!!! Και κακά τα ψέμματα, τα Vista 64 ήταν εξαιρετικά!! Όταν τα εγκατέστησα, στα XP γύρναγα, μόνο για ασύμβατα παιχνίδια!!
Troll skill level 999
με απλά λόγια την ξανά έγραψαν από την αρχή αλλά πρακτικά είναι σε open beta φάση, οι μισές λειτουργίες που είχαμε πριν απλά δεν υπάρχουν.Εφτασαν και οι μεγαλες αλλαγες
Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 11 έρχεται με αλλαγές στην taskbar, με Android apps κ.ά.
Πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για τα Windows 11www.insomnia.gr
δεν ξερω τι οιδιποδειο τραβανε με την task bar. Τοσα μερεμετια που της εχουν τραβηξει μπορει να σημαινει μονο σχεση αγαπης - μισους ή εχουμε να κανουμε με το κλασσικο συνδρομο Μινχαουζεν δια αντιπροσωπου. Οτι και αν κρυβεται πισω απο αυτη την σχεση ειναι λογος για ψυχιατρικη επιβλεψη.