Windows 11 discussion thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Γνωρίζει κανείς εάν τα 11 έχουν στρώσει για να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα παιχνίδια μας σε αυτά;

Κι εγώ στα 10 έχω παραμείνει.
ναι για πείτε κανένας τολμηρός. Το task bar έχει γίνει της προκοπής πάλι ή άχρηστο παραμένει;

Για να' μαι ειλικρινής με ενδιαφέρει η απόδοση των παιχνιδιών πρωτίστως.

Εγώ είμαι ο ένας γνωστός τολμηρός

Γιατί δεν τα βάζετε σε μια εικονική μηχανή;

Αν η ερώτηση είναι προς εμένα η απάντηση είναι επειδή μπορώ. Παίζει σε κάθε μηχάνημα που υπάρχει στο σπίτι να του έχω και διαφορετικό λειτουργικό αλλά αυτό που χρησιμοποιώ πιο συχνά του φόρτωσα τα 11 και θέματα δεν είχα με επιδόσεις gaming.

Πριν από λίγο, ο υπολογιστής μού πρότεινε να κατεβάσει τα Windows 11 αφού το pc τηρεί όλες τις προδιαγραφές·
Ημιμετρα! Η μονη λυση ειναι να κατεβαινουν και να εγκαθιστανται, χωρις να μας ρωτουν

Ακομα δεν μου εχει ερθει μηνυμα για αναβαθμιση γι αυτο δεν τα εχω βαλει. Μπορω βεβαια και να τα κατεβασω ανα πασα στιγμη απο τη σελιδα της microsoft αλλα επειδη διαβαζω πως εχουν ακομα καποια προβληματα περιμενω. Στα 10 ηρθε μηνυμα την πρωτη μεραπ ου βγηκαν για αναβαθμιση εδω ακομα τιποτα μετα απο τοσους μηνες!

Στα 10 ηρθε μηνυμα την πρωτη μεραπ ου βγηκαν για αναβαθμιση εδω ακομα τιποτα μετα απο τοσους μηνες!

To PC σου δεν καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των Windows 11. Από Ryzen 2x00 και πάνω.

Ο σπορτης Μπιλ Γκειτς στην Αθηνα!
Αντε μας εφεξε παλι. Θα μοιρασει δωρεαν win 11. Μπορει και εξμποξια στους κρυφοεξμποξακιδες.

Σρεντερα ότι σου λέει ο G0O. Στο περίμενε θα μείνεις εκτός και αν αλλάξεις cpu.

Γιατί δεν τα βάζετε σε μια εικονική μηχανή;
δεν έχω χρόνο να παίζω τις κουμπάρες, αν είναι έτοιμο να το βάλω να κάνω την δουλειά μου. Αν δεν είναι να περιμένω.

Σρεντερα ότι σου λέει ο G0O. Στο περίμενε θα μείνεις εκτός και αν αλλάξεις cpu.
Εγω δηλ. με 10400 πρεπει μεχρι και κουτι ν' αλλαξω

Ειναι η πρωτη φορα που βγαινουν windows που εχουν τοσο πο υψηλες απαιτησεις απο τα προηγουμενα και δνε μου εχει ξανατυχει το pc μου να μην καλυπτει τις απαιτησεις τους. οταν βγηκαν τα 10 το 2015 ειχα core i5 2500k που ηταν 4 ετων τοτε και ομως τα ετρεχε οπως ηταν περσι 4 ετων ο 1700 οταν βγηκαν τα 11. Απο δοκιμες που εχουν γινει λενε οτι τρεχουν και σε παλιοτερους επεξεργαστες. Γιατι ενας συναδελφεος στη δουλεια μου ειπε ο οποιος εχει ενα παλιο laptop πανω απο 7 χρονια οτι τα εβαλε και δεν εχει καποιο προβλημα.
Να δοκιμασω και εγω να τα κατεβασω να τα δοκιμασω?

Ειναι η πρωτη φορα που βγαινουν windows που εχουν τοσο πο υψηλες απαιτησεις απο τα προηγουμενα
Η φάση windows95 ως windows vista υποθέτω δεν σού λέει τίποτα.

δεν έχω χρόνο να παίζω τις κουμπάρες, αν είναι έτοιμο να το βάλω να κάνω την δουλειά μου. Αν δεν είναι να περιμένω.

Εσυ χανεις, εμενα μου αρεσει να παιζω τον κουμπαρο.

Η φάση windows95 ως windows vista υποθέτω δεν σού λέει τίποτα.
η ανάπτυξη των επεξεργαστών τότε ήταν πολύ ταχύτερη για να καταλάβουμε τέτοια bottlenecks, κανένας δεν προσπάθησε να βάλει windows XP με 486.

Από την άλλη ο 1700 είναι ένας επεξεργαστής εξαιρετικά αποδοτικός ακόμα και σήμερα 5 χρόνια μετά (το λέω και δεν το χωράει το μυαλό μου πως πέρασαν 5 χρόνια...)

Εμενα ο Ρ-100/16mb/trdent μια χαρα τα ετρεχε τα win95/98. Αλλα ΟΚ ειχα μεγαλο hdd και χωραγαν ανετα 1,2 gb. Και μια ISA καρτα ηχου, αργοτερα στην αρχη ειταν αφωνο.
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι, 1-2 ΤΒ σημερα και δεν μας φτανουν. Φαντασου εκεινη την εποχη να μου πεταγαν ξαφνικα μπροστα μου κανα Σρεντεριανο τερας. Χλαπατσα θα παθενα με την μια

Last edited:
Back