By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μια χαρά μπορούν να πάρουν TPM 2.0 και ο FX 8350 που έχω μπορεί να πάρει με εξτραδάκι των 10€ της sabretooth.Φαντάζομαι ότι η πρώτη γενιά ryzen θεωρείται ασύμβατη λόγω TMP.
Δεν είναι θέμα επιδόσεων αλλά μη υποστηριζόμενης τεχνολογίας.
εγώ λέω να βάλεις Windows 98se, δεν τα φτιάχνουν όπως τότε τα λειτουργικά.Εμενα μια χαρα μου καναν και τα 7, μην σου πω και τα ΧΡ. Δεν τα χωνεψα τα 10αρια, απο αναγνη τα χρησιμοποιω.
ρε, αυτο το χομ δικτυο τι τους πειραζε και το βγαλανε?
ουστ στο διαολο καθΥκια του κερατα, που να πεσει περονοσπορος και να κολλησουν ολοι στο σιλικον βαλλευ
εχω 5-6 απο αυτα. αν θελεις να σου χαρισω καποιο, σφυρα. σφαιρα θα τα τρεχει το Psofimεγώ λέω να βάλεις Windows 98se, δεν τα φτιάχνουν όπως τότε τα λειτουργικά.
Αναφέρεσαι μόνο στους Intel ή πιάνει και μας τα σκάγια που έχουμε RYZEN 5900X;Αυτή τη στιγμή, Windows 11 έχουν νόημα μόνο για όσους έχουν Intel i5-12600K και πάνω, για την αξιοποίηση του καλύτερου thread scheduler για τη νέα little.BIG φιλοσοφία σχεδιασμού. Οποιοσδήποτε άλλος, δεν τα "χρειάζεται" ούτε καν ως "αχρείαστη πολυτέλεια", δεν κάνουν απολύτως τίποτα άλλο πραγματικά καλύτερα από τα Windows 10.
Αναφέρεσαι μόνο στους Intel ή πιάνει και μας τα σκάγια που έχουμε RYZEN 5900X;
Sorry, για την ηλίθια ερώτηση αλλά ξέρεις καλύτερα απ' όλους, ότι στα τεχνικά θέματα είμαι αμοιβάδα.
@@ ήταν... και τα ΧΡ.Τα 98Se ηταν απο τα πιο τιμια λειτουργικα. Αν και μαζι με τα XP ειναι παρωχημενα, δεν αλλαζει το γεγονος οτι εθεσαν σημαντικες βασεις για το πως ενα OS πρεπει να διευκολυνει τον χρηστη. Αν και πηραν πολλα μαθηματα απο το Linux, καταφεραν να κινηθουν προς την αντιθετη κατευθηνση και να νομιμοποιησουν την ευθανασια της παραμετροποιησης.
Πλεον εχουμε αρθρα για το που εβαλε το start menu στην καινουργια εκδοση και οχι για την επιλογη να το καρφωσει οπου θελει ο χρηστης.
Εαν προσπαθεις να ενθουσιασεις τον κοσμο με το start menu, γιατι σε αυτο επικεντρωνονται οι καμπανιες τους, το αμησαν και ψοφισε.
Τα 10 στο laptop. Τα εχω ξαναπει, Τα updates επηρεασαν αρνητικα την αποδοση του laptop. Μολις εμφανιστηκε το μηνυμα για τα νεα windows, το laptop εγινε σχεδον αχρηστο.
Αν ολη αυτη η ταλαιπωρια γινεται για να βαλω την τελευταια εκδοση, ισως και με το αναλογο hardware update, τι αξιζει απο την καινουργια εκδοση;
Ο υπολογιστης σας δεν εγινε σουπερ wow επειδη βαλατε την τελευταια εκδοση windows, βοηθαει και το hardware.
described the early releases in retrospect as 'dog-slow, feature poor' and Aqua as 'unbearably slow and a huge resource hog
Ποιος εχει σημερα Mac OS x 10;Windows XP received critical acclaim, noting increased performance and stability (especially compared to Windows Me), a more intuitive user interface, improved hardware support, and expanded multimedia capabilities
Βασικα καλησπερα σας. Το macOS δεν ειναι λειτουργικο συστημα αλλα ο αντιχριστος. Το Linux ειναι μια θεαρεστη προσπαθεια που ανοιξε τα ματια του κοσμου.
Δεν ξερω τι εψαχνες στα XP και δεν το βρηκες. Εγω βρηκα ενα σταθερο συστημα και αυτο σημαινει οτι δουλευε.
Στην επαγγελματικη χρηση, δεν ξερω, ολο και κατι θα σε βολεψε με το ακατανομαστο OS. Ειναι γνωστη η λαγνεια που εβγαζαν οι επαγγελματιες αλλα αυτο δεν κανει τα XP κατι που δεν δουλευει ή να το αποκαλεσουμε κοροιδια OS.
Αποδειξη, οι ανθρωποι που εξακολουθουν μεχρι σημερα να το δοξαζουν που μπηκε στην ζωη τους και καποιοι το χρησιμοποιουν ακομα.
Μπηκα στο Wiki για να τσεκαρω ποτε κυκλοφορησαν τα XP ωστε να κανω συγκριση με το MacOS εκεινης της εποχης και ειδα οτι το 50% των αρμενικων υπολογιστων το χρησιμοποιουν ακομα.
Εκεινη την περιοδο κυκλοφορησε το Mac OS X 10 το οποιο ηταν για τα μπαζα
Για τα XP ειπαν
Ποιος εχει σημερα Mac OS x 10;
Ειχα την περιεργεια να δω τι κυκλοφορησαν οταν βγηκαν τα XP. Με τα XP δεν ειδα κλαματα.Μου κάνει εντύπωση που έπιασες το 10άρι πάντως γιατί είναι το πρώτο unix-BSD macOS που βγήκε.
Γενικά με τα ΧΡ το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα πάντα ήταν ότι αν κόλλαγε μια εφαρμογή έπαιρνε όλο το σύστημα μαζί της. Μόνο στα windows γινόταν αυτό το πράγμα ακόμα, όλοι οι άλλοι μπορούσαν να σκάσουν την εφαρμογή και να μην σκαλώσει το σύμπαν.
με την παλιά καλή εντολήΣτο Linux μπορουσε να συμβει αλλα δεν ηταν νομος.
Θυμαμαι επαιζε και μια εφαρμογη (Δεν θυμαμαι διανομη) οπου εκανες κλικ σε ενα παραθυρο και το εστελνε στα αζητητα σε χρονο ισο με το κλικ.
xkill
kill
killall
ssh