kara
Kraken
<blockquote><br>Τι εννοείς με το Damage Scaling? Θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Kara εξηγήσου. ΓΙΝΕ ΣΑΦΗΣ. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?<br></blockquote><br><br>Αν διαβάσεις λίγα review για το παιχνίδι θα δεις πως οι περισσότεροι γκρινιάζουν επειδή οι εχθροί είναι σφουγγάρια. Θέλει 5-6 γεμιστήρες για να πέσουν. Χαρακτηριστικά τώρα που ήρθε το όπλο μου σε αυτό το playthrough χρειάστηκα 4 headshots + 2 critical headshots για να πέσει ένα απλό ταπεινό mob, στα boss χάνω το μέτρημα. Δε νιώθεις και πολύ sniper έτσι. <br><br>Σήμερα βγήκε το μεγαλύτερο patch ever (4+ GB), το οποίο φέρνει αλλαγές παντού. Κάνουν μια προσπάθεια ώστε το παιχνίδι να έχει περισσότερο shooter feeling, γι αυτό είναι έτσι το Damage Scaling. Οι περισσότερες αλλαγές αφορούν το lvl 30, οπότε δε θα τις δούμε άμεσα. Αναλυτικά τα http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-271342-16&ct=tcm:148-76770-32" class="bbcode_url">patch notes και το http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-268296-16&ct=tcm:148-76770-32" class="bbcode_url">σκεπτικό γύρω από τις αλλαγές. Με τα παιδιά παίζουμε σε hard difficulty πράγμα που σημαίνει περισσότεροι εχθροί με ακόμα περισσότερο ζωή. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι πως θέλουμε χρόνο για να τους φάμε. Κάπου κάπου θεωρώ πως χάνουμε το χρόνο μας έτσι και δεν βλέπω την πρόκληση, αλλά αφού σταματάμε πριν κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο τους αφήνω να το πάμε με αυτόν τον τρόπο. Θετικότατες μου ακούγονται οι αλλαγές.<br><br>Για τον οδηγό επιβίωσης, είναι αυτό που λέει. Δεν είναι οδηγός στρατηγικής του παιχνιδιού. Τον πήραμε επειδή <strike>είμαστε θύματα του marketing</strike> μας αρέσει το lore. Ποιοτικά είναι εξαιρετικός. Ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία έχει σημειώσεις πάνω του και είναι στα ίχνη αυτού που εξαπέλυσε τον ιό (έχω βάλει διαφήμιση λίγα post πριν). Το παιχνίδι τελευταία στιγμή είχε πάρει 3 μήνες αναβολή, ο οδηγός είχε γραφτεί στο μεσοδιάστημα και απλώς πρόσθεσαν 1-2 στοιχεία από εκεί όπως πχ. η αφίσα που είπα στον Άρη να βάλει μέσα σε spoiler.