Επίσημο: The Division PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει αρχίσει εδώ και 1,5 ώρα και είναι υπέροχα υπέροχο. Μαθαίνω τους χειρισμούς στο PvE κομμάτι. Οι Servers είναι μόνο για PC οπότε μόνο με PC users έχει πιστολίδι. Τα γραφικά πανέμορφα, το UI χρηστικότατο.<br>Πιο αναλυτικά προσεχώς.

Εντάξει, ρισπέκτ απλά. Λειτουργούν όλα τόσο τέλεια, τελικά είχε λόγο η Γιούμπι να μιλάει με τέτοια σιγουριά για την μπέτα. Μετά από ένα σύντομο καψιματάκι με την κοπελιά από πάνω, έχω να πω τα καλύτερα. Δεν συνάντησα κάτι σε μπαγκ ούτε για δείγμα, ένα disconnect, ΚΑΤΙ! Πανέμορφο γενικά, οι εναλλαγές του καιρού για πολλά ομιτζί. Περάσαμε κι από Σκοτεινή Ζώνη, διδάξαμε κι εκεί πέρα.<br><br>ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ, ΔΙΚΕ ΜΟΥ :pcmr:

<blockquote><br>Μετά από ένα σύντομο καψιματάκι με την κοπελιά από πάνω, έχω να πω τα καλύτερα. <br></blockquote><br><br>Μου πήρε λίγη ώρα να το καταλάβω.

Παρακολουθώ εδω και ωρα γκειμπλει στο twitch, και ψήνομαι πολύ να προπαραγγείλω. Μόνος μου ενδοιασμός πως φαίνεται κυριολεκτικά σαν 3rd person reskin του destiny απο πλευράς gameplay, mechanics και pacing, και φοβάμαι πως θα γίνει υπερβολικά grindy, υπερβολικά γρήγορα.<br><br><b>Edit :</b> ...και μετά είδα το dark zone...pre-ordering indeed!<br><br><b>Νο λαιφ consecutive edit :</b> <i>Due to the unprecedented demand for access to The Division Closed Beta, we can no longer guarantee access. If you have already pre-ordered The Division and have yet to receive your key, we&#039;re working closely with our partners to ensure that you receive it tomorrow when we send out the next batch of keys.<br><br>For those of you that have not pre-ordered but are on the waiting list for The Division Beta, please know that we want to get as many people in the Beta as possible. However, space will be severely limited for the rest of the beta testing phase due to high-demand.</i><br><br>Φακ!!!! :smash:

Εγώ δεν θα το έλεγα πανέμορφο, έχει δεχτεί ενα downgrade σε αναμενόμενα επιπέδα σε σύγκριση με τα κλασικά promotion bullshots και το chromatic aberration βγάζει μάτι αλλά εντάξει, για open world παιχνίδι είναi περισσότερο από μια χαρά ενώ το αστικό περιβάλλον σε ψήνει κάργα. Εχοντας αρκετές ώρες στο Destiny δηλώνω πως ελπίζω σεναριακά τουλάχιστον το Division να εχει περισσότερο ψωμί.

Να περιγράψω λίγο τι έγινε χτες, μιας και τόσες ώρες που έπαιξα πρέπει να είδα όλα όσα είναι διαθέσιμα στη Beta.<br><br>Αρχίσα φτιάχνοντας έναν randomized dude, όλες οι επιλογές για customize ήταν κλειδωμένες στη Beta. Αρχίζει με tutorial και το πρώτο hub που μας λέει να πάμε στη βάση μας ως main mission. Μπορώ να γίνω party με άλλα 3 άτομα, αν έχω ανοίξει την επιλογή και για εκτός Uplay φίλων μπαινοβγαίνει ο καθένας χωρίς επιβεβαίωση. Έχουμε 3 skill trees (medic, dps, support) από εκεί εξοπλιζόμαστε με 2 skills (από τα 3 που βρήκα) και μπορούμε να αλλάζουμε on the fly. Μόνο την αποστολή του medic μπορούμε να παίξουμε. Στην αρχή την έπαιξα με full άσχετο party και ήταν λίγο ζόρικη, μετά την επανέλαβα και με τον Agent Soad. Ολοκληρώνοντας την είχε επιλογή να φτιάξω party βρίσκοντας παίκτες και να ορίσω difficulty. Μετά από εκεί το tutorial μας είπε να πάμε στην κύρια είσοδο της Dark Zone.<br><br>Προτού ξεκινήσουμε για εκεί αρχίσαμε να κάνουμε δευτερεύουσες αποστολές aka encounters, rescue hostages, να μπαίνουμε σε μολυσμένα δωμάτια (που είχαν filter lvl 1 όχι παραπάνω). Η πλειοψηφία σε αυτά ήταν ο τρόπος του παιχνιδιού να σου λέει μπορείς να παίξεις πιστολίδι εκεί και εκεί και παρακεί. Ο χάρτης ήταν χωρισμένος σε lvl και οι αποστολές μαρκαρισμένες, ενημέρωναν για το reward. Έβαζες το gps που θες να πας (έδειχνε την πορεία με βάση τους δρόμους) ακολουθούσες έβλεπες στενάκι λες πάμε από εδώ. Πήδαγες σύρματα, φράχτες, ανέβαινες από τη σκάλα κινδύνου έμπαινες σε άσχετα σπίτια ανέβαινες ορόφους, ταράτσες. Ίσως έβρισκες loot ίσως όχι πάντα όμως μέναμε χαζεμένοι όταν καταλαβαίναμε πως έχει κι άλλο και πάμε αλλού γι αλλού σε σχέση με το side mission. Ο χάρτης είναι τεράστιος και το επίπεδο λεπτομέρειας φοβερό. Κάπου βρήκα έναν υπόνομο χώθηκα και πήγαινα, πήγαινα δεν βρήκα κάτι και βγήκα από αλλού. Διάσπαρτα στους δρόμους έχει mobs και πολίτες, παντού έχει πολύ καλές δυνατότητες για cover. Δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπί για σκύψιμο, αλλά σε οποιαδήποτε επιφάνεια "κολλάει πάνω"  με το "space". Αν θέλουμε να πάμε παραδίπλα φαίνεται η πορεία μας και πάει, 100% εύχρηστο 100% αποτελεσματικό. Γενικά ο χειρισμός του και το UI δεν έχει κανένα θέμα, όλα δουλεύουν. Καιρό είχα να ευχαριστηθώ cover based πιστολίδι. Κάποια στιγμή είχε χιονοθύελλα και δεν έβλεπα τη μύτη μου, ούτε με το σκόπευτρο, ενώ όταν βράδιασε το παιχνίδι ομόρφυνε κι άλλο. <br><br>Εκεί που βολτάραμε ξαφνικά μας έβγαλε marker πως παίζει ο Kuivamaa και πόσα μέτρα ήταν μακριά μας (τον έχουμε και οι δυο uplay friend). Προσπαθήσαμε να πάμε να τον βρούμε αλλά ανάμεσά ας ήταν Mobs και αντί να τον πλησιάζουμε απομακρυνόταν.  Αφού ξεψαρώσαμε το PvE σκεφτήκαμε να πάμε στην DZ. Κάπου στα όρια για την είσοδο στρίψαμε και χωθήκαμε σε ένα σταθμό το μετρό και βγήκαμε DZ από άλλη είσοδο πιο κρυφή. Εκεί υπάρχει δυνατότητα να κάνεις μέχρι 6 αντικείμενα loot τη φορά, πριν τα κάνεις extract. Βρίσκουμε το πρώτο σάπιο και πάμε να δούμε πως είναι η διαδικασία. Στη ζώνη που ήμασταν είχε 2 σταθερά σημεία για extract. Πάμε κάτι mobs ήταν, βλέπαμε την αντίστροφη μέτρηση για το ελικόπτερο, ξαφνικά όλη η Beta πλάκωσε στο σημείο (ενημερώνεσαι πότε κάποιος κάνει extract) κάποια καλά παιδάκια έριχναν στους mobs κάποιοι άλλοι έγιναν Rogue και άρχισε το μακελειό. Αν πεθάνεις με Rogue status έχει σοβαρά penalty (μείωση DZ XP, DZ funds, πάει το loot κ.α.). Σε άλλη στιγμή είδαμε οργανωμένη rogue ομάδα που είχε στήσει αντίσκηνο στο σημείο και σκότωνε και τα σημεία. Αλλού πήγαμε εμείς πάνω σε άλλους κρυφά, βάλαμε τα πράγματά μας στο ελικόπτερο και φύγαμε κύριοι και κυρίες. Καλή λεπτομέρεια το συγκεκριμένο loot μπαίνει σε ειδικό σάκο που φαίνεται αν έχεις. Όταν εμείς ασφαλίσαμε τα δικά μας βολτάραμε "ξέγνοιαστοι" να φάμε κανά mob. Φυσικά πέσαμε σε υψηλό lvl και κάναμε healing fiesta μέχρι που ήρθαν κάτι καλά παιδάκια και μας βοήθησαν. ,<br><br>Το μόνο σίγουρο είναι πως στη DZ έχεις τελείως διαφορετική ψυχολογία καθώς είναι απρόβλεπτη η συμπεριφορά των παικτών. Καθόμασταν και παλεύαμε να βρούμε τρόπο να βγάλουμε το άχρηστο loot που είχαμε μαζέψει. Σε κάποια προσπάθεια ενώ πέρναγα τα πράγματα στο σκοινί του ελικοπτέρου ήρθε ένας βλακάκος και με σκότωσε εξ επαφής, αλλά είχα προλάβει οπότε δεν πήρε τίποτα μόνο Rogue Status και Bounty στο όνομά του.<br><br>Πέρασα πολύ καλά χτες και ο ρυθμός του μου ταιριάζει. Οι εχθροί είναι ψωμωμένοι, το ίδιο κι εμείς και το πιστολίδι απολαυστικό. Θεωρώ το pulse cheat skill και την ασπίδα άχρηστη. Έχουμε 3 όπλα, που παίρνουν έξτρα 5 θέσεις για αντικείμενα. Μου αρέσει που δεν υπάρχουν ζόμπι, τέρατα, paranormal και λοιπές σαχλαμάρες. Αν και Beta κανένα crash ή bug. To party system δουλεύει. Όλα καλά. Pre-Order you must.

Επισήμως έχει αυτές <br><span class="bbcode_spoiler">MINIMUM: <br>OS: Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) <br>Processor: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100, or better <br>Memory: 6 GB RAM <br>Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760) | AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM, or better - See supported List* <br>DirectX: Version 11 <br>Network: Broadband Internet connection <br>Storage: 40 GB available space <br><br>RECOMMENDED: <br>OS: Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) <br>Processor: Intel Core i7-3770 | AMD FX-8350, or better <br>Memory: 8 GB RAM <br>Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon R9 290, or better - See supported List* <br>DirectX: Version 11 <br>Network: Broadband Internet connection <br>Storage: 40 GB available space </span><br><br>Έπαιξα με R9 270 (2GBVram) τελευταίους crimson drivers, 16GB Ram και i7-2600. Τα default γραφικά που μου έβγαλε ήταν medium, δεν πείραξα καμία επιλογή τα άφησα έτσι. Χοντρικά πρέπει να έπιασα 6ωρο, όλα ήταν πολύ ομαλά, το μηχάνημά μου δεν παραπονέθηκε. Κυρίως είσαι σε εξωτερικούς χώρους και δεν έχει πολύ κόσμο να πηγαινοέρχεται δεν είναι ζωντανή πόλη άλλωστε. Έχει πάρα πολλά κτήρια και παρατημένα αμάξια. Στο μάτι δεν παρατήρησα τπτ ενοχλητικό ή κάποια τεράστια αλλαγή frame drops κλπ, ούτε lag. Κάποια στιγμή που άρχισε να χιονίζει και μετά το γύρισε σε χιονοθύελλα δεν έβλεπα τπτ αλλά ούτε εκεί παρατήρησα κόλλημα ίσα ίσα η μετάβαση έγινε πολύ ομαλά. Επίσης δεν έχει καθόλου Loading όλα φαίνονται και όλα είναι ανοιχτά, δεν είναι σπασμένο σε μικρότερες περιοχές δλδ. Χωρίς να το μετρήσω και να ξέρω από αυτά δεν θα το χαρακτήριζα βαρύ.  <br><br>Έχει πάρα πολλές επιλογές στα setting δεν έχω ιδέα τι κάνουν και δεν τα πειράζω. Κάπου είχα διαβάσει πως μπορείς να βγάλεις το chromatic aberration από τις ρυθμίσεις. Δεν το τσέκαρα.

ty<br>Τέλεια. Πληρώ τις προϋποθέσεις για τα windows και τη ram (και τη gpu κατά το ήμισυ) :mosh:<br>Αλλά ok, αν το παίξω κάποια στιγμή, δεν νομίζω να έχω σημαντικό πρόβλημα.<br><br>Υ.Γ.: Υπάρχει 7770 με 2GB; My poor 1GB :&#039;(

ΑΝ λέω αν, περισσεύει από κάποιον ένα beta key, τώρα ξέρει που να το πετάξει  :rolleyes:

Σ&#039; ευχαριστώ, αλλά δεν μ&#039; ενδιαφέρει το παιχνίδι.  :pP

Ειναι μονο mmo το παιχνιδι η εχει και single player? Επειδη το Μαρτιο βγαινει και το Far cry Primal το οποιο σιγουρα θα αγορασω δεν θα παρω το Division αν δεν εχει και single player καθως απο multiplayer μονο fighters παιζω.

Όσα ανέφερα προηγουμένως εκτός Dark Zone παίζονται και ως φτωχός και μόνος καουμπόης Lone wolf δηλαδή, με προσαρμοσμένη δυσκολία. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε ομάδα. Στο PvE είμαστε όλοι φίλοι, ο καθένας με το δικό του loot. To παιχνίδι επιβραβεύει περισσότερο τις ομάδες αλλά δεν σε τιμωρεί αν θες να κάνεις solo καριέρα. Έχει Story κανονικότατα. Βέβαια ακόμα και για single player <b>απαιτεί always online</b> καθώς είναι ένας ο κόσμος που γίνονται όλα.  <br><br>Τώρα στην DZ που έχει το καλύτερο loot θεωρητικά μπορείς να μπεις μόνος, το πόσο θα επιβιώσεις είναι άγνωστο. 

Καλημέρα Day #2<br><br>Όντως δεν είχε κάτι καινούριο να κάνουμε χτες οπότε κάναμε μία από τα ίδια. Βρήκα τον Agent Arwindan κι έναν εξωτερικό του συνεργάτη και πορευτήκαμε παρέα, ήρθε κι ο Agent Soad μετά και η ομάδα έκλεισε. Το πιο αξιοσημείωτο ήταν που επαναλάβαμε τη main mission σε hard difficulty και ματώσαμε (πολλές φορές) για να τη βγάλουμε. <br><br>Θα γράψω 2 αρνητικά που παρατηρήσαμε για να μη νομίζετε πως είναι όλα ρόδινα στη μολυσμένη Νέα Υόρκη.<br>-Το παιχνίδι είναι σχετικά επαναλαμβανόμενο ως προς τις δραστηρίοτητές που προσφέρει. Έχει lore και story αλλά μη γελιόμαστε ουσιαστικά και αυτό μέχρι στιγμής μεταφράζεται ως "τράβα παίξε πιστολίδι αφού δεις την cutscene πρώτα".<br>-To loot στη DZ ήταν ανύπαρκτο χτες. Είχε πάρα πολλούς παίκτες και τα έπαιρναν ή αργούσαν να ξαναβγούν. Άσκοπα κόβαμε βόλτες :&#039;(. Μόνο Rogue κυνηγάμε ή κάποιον NPC 8 άτομα (?) ταυτόχρονα.<br><br>Επίσης τσεκάραμε το voice chat, ακούγαμε αυτοκτονικούς παίκτες να μας παρακαλάνε να τους πυροβολήσουμε, άλλους να απολογούνται γιατί μες στο χαμό τους ξέφυγε μια ψιλή προς τα εμάς.

Ναι αυτό με την ανυπαρξία λουτ πιστεύω διορθώνεται εύκολα αν από τη μία πειράξουν το spawn rate κι από την άλλη κυκλοφορήσει το φουλ γκέημ. Έχουν μπει οι πάντες τώρα στη μπέτα, τριγυρνάνε και όλοι αναγκαστικά στις πρώτες περιοχές, πρέπει να έχεις εξαιρετικό συγχρονισμό για να πετύχεις κάτι που είναι ακόμα ασήκωτο. Ήταν λίγο τράτζικ χθες που δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά τουλάχιστον έσκασε το μπάχαλο με τους υπόλοιπους παίκτες. Λουτάραμε και κάτι ψιλά από εκεί.<br><br>Μου άρεσε κι όταν πολεμούσε ένα γκρουπ με ένα άλλο rogue γκρουπ, βγήκε η ομαδάρα μας πίσω από τους rogues και τους κάναμε σάντουιτς. Μας δώσανε τα εύσημα οι απέναντι και χωρίσαμε τους δρόμους μας ειρηνικά.

Καλημέρα καλό μήνα Day#3 We have a breach!<br><br>Αν ανεβάσεις το PvE lvl τότε το παιχνίδι στη DZ σε ματσάρει με άλλα παιδάκια πιο ανταγωνιστικά. Πάμε κι εμείς χτες με τους "μεγάλους" και πλάκωσαν οι χάκερς. Ήταν 2 παιδάκια με τεράστιο Rogue lvl status και ο χάρτης να βγάζει "manhunt" marker. Το θέμα όμως ήταν πως μόλις πλησίαζες έπεφτες με μία σφαίρα κι ας ήσουν καλυμμένος, χωρίς να έβλεπες από που ήρθε.<br><br>Σύμφωνα με το http://www.dsogaming.com/news/tom-clancys-the-division-beta-has-already-been-hacked/" class="bbcode_url">DSOG η Beta είναι ξέφραγο αμπέλι και μπορείς να χακάρεις οτιδήποτε (ammo count, level XP, Dark Zone currency, player speed), ενώ δεν έχει ακόμα anti-cheat system. Μακάρι να το γονατίσουν και βρουν όλα τα exploits μέχρι την Τρίτη μεσημέρι για να τα φτιάξουν μέχρι το release.<br><br>O δικός μου agent πάντως πήγε για ύπνο, καθώς δεν βρίσκω κάτι άλλο να κάνω. Καλά ήταν :salute: <br>

Μου ήρθε αργά χθες βράδυ invitation για τα τελειώματα και πείστηκα να αφήσω για ΛΙΓΟ το έπος που βιώνω στο Σκοτεινότατο, για να δω με τι ασχολείται η νέα γενιά την σήμερον.<br><br>Τα γραφικά, με τα πάντα όλα ultra σε 970/16GB/4.4Ghz σέρνονταν φρικτά. Ίσως το έκσισα και &#039;γω που αδιακρίτως έβαλα το μέγιστο σε όλα και δεν αγχώθηκα για το παραμικρό optimization, αλλά είδα performance Unity προ των patches. Σίγουρα αν τουήκαρα κάποια πράγματα θα ήταν ΟΚ, καθώς τα default High που μου έδωσε όταν το ξεκίνησα έτρεχαν σε απροβλημάτιστο 60άρι. <br><br>Προφανώς και έφαγα ηρωϊκό bug με το που ξεκίνησα, όπου...δεν μπορούσα να πυροβολήσω. 5-10 λεπτά έφαγα να ψάχνομαι μήπως και βγήκε το πρώτο παιχνίδι με το "Fire" μαπαρισμένο σε άλλο κουμπί πλην του αριστερού του ποντικιού. Με λίγο ψάξιμο είδα πως με ένα restart, το συγκεκριμένο θέμα λύνεται. Δεν υπήρχε περίπτωση να κλέψω άλλο χρόνο από τα Τελματωμένα Βάθη. Η ατμόσφαιρα ήταν δυνατή, έβγαζε βάιμπ ερημωμένης Νέας Υόρκης, είχε απόηχους από το όνειρο του The Stand. Με χάλασε η μιλιτέρ φάση/κουλτούρα ως τζενέρικ, αλλά εν ευθέτω χρόνω, πιστεύω συνηθίζεται. Θα ήθελα να το δω σε ολοκληρωμένη μορφή κάποια στιγμή αλλά εντάξει τώρα. Έχω άλλες 592 ώρες DD μπροστά μου ως τον τερματισμό, τα μελλοντικά releases (Blood & Wine εξαιρουμένου) θα πρέπει να περιμένουν.

<blockquote><br>Προφανώς και έφαγα ηρωϊκό bug με το που ξεκίνησα, όπου...δεν μπορούσα να πυροβολήσω. 5-10 λεπτά έφαγα να ψάχνομαι μήπως και βγήκε το πρώτο παιχνίδι με το "Fire" μαπαρισμένο σε άλλο κουμπί πλην του αριστερού του ποντικιού.<br></blockquote><br><br>Σε φαντάζομαι στη Ν.Υ. να πετάς καντήλια γιατί δεν μπορεί να πυροβολήσεις, να μην έχεις βγάλει την ασφάλεια του όπλου και να κοιτάς μέσα στην κάνη με το ένα μάτι κλειστό τραβώντας διαολεμένα τη σκανδάλη. Τελικά πετάς το φλώρικο εκηβόλο όπλο και γυρνάς στο πατροπαράδοτο ΠΡΙΓΙΟΝΙ.<br>

Γιου Χαντ μη ατ "εκηβόλο"  :drinks:<br><br>YΓ Μου πέρασε και αυτό από το μυαλό. Ψαχνόμουν μήπως ήταν ΤΟΣΟ ρεαλιστικό που είχε κανέναν μηχανισμό για ασφάλεια στα όπλα ή έπρεπε να βάλω γεμιστήρα μέσω του inventory. Αλλά φεύ, απλά σάπια μπάγκζ.

E3 2013/2014 Demos Versus Closed Beta Build Comparison Video https://youtu.be/KNP1z4OEzKA

Back