Επιλογή ήχου

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dervast

Hobgoblin Captain
Καλησπέρα σας παιδάκια.
Έχω μια απορία εάν υπάρχει ένα πρόγραμμα για να μπορώ να επιλέγω σε ποια συσκευή θα ακούγεται ο ήχος μου χωρις να χρειαζεται να αποσυνδέω ακουστικά ηχεία usb και δεν ξερω και εγω τι.

Κάτι απλό που δουλεύει και είναι ελαφρύ κατα προτίμηση

Ευχαριστω
Α

dervast wrote:
Καλησπέρα σας παιδάκια.
Έχω μια απορία εάν υπάρχει ένα πρόγραμμα για να μπορώ να επιλέγω σε ποια συσκευή θα ακούγεται ο ήχος μου χωρις να χρειαζεται να αποσυνδέω ακουστικά ηχεία usb και δεν ξερω και εγω τι.
Κάτι απλό που δουλεύει και είναι ελαφρύ κατα προτίμηση
Ευχαριστω
Α</blockquote>

software δεν ξέρω, αλλά αν έχεις ένα bluetooth set ηχείων όπως π.χ το Τ30 της Creative, ( http://www.amazon.com/Creative-Wireless-Bluetooth-Computer-Communication/dp/B00EVWX8R0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433581307&sr=8-1&keywords=creative+t30+wireless ) , τότε θα μπορείς να το συνδέεις σε όποια συσκευή υποστηρίζει bluetooth.

Μία λύση (που δεν έχει νόημα βέβαια) είναι να έχεις από μία κάρτα ήχου σε κάθε συσκευή σου.

Πιο καλή λύση είναι αυτή του Virtual Audio Cable (VAC) όπου χρησιμοποιείται και για game capture αν θέλουμε πχ να διαχωρίσουμε τον ήχο του παιχνιδιού από αυτόν του μικροφώνου ή των windows. Δεν γνωρίζω όμως να σου πω λεπτομέρειες καθώς δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Το έχω βάλει εγώ για να διαχωρήσει τον ήχο των παιχνιδιών από αυτόν του Skype. Τώρα μην με ρωτήσεις πώς το έκανα δεν θυμάμαι. Εϊχα ψάξει για tutorials στο internet οπότε όλο και κάτι θα βρεις.

κοιτω το virtual audio cable και ενημερώνω τι κατάφερα.

Back