Επιλογή SSD

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λάθος στιγμή να αγοράσεις hardware είναι να το αγοράσεις ενώ δεν το χρειάζεσαι. Τα υπόλοιπα είναι OCD πάνω από φραγκοδίφραγκα, το οποίο συνήθως αγνοεί τελείως και τον παράγοντα του χρόνου που χάνεις ενώ περιμένεις την χρυσή ευκαιρία.
εκτός αν είναι κάρτα γραφικών εν μέσω mining rush :p

Εχω και 2 μηχανικους στο μασινακι, 300 και 500 γιγα. Ουτε στην μεση δεν εχει γεμισει καποιος. Οταν πεσουν οι τιμες, αν πεσουν θα μπει ενας ssd 1TB, αλλιως ετσι θα μειενει. Εκτος καμια καρτα γραφικων στη 5ετια. 15 χρονια περασα με τον Quor2duo. 80+250 γιγαντες χωριτικοτητα. Με τα φραγγα που περισευουν αγοραζω παιχνιδακια ( μεχρι 20Ε max ) κι εχει κι ο Μητσος στη γωνεια πολυ ωραια σουβλακια

btw δεν έκλεισα το story. Τελικά αγόρασα τον ΜΧ500 m.2 , μου απελευθέρωσε μια SATA και έβαλα ξανά το DVD ROM επάνω και από επιδώσεις είναι αστέρι! Η ταχύτητα boot ουσιαστικά μηδενίστηκε, πατάω το κουμπί και μέχρι να σηκώσω το κεφάλι στην οθόνη έχει αρχίσει να φορτώνει τον default χρήστη και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είναι ready to go στο desktop. Καμία σχέση με τον A400.
Πλέον έχω άπλετο χώρο να βάζω το κάθε παιχνίδι που παίζω ανά διαστήματα σε αυτόν τον δίσκο και να πάει το loading νεράκι.

Ο οποίος Α400 όμως πήρε νέα θέση στο macbook 2009 που έχω και μετάτρεψε ένα άχρηστο σύστημα που κόλλαγε για λεπτά ολόκληρα σε κάποιες φάσεις, σε ένα καθόλα λειτουργικό φορητό και παίζει να του έδωσε και κανά μισάωρο μπαταρία ακόμα τώρα που δεν καίει το μοτεράκι του μηχανικού.

Πραγματικά υπάρχουν τόσοι παλιοί μηχανικοί για αντικατάσταση που δε νομίζω να πάει ποτέ χαμένος SSD που έφαγε αναβάθμιση (εδώ βέβαια δεν πήγαν ποτέ χαμένοι ούτε κάτι τελειωμένοι HDD 15 ετών, αλλά ΟΚ :p )

Εγω πουλησα τον evo 860/250gb και θα παραγγειλω τον ιδιο στα 1ΤΒ. Μπορει να ειναι οι ακριβοτεροι, αλλα πολυ καλη ποιοτητα+5 χρονια εγγυηση.

το ίδιο και ο ΜΧ500 και έχει πολύ κοντινές επιδόσεις, που στην πράξη δεν βλέπω διαφορά.

Τώρα νοιώθω λίγο κότσος που τα έσκασα για τον evo, αλλά οκ θα το έχω υπόψιν στο μέλλον.

Πιστευω θα σε αποζημιωσει. Και αφου εχεις 15ετιας μηχανικους που δουλευεουν σημαινει οτι τα προσεχεις τα μασινακια. Παντως και οι παλαιοι μηχανικοι καπου θα βρουν σπιτι σαν 2οι 3οι
Oι ssd παντως δεν συγγρινονται. Εκανα το αντιθετο, εβαλα παιχνιδια απο ssd σε μηχανικο και αργουν παρα πολυ να φορτωσουν, η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται. Ελπιζω να εχω παλι evo860 σε 2-3 μερες

Last edited:
Ο νεος evo τοποθετιθηκε στην θεση του, φορτωθηκαν τα παιχνιδια, το πι σι εγινε και παλι αεριοθουμενο.

Back