ghostrider1993
Blackguard
1. Γύρισα στο πατρικό μου μετά από ένα δίμηνο και βλέπω ότι έχουν εγκατεστημένο και το Microsoft Security Essentials και το Avast antivirus. Όσο τον λειτουργώ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα εκτός από μερικά slowdowns τα οποία οφείλονται όμως στην παλαιότητά του pc και στα windows xp και υπήρχαν και πριν την εγκατάσταση του avast. Επειδή κάτι έχω ακούσει για conflict άμα υπάρχουν περισσότερα του ενός antivirus, λογικά πρέπει να πετάξω το ένα... Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο κατά την απεγκατάσταση όμως (σε φάση να σβήσω τίποτα από τη registry ή κάτι ανάλογο)?
2. Ενώ έχω Αγγλικά windows, όταν έκανα την εγκατάστασή τους έγραψα τους χρήστες στα ελληνικά και δεν μπορώ να κανω τίποτα εγκατάσταση, ενώ δεν τρέχει και η εφαρμογή του raptr βγάζοντας: "[Error 123] The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect: 'C:\\Documents and Settings\\???????S'"
Σε έναν δοκιμαστικό χρήστη που έκανα με αγγλικό όνομα, όλα τρέχουν κανονικά. Ξέρετε πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό? .
2. Ενώ έχω Αγγλικά windows, όταν έκανα την εγκατάστασή τους έγραψα τους χρήστες στα ελληνικά και δεν μπορώ να κανω τίποτα εγκατάσταση, ενώ δεν τρέχει και η εφαρμογή του raptr βγάζοντας: "[Error 123] The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect: 'C:\\Documents and Settings\\???????S'"
Σε έναν δοκιμαστικό χρήστη που έκανα με αγγλικό όνομα, όλα τρέχουν κανονικά. Ξέρετε πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό? .