Euro Truck Simulator 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απανταχού νταλικερηδες, πώς θα σας φαινόταν η μετάβαση σε τρακτέρ και λοιπά αγροτικά μηχανήματα;

Last edited:
Απανταχού νταλικερηδες, πώς θα σας φαινόταν η μετάβαση σε τρακτέρ και λοιπά αγροτικής μηχανήματα;

Αυτό δεν είναι πρακτικά το Farming Simulator;

Απανταχού νταλικερηδες, πώς θα σας φαινόταν η μετάβαση σε τρακτέρ και λοιπά αγροτικά μηχανήματα;

έχει χάρη που παίρνουν χρόνο οι νταλίκες , αλλιώς δαγκωτά θα πήγαινα και εκεί!!!

Επίσης είναι ιδέα μου ή δεν έχει end time ;

Δεν είδα πουθενά καμία ημερομηνία οπότε λογικά μέχρι να συμπληρωθούν 1Μ deliveries θα ναι!

Πεσμένο το βρίσκω το community. Δεύτερη μέρα και δεν έχουν φτάσει ούτε στα μισά. Σε άλλο event χωρίς end date το είχαν τελειώσει από την πρώτη μέρα.... ή έβαλε η εταιρία μυαλό και έβαλε περισσότερες διαδρομές για να ολοκληρωθεί.

Ε πόσες φορές να πάνε και να έρθουν από το Τορίνο (hint, 12); Κάνανε τα δικά τους ο καθένας και βαρέθηκαν φαντάζομαι.

True, αν και το άλλο event χωρίς end date είχε αστείο deliveries target άμα θυμάμαι καλά.

Ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο event για ETS2 και ATS με ημερομηνία λήξης 17/01! Αγαπητοί νταλικέρηδες start your engines και μοιράστε αγάπη και μπόλικα δώρα!!!

Μπήκα στο μιούρικα να μοιράσω αγάπη και μπόλικα δώρα σε όλα τα αμερικανάκια και μου έτριψε στη μούρη το ηβέντ για το Κολοράντο που τρέχει τώρα. Δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα τους, να βάζουν ηβέντς για όσους τους τα σκάνε ον ρηλής. Πρώτα τους τζαμπατζήδες έπρεπε να νοιάζονται.

Έχουμε νέο event που τρέχει τούτη τη στιγμή σε Ets/Ats και θα διαρκέσει μέχρι και της 7/2! Μεταφέρουμε εμβόλια και απλά πρέπει να κάνουμε ένα μίνιμουμ 7 δρομολογίων δίχως να καταστρέψουμε το πολύτιμο φορτίο μας!

Last edited:
Ρε παραδίδεις το φορτίο και κανένας δε φοράει μάσκα εκεί στις αποθήκες. Ανιστάλ και ρηφούντ.

Back