Europa Universalis 3 or 4

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

kingslayer

Half-Ogre
Το 4 ειναι 35 λιρες, το 3 ειναι 10. Ποσο καλυτερο ειναι το 4 για να δικαιολογει την αγορα σε 3πλασια και πανω τιμη; Ειναι πιο ευκολο για εμενα ως νεο παικτη;
Ο τεχνικος τομεας δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.

το 4 έχει ΠΟΛΥ καλύτερο trade system και περισσότερες επιλογες στις τεχνολογίες που θα επιλέξεις. Προσωπικά το 4 μου φάνηκε πιο αργό στην στρατιωτιτή επέκταση. Παίρνει πολύ καιρό να κατακτάς περιοχές και να τις εντάξεις στην αυτοκρατορία σου. Και είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις κατακτήσεις στην ευρώπη αφού η HRE δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα.

Εγώ σου προτείνω να πάρεις τώρα το 3 και αν βγει σε σέιλ το 4. Ακού καλύτερα και άλλες γνώμες.

Nα σου πω το 3 δεν το έχω παίξει αλλά το 4 το έχω λιώσει συν ότι έχουν βγει και διάφορα expansion που προσθέτουν άπειρο περιεχόμενο.

Kingslayer wrote:
Το 4 ειναι 35 λιρες, το 3 ειναι 10. Ποσο καλυτερο ειναι το 4 για να δικαιολογει την αγορα σε 3πλασια και πανω τιμη; Ειναι πιο ευκολο για εμενα ως νεο παικτη;
Ο τεχνικος τομεας δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.</blockquote>

Εφόσον δεν έχεις προηγούμενη επαφή με τη σειρά, οι όποιες αλλαγές τού 4 σε σχέση με τα προηγούμενα για σένα δε θα έχουν κανένα απολύτως ρόλο, γιατί δεν θα μπορείς να καταλάβεις ποιες είναι αυτές οι αλλαγές που έχουν γίνει. Συνεπώς αγοράζεις το 3 που είναι φθηνότερο και μόλις το λιώσεις πας και για το 4, το οποίο επίσης θα βρεις φθηνότερα μέχρι τότε.

Back