Eve Online

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,317
Μια και δεν υπάρχει νήμα γιαυτό το game είπα να το δημιουργήσω με την ευκαιρεία ενός ιστορικού γεγονότος που έγινε αυτές τις μέρες στον κόσμο του eve online.
Καταρχήν το game είναι μέγα hardcorilla για όσους ενθουσιαστούν και πουν ότι "θέλω να το δοκιμάσω"
To game αν και μπορείς να το πεις ποιο πολύ εξωμιοτή ζωής στο διάστημα παρά game έχει το official site του εδώ

http://www.eveonline.com/

έχει κοντά στα 10 χρόνια ζωής και είναι ένα μέχρι στιγμής υγιές game με μια μεγάλη κοινότητα ενεργών παιχτών να το υποστηρίζει και φυσικά την ccp να το υποστηρίζει συνέχεια με νέα update και περιεχόμενο.
Το γεγονός που είπα παραπάων είναι το massive pvp που έγινε πριν λίγες μέρες και με 2800 παίχτες να πολεμάνε ταυτόχρονα.. 2800! μιλάμε έγινε Ο χαμος.
Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες από το γεγονός

<img src="http://i.imgur.com/IDy54zlh.jpg" alt="IDy54zlh.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i.imgur.com/T7U9CJXh.jpg" alt="T7U9CJXh.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i.imgur.com/Len0Ai5h.jpg" alt="Len0Ai5h.jpg" class="bbcode_img" />

http://imgur.com/a/jJJE1

και ένα video που δείχνει ένα σημέιο αυτης της επικής μάχης

http://www.youtube.com/watch?v=TLqb-m1ZZUA

<img src="http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110912172610/creepypasta/images/0/04/Eve_online11.jpg" alt="Eve_online11.jpg" class="bbcode_img" />
 
Πάντα έλεγα να ξεκινήσω EVE αλλά...φοβάμαι ρε γαμώτο. Φοβάμαι και ότι θα κολλήσω πολύ άσχημα, αλλά και ότι θα είμαι ένα ασήμαντο μυρμηγκάκι μέσα στον χαοτικό κόσμο και θα με φάνε λάχανο οι πολυεθνικές.

Γι'αυτό θα περιμένω να αρχίσει το Star Citizen ώστε να φτιάξω κι εγώ την δική μου πολυεθνική από νωρίς :cheers:
 
Μια απ'τα ίδια με τον Hellion, πάντα μου άρεσε το EVE ως ιδέα αλλά, όπως είπες, είναι hardcorίλα και θα πρέπει να το αρχίσω από νωρίς.
 
Απο όσα έχω διαβάσει για το EVE, δεν είναι απλά hardcore, είναι μια δεύτερη ζωή. Επίσης είναι εντελώς open-ended και χωρίς περιορισμούς, που σημαίνει πως αν πάς σαν ανεξάρτητος και δεν ενταχθείς σε μια συμμαχία να σε προστατεύει (διάβασε "αρμέγει"), θα σε φάνε λάχανο οι άπαντες. Αν και μου αρέσουν τα FTL sci-fi όσο τίποτε άλλο, η επιθετική φύση του παιχνιδιού σε απωθεί απο το να το δοκιμάσεις.

Για εμένα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, δεδομένου ότι παιχνίδια που είναι "ανοικτά" προς όλους τραβάνε όλους τους τοξικούς παίκτες <span style="font-size:1">είπε κανείς LoL?</span>.
 
Λοιπόν, ας πω και γω.

Το παιχνίδι δεν το ξερα. άκουσα πρώτη φορά γι'αυτό πέρυσι που έψαχνα για το World oF Darkness.
Πριν 1 μήνα κατέβασα τον Client και έπαιξα 2 ώρες με Trial Account.
Τα γραφικά είναι απίστευτα (ακόμα και στην αρχή), αλλά δυσκολεύομαι πολύ στην αρχή να μάθω το κάθετι. Επίσης ρωτώντας για το αν έχει ΛΑΓΚ, μου απάντησε ένας τύπος με προσωπικό μήνυμα και ήταν πολύ φιλικός και διαφωτιστικός όσον αφορά το παιχνίδι και το ποιους πρέπει να εμπιστέυεσαι (κανέναν δηλαδή).
Πραγματικά αν δεν έπαιζα ΛΟΤΡΟ και είχα λεφτά για συνδρομή, θα τους τα δινα, γιατί θέλω να ενισχύσω την εταιρεία.
Από την άλλη, λέω να μαζεύω καλύτερα από τώρα για το WoD.
Πάντως ακόμα και σε μένα που δεν είμαι τόσο οπαδός των space sims κ.λπ. μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Υ.Γ. :
i5 3470
GT 430 2GB
Corsair 4GB Ram
Windows XP SP 3
και είχα 28-30 FPS μέσα στην αρχική αίθουσα (σε χαμηλές ρυθμίσεις). Μετά βελτιωνόταν πολύ όταν έβγαινες στο διάστημα.
 
Ακριβώς τα ίδια με εσάς σκεφτόμουν και εγώ πριν το ξεκινήσω. Έπαιξα γύρω στον ενάμισι μήνα, αλλά μετά σιγά σιγά άρχισα να χάνω το ενδιαφέρον μου, μέχρι που το παράτησα. Δεν ξέρω τι ακριβώς με χάλασε. Να πεις ότι ήμουν μόνος μου και δεν ήξερα που πήγαινα, όχι. Είχα μπει σε μια ελληνική corporation, και τα παιδιά εκεί με βοηθούσαν πάρα πολύ και για να μάθω το παιχνίδι αλλά και με άλλους τρόπους (χρήματα, σκάφη κ.λπ.).
Αυτό που πιστεύω ότι με έκανε να το βαρεθώ γρήγορα είναι ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα ακριβώς. Έχοντας παίξει άλλα space sims, το περίμενα κάπως διαφορετικό. Πάντως το παιχνίδι ήταν όντως χαρντκορίλα μεγάλη. Θυμάμαι διάφορα σκηνικά με διάφορους που προσπαθούσαν να σε εξαπατήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς να φανταστείς.
Γενικά το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο και αφοσίωση αν θες να πετύχεις.
 
Bump πολλών ετών  :drinks:<br><br>15 Νοέμβρη <br>https://youtu.be/zQciMy_Pr0Q<br><br>Να δω τι θα πρωτοπαίξουμε :hmm:
 
Το Star Citizen.<br><span class="bbcode_spoiler"> :gappa:</span>
 
EVE Online: Ascension Feature Tour<br>https://youtu.be/gYtcaQe4Gyo<br><br>http://updates.eveonline.com/ Έχουμε διάβασμα  :popcorn:
 
Εν τω μεταξύ είμαι σίγουρος ότι δεν θα με αφήσει με το free να βγάλω το Miner παγανιά... <br><br>
 
Officially οι alpha clone - free είναι online. <br>Και ναι... σιγά μην με άφηνε να βγάλω τα θηρία mining barge χωρίς συνδρομή. Κάτι όχι αναγκαστικά κακό την προκειμένη στιγμή μιας και φαίνεται να έχω μείνει μετεξεταστέος... δεν θυμάμαι κυριολεκτικά τίποτα. 4 χρόνια είναι αυτά.... Μέχρι και το πως αλλάζεις σκάφος δυσκολεύτηκα να βρω. Το θέμα είναι ότι μάλλον το μικρόβιο ξαναμπήκε και από ότι κατάλαβα δίνει αρκετά fighter στους alpha. Άρα ώρα να αναπυξω λίγο την τέχνη του πολέμου που είχε μείνει πίσω.<br><br><br>Το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα πάντως!!<br>https://www.youtube.com/watch?v=JXHV2MMZmQw<br>Mini game με το οποίο βοηθάς σε πραγματική επιστημονική έρευνα.<br>
 
https://youtu.be/tdduD-7McVg<br><br>Τεράστιο κρίμα ο χειρισμός :&#039;( Έχασα κάθε ενδιαφέρον.
 
Όλοι έτσι την πατάνε  :pP
 
<blockquote><br>Όλοι έτσι την πατάνε  :pP<br></blockquote><br>Γράφτε το από την αρχή να μην ασχοληθούμε. Όπου ρώτησα όλοι λένε είναι δύσκολο, θέλει αφοσίωση, θέλει χρόνο. Πείτε πως απλά δεν έχει σχέση με χειρισμό σκάφους :facepalm:
 
Ο χειρισμός του σκάφους είναι το λιγότερο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br>Το είχα ξεχάσει τελείως εγώ αυτό. Θυμάμαι ότι είχα σπαστεί στις αρχές αλλά επειδή  μου είπαν οτι ουσιαστικά ακόμα και το fighter είναι μεγάλο σκάφος το οποίο πάιρνει ώρα να κάνει ελιγμό, κάπως συμφιλιώθηκα με την κατάσταση. Άσε που τελικά με διευκόλυνε στο multitasking,. από τη μία το σκάφος να minarei σαν διάολος και από την άλλο dming.. Άλλες εποχές τώρα... Από τη μία το σκάφος από την άλλο το Elite για exploration. space-ception
 
Ε καλά ο χειρισμός στο Eve υποτίθεται ότι είναι από τα πιο γνωστά του στοιχεία. Για αυτό και δεν απέκτησε ποτέ μεγαλύτερο κοινό.
 
Δεν είναι εξομοιωτής, όντως έτσι ήταν από πάντα.<br><br>Μπήκε κανείς στο free-to-play?<br>Αν είναι να δοκιμάσω να μπω, ποιος ξέρει μπορεί να έχω ακόμα τίποτα στις αποθήκες, αν και πάνε κανα εκατομμυριο χρόνια (νομιζω από το φθινόπωρο του 2006 έχω να μπώ)  :w00t: <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zBSFmXULlr0[/youtube]
 
Ειναι καλη ευκαιρια για να μπεις αλλα μιλαμε για ενα never ending trial με τους ιδους περιορισμους και πιο αργο training.
 
Εγώ μπήκα , και... ξανακόλησα το μικρόβιο. ισχύει ότι έχει πάρα πολλούς περιορισμούς. Το Retriever και το Hulk δεν με αφήνουν να τα βγάλω βόλτα, οπότε δεν φεύγει νύχτα κάποιο asteroid belt όπως παλιά, αλλά έχω φορτώσει mining laser στο φορτηγό, οπότε όταν δεν χρησιμοποιώ το pc πάω και το αράζω και minarei. εχει τόση ησυχία εκεί που είμαι και οι Npc είναι τόσο αδύναμοι που προλαβαίνω χαλαρά αν ακούσω φασαρία να πάω σιγα σιγά στον υπολογιστή και να γυρίσω το σκάφος στο βάση. <br><br>Επίσης fighters από ότι είδα αφήνει μπόλικα να παίξεις. Οπότε παίζει να το ρίξω λίγο στις μάχες. Κάτι που δεν είχα κάνει παλιά καθόλου.
 
Log in μετά από 10 χρόνια .... οι αναμνήσεις ήρθαν μόνες τους. Ιδρώτας και αίμα ... νόμιζω είχα εγκαταλείψει αφού με κυνηγούσαν 3-4 άτομα προσωπικά, κάτι τέτοιο. Ανηλέητο κυνηγητό και kills για κανα μηνα. Επίσης δεν αναγνωρίζω καθόλου το skill tree. Εγώ θυμάμαι να φτιάχνω διαστημόπλοια, τα πουλουσε η corporation.<br><br>Μάλλον όλα αυτά εξηγούν τις κιτρινίλες παντού να βαλω λεει omega clone. Πιθανόν με τα 7,5 μυρια skill point, που μου γράφει πως έχω, να το κάνω αμα ψιλοκολλήσω το μικρόβιο. Αραγε επιτρεπει ακομα να πληρωσεις με in game για συνδρομή?<br><br>Επίσης με βάση τα assets μου μάλλον μπορώ να σας βοηθήσω αμα παίζετε. Πρέπει να ήμουν κονομημένος, ισαμε 10 σκάφη βλέπω, τι διαλο, μαλλον μικρά είναι. Τα insignia τι διαλο ειναι και ειναι σωρός?
 
Back
Top