What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Evolve

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Ναυαρχε παιζεις και εσυ? Στειλε ονομα Ατμου.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>θα μπορουσε καλλιστα να γινει F2P το Evolve, με micro-transactions. Βασικα, ετσι θα επρεπε να ειναι εξ&#039;αρχης. <br></blockquote><br><br>Κι έγινε! https://talk.turtlerockstudios.com/t/a-message-to-our-community/87816/1" class="bbcode_url">Εδώ η σχετική ανακοίνωση. Προσεχώς αρχίζει η Beta.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
<blockquote><br><blockquote><br>θα μπορουσε καλλιστα να γινει F2P το Evolve, με micro-transactions. Βασικα, ετσι θα επρεπε να ειναι εξ&#039;αρχης. <br></blockquote><br><br>Κι έγινε! https://talk.turtlerockstudios.com/t/a-message-to-our-community/87816/1" class="bbcode_url">Εδώ η σχετική ανακοίνωση. Προσεχώς αρχίζει η Beta.<br></blockquote><br><br><br>Πωπω ξέθαμααα...Αλήθεια παίζει ακόμα κόσμος αυτό το game? Αν το είχαν κάνει εξαρχής free to play με free updates σε heros κ monsters κ απλά να πλήρωνες αν ήθελες κάνα skin θα είχε μεγαλύτερη απήχηση όπως κάνει για παράδειγμα το Smite που παίζω.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μένει να δούμε ποιο f2p μοντέλο θα ακολουθήσουν.<br><br>Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ όμως. Όταν το είχαν ανακοινώσει μου άρεσε σαν ιδέα. Θα δούμε.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
And.. it&#039;s alive! Ούτε καν 20 γκίγκα, κατεβαίνει.. :pcmr:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Mετά από καναδυό μέρες, μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ όπως είδα το f2p μοντέλο του. Ίσως το μοναδικό αρνητικό που βρήκα, το ματς μέικινγκ είναι στιγμές που σπάει @@ μέχρι να αποφασίσει πως και γιατί θα σε βάλει σε κάποιο ματς. Αν είσαι και σε πάρτυ, οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά  4 DA LULZ αυξάνονται. Είχε και μια μλκ που περίμενες στο λόμπι 2 λεπτά και ήταν να απορείς με την απαλεψιά των ντεβέλοπερς, αλλά τελικά έφταιγε ο γκου. Ίσως λίιιγο και ο σόαντ. Οπότε μπεστ ντεβς έβερ και πάμε παρακάτω.<br><br>Πέρα από αυτό, οι καλύτερες εντυπώσεις. Θες σίλβερ κόινς για να ξεκλειδώσεις τα πάντα και τα αποκτάς σχετικά γρήγορα αν νιώθεις λίγο στο γκέημ. Έχει και ροτέσιον με κυνηγούς και τέρατα για δοκιμή, οπότε παραπονεμένος δε μένεις ποτέ. Σήμερα ξεκλείδωσα κι έναν νέο τράπερ, έδωσε κι έναν σαπόρτ ως ντέιλι ρηγουόρντ, τον Κουβά. Μια χαρά. Θα ασχολούμαι μαζί του κάπου κάπου να περνάει η ώρα. Ίσα να στεναχωριέται ο Τσοκ που δεν μπαίνουμε Ρόκετ Ληγκ και ασχολούμαστε με αυτή τη μλκ..<br><br> :pcmr: :pcmr:
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Πόσα monsters κ πόσα hunters έχει? Τα monsters ειναι όλα ξεκλειδωμένα από εξαρχής?
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Ενας Hunter απο καθε ειδικότητα ειναι στανταρ ξεκλειδωμενος και ένα monster μονο. Οπως είπε και ο σοαντ Εχει ροτεσιον καθε βδομαδα για όλα (monster και hunters). 6 hunters σε καθε ειδικότητα και 7 monsters.Γενικά το F2p μοντελο είναι τυπου Lol και Heroes of the storm. Αν και πιστευω ότι θα βαλουνε και κανονικο χρημα και θα  αυξησουνε το grinding αν δουν οτι τραβαει. Παντως εχει ακόμα πολλα bugs.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
https://www.youtube.com/watch?v=7M4RwGwQslM
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Έχει ενδιαφέρον γενικά ή είναι κάτι επαναλαμβανόμενο χωρίς ουσία;<br><br><span class="bbcode_spoiler">Επίσης, γιατί έγινε sticky;</span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Σταμάτησε να λέει. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom