Excel χρωμα στα κελια Help! [Solved]

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

lelos kounelos

Tarrasque
Συντροφοι, τα αξια φωτα σας.<br>Εχω ενα αρχειο excel 2016 και θελω να κανω τα εξης. <br>Εχω μια κολονα στην οποια βαζω την ημερομηνια για τα event της ημερας. Γινεται να μπαινει αυτοματα η ημερομηνια επειδη βαριεμαι;<br><br>Η επομενη κολονα ειναι η ωρα. Αυτο το παλεψα πολυ. Δεν ειμαι δα και κανενας κηφηνας. Αυτο το ρημαδι φταιει που δεν την εψαξα με την ημερομηνια.<br><br>Θελω οταν βαζω την ωρα, να αλλαζει χρωμα το κελι.ειμαι Straight, οποτε δεν θελω πολλα χρωματα, μονο ενα.<br><br>Mε το conditional formatting εχω ενα range με δυο χρωματα. Αυτο σημαινει οτι με παει απο πορτοκαλι του πρωινου κατουρηματος μεχρι το χρωμα του νερωμενου φραπε.<br>Βρηκα μια λυση (μονος μου την βρηκα) οπου εβαλα minimum αριθμο το 0 σαν λευκο και maximum το 1 σαν πορτοκαλι.<br>Μια χαρα με βολεψε, ωσπου αρχισαν τα νερα. Χθες το βραδυ, ενα. sheet αποφασισε να γινει το χρωμα του αφροφραπε οταν η ωρα πηγε 00.09. Το ρυθμισα παλι και τα ιδια.<br>Ξερει καποιος γιατι εφαγε στραβωμα; οι προηγουμενες καταχωρησεις για μετα τα μεσανυχτα ειναι κανονικες.<br>Το ανοιξα και το εκλεισα ηδη.<br>Υπαρχει αλλος τροπος; βρηκα στο ντιπ γουεμπ κατι οδηγιες αλλα δεν μου λειτουργησαν.<br><br><br><br><br>

Περίεργο πρόβλημα. Για δοκίμασε το εξής (με βοήθησε σε κάποιο άλλο σχετικό πρόβλημα που είχα σε excelόφυλλο):<br><br>Άνοιξε το αρχείο, μπες στα Options και από εκεί Advanced. Στις διάφορες υποκατηγορίες που θα βρεις, θα υπάρχει μία επιλογή Use 1904 date system.<br><br>Τσέκαρέ τη και ξαναδοκίμασε. Ίσως δεν διαβάζει κάτι σωστά το conditional formatting στις τιμές της ώρας.<br>

Ευχαριστω φιλαρακι. Δεν επαιξε μπαλα.<br>Τωρα επιμενει να το γυριζει στο λευκο, αν δεν του αρεσει το νουμερο.<br>Μου φαινεται οτι εχω αλλη μια περιπτωση οπου πρεπει να συνηθισω να ζω με αυτο.

Καμενα εγκεφαλικα κυτταρα.<br>Καπου ειχε παιξει ενα μπερδεμα ομως σβηνοντας το περιεχομενο των κελιων και φτιαχνοντας ενα ΛΟΓΙΚΟ conditional formating εστρωσε. Τι εννοω λογικο; εγω ηθελα ενα χρωμα αλλα εβαζα range με 0 και 1. Πως μου ηρθε αυτο δεν ξερω. Απλα εβαλα range 0 εως 0 και το χρωμα που θελω εμφανιζεται σωστα.<br><br>Εχω καψει βαλβιδες και πινω σταχτες.

Back