lelos kounelos
Tarrasque
Συντροφοι, τα αξια φωτα σας.<br>Εχω ενα αρχειο excel 2016 και θελω να κανω τα εξης. <br>Εχω μια κολονα στην οποια βαζω την ημερομηνια για τα event της ημερας. Γινεται να μπαινει αυτοματα η ημερομηνια επειδη βαριεμαι;<br><br>Η επομενη κολονα ειναι η ωρα. Αυτο το παλεψα πολυ. Δεν ειμαι δα και κανενας κηφηνας. Αυτο το ρημαδι φταιει που δεν την εψαξα με την ημερομηνια.<br><br>Θελω οταν βαζω την ωρα, να αλλαζει χρωμα το κελι.ειμαι Straight, οποτε δεν θελω πολλα χρωματα, μονο ενα.<br><br>Mε το conditional formatting εχω ενα range με δυο χρωματα. Αυτο σημαινει οτι με παει απο πορτοκαλι του πρωινου κατουρηματος μεχρι το χρωμα του νερωμενου φραπε.<br>Βρηκα μια λυση (μονος μου την βρηκα) οπου εβαλα minimum αριθμο το 0 σαν λευκο και maximum το 1 σαν πορτοκαλι.<br>Μια χαρα με βολεψε, ωσπου αρχισαν τα νερα. Χθες το βραδυ, ενα. sheet αποφασισε να γινει το χρωμα του αφροφραπε οταν η ωρα πηγε 00.09. Το ρυθμισα παλι και τα ιδια.<br>Ξερει καποιος γιατι εφαγε στραβωμα; οι προηγουμενες καταχωρησεις για μετα τα μεσανυχτα ειναι κανονικες.<br>Το ανοιξα και το εκλεισα ηδη.<br>Υπαρχει αλλος τροπος; βρηκα στο ντιπ γουεμπ κατι οδηγιες αλλα δεν μου λειτουργησαν.<br><br><br><br><br>