Ευχές για το 2025

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ακεραιότητα και ειρήνη (παγκόσμια, ενδοφορουμική, προσωπική)! Όσοι το επιθυμούν να συνεχίσουν την αγελαδοτροφία ή και όχι.

Είθε οι σκοτούρες του 2025 να περιοριστούν μόνο στο πώς να νικήσουμε το backlog.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ημερομηνια κυκλφοριας περιμενουμε πανω απο ολα για το επομενο παιχνιδι μου το TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES THE LAST RONIN οπως και το DOOM ETERNAL τα οποια και θα ειναι τα δυο καλυτερα παιχνιδια της χρονιας. Οσο για τα half life δεν εχω παιξει ουτε το 1 ουτε το 2 και αφου δερν επαιξα οταν βγηκαν τοτε που ολα τα παιχνιδια ειχαν χαλια γραφικα δεν εχει νοημα να τα παιξω τωρα 20 χρονια μετα ! Εκτος αν βγουν remake .

Καλή Χρονιά! Εύχομαι το 2025 να φέρει χαρά, υγεία και επιτυχίες! Να είναι γεμάτο όμορφες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις, με υγεία και ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου! Με αγάπη και πρόοδο και να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς και ακόμα περισσότερα! #chaptgprhools4life

οπως και το DOOM ETERNAL

64c18d1b68f9fe8c23701d1044a52d22.gif

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά και από μένα. Σε ένα μήνα θα ξαναγίνω μετανάστης. Επίσης μου έχουν απομείνει άλλα 4 μελομακάρονα στο ψυγείο, οπότε μέχρι να τα φάω θα κρατήσω κ τη profil foto. Ευτυχώς κιλά δε φαίνεται να έχω πάρει παρόλο που είμαι σε διάσταση με την γυμναστική εδώ και δύο μήνες.

Χρόνια πολλά σ'όλα τ'αλάνια που ακούνε τρυπάνια και πίνουν ντουμάνια ;)

#ΜόνοΛεξ #ΆγριαΝιότη #ΝαιΑγάπηΜουΌπωςΘεςΑγάπηΜου #ΠαντόφλαΓιαΠάντα #ΤίΠήγαμεΚαιΚάναμεΣτουςΕαυτούςΜας

Kαλή χρονιά με παγκόσμια ειρήνη και αλληλεγγύη λολ εντάξει πλάκα κάνω
Υγεία καύλα και επανάσταση παίδες έλα ντάξει αστειεύομαι
Καλό και περισσότερο γκέημινγκ σε όλους. 🍻

Καλή χρονιά σε όλους. Κυρίως με υγεία που αποδείχθηκε και πάλι ως το πιο σημαντικό.
Η νέα χρονιά μας βρήκε σε κλινική νοσοκομείου, καθότι είχα δικό μου πρόσωπο νοσηλευόμενο, ευτυχώς χωρίς κάτι το σοβαρό. Στην αρχή υπήρχε ένα γενικό κλίμα, ότι τι κακό μας βρήκε και δεν θα παρτάρουμε μέχρι πρωίας. Πίνοντας όμως το τσάι μου απόψε και αναλογιζόμενος τι έγινε, νομίζω ότι ήταν η πιο wholesome αλλαγή χρόνου. Παρηγοριά στον άρρωστο μας αλλά και στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους που δεν είχαν κάποιον να τους κρατήσει παρέα. Πήραμε βασιλόπιτα για όλους και νομίζω ότι τα χαμόγελα και οι ευχές ήταν καλύτερες από κάθε μεταμεσονύκτιο πάρτι. Αν και εργαζόμενος στις αργίες για να έχει η κοινωνία ρεύμα, είναι διαφορετικό το συναίσθημα να είσαι με το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τον δικό του αγώνα και με κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν κάποιον να τους σφίξει το χέρι και να τους δώσει μια ευχή για καλή χρονιά.

Οποτε από φέτος, μόνο υγεία σε όλους και τα υπόλοιπα έρχονται!

Και φυσικά, λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Ευτυχισμένος ο νέος έτος, να έχουμε όλοι μια υπέροχη χρονιά με υγεία και χαρά και λίγο παραπάνω μαμημένο ελεύθερο χρόνο για την πάρτη μας.

Καλη χρονιά, υγεία, ευημερία!
Η πραγματική ζωή και ο κόσμος εκεί έξω είναι ζούγκλα, οπότε θα ευχηθώ να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε όλο και λιγότερο μέρος του προβλήματος.

Back