Ευχετήριο Θρεντ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

stefan24

Half-Ogre
Με αφορμή την σημερινή μέρα, λοιπόν ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα..

Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι πρώτα από όλα σε όλα τα μέλη υγεία και μετά χαρούμενες γιορτές, υψηλά framerates και αιμορροΐδα στον Σουίνι.

Την προηγούμενη χρονιά μου έπεσε το φλουρί, πρώτη φορά. Δεν είχα χειρότερη χρονιά στη ζωή μου. Τώρα τρέμω αυτές τις συνήθειες

81670206-2589393551096279-4199413945930350592-n.jpg

Είθε τα Framerates σας να είναι υψηλά, οι CPU/GPU θερμοκρασίες σας χαμηλές, και τα παιχνίδια σας στο Library του Epic Store.

Εύχομαι να έχουμε όλοι μια επική χρονιά, με καλπάζουσα φαντασία και ασταμάτητη δημιουργικότητα. Αυτές τις μέρες περάστε καλά, φάτε πολύ, πιείτε περισσότερο ή κάντε ότι σας ευχαριστεί τελος πάντων!

Καλή χρονιά να έχετε παιδες, ό,τι επιθυμείτε!

Καλή χρονιά, με υγεία και τύχη (γιατί ως γνωστόν, και στον Τιτανικό είχαν υγεία, αλλά δεν τους ωφέλησε και ιδιαίτερα!!!). Και να παίξουμε όλοι, τα games που επιθυμούμε!!!

(Ίσως μπορέσει να παίξει και το Phoenix Point, ο κύριος Ναύαρχος, φέτος!!!! :p :p :p )

Καλή χρονιά και ας ελπίσουμε σε μια Microsoft με καμία απότομη ενημέρωση , είναι αδύνατο παραομνή πρωτοχρονιάς 12 και 20 τα μεσάνυχτα μου στείλανε δωράκι από την Microsoft

Καλή χρονιά να έχουμε!

Καλή χρονιά, με υγεία και τύχη (γιατί ως γνωστόν, και στον Τιτανικό είχαν υγεία, αλλά δεν τους ωφέλησε και ιδιαίτερα!!!). Και να παίξουμε όλοι, τα games που επιθυμούμε!!!

(Ίσως μπορέσει να παίξει και το Phoenix Point, ο κύριος Ναύαρχος, φέτος!!!! :p :p :p )

Αν έχει καλή τιμή όταν βγει στο Steam, γιατί όχι; ;)

Καλή χρονιά και να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε :)

Back